selamun aleykum.

1.951 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

gunaydin arkadaslar babam vefat etti bu aciyi birileriyle paylasmak istedim bende siz guzel arkadaslarimdan yasin serif istiyom okuyabilenede okumayanada simdiden tsk acimi paylasmak istedim nasil ne yazacagimi bilemedim rabbim tum babalari ve butun meftalarimiza rahmet etsin habibine komsu etsin sefaatline nail olsunlar bizlerde olalim insallah. SELAM VE DUA ILE SAYGILAR.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

RE: selamun aleykum.

İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN

Allah Rahmet Eylesin.. cok üzüldüm Kardesim Allah Ailene ve sana sabir versin

(Okurum kardesim__B))
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN BAHAR KARDESIM COK SAGOLTESELLI MSJ ICIN MEMMUM KALDIM SELAM VE DUA ILE.
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.BİR YASİN OKURUM BEN İNŞ.BU AKŞAM.ALLAH SABR-I CEMİL VERSİN KALANLARA.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

s.a. başın sağ olsun Allah rahmet eylesin kardeş.Mekanı cennet olsun inş.Tabii ne demek ruhu şad olsun okuruz inş...Allah sabır versin..
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

S.A. BASINIZ SAGOLSUN INSALLAH ALLAH CC KABIR AZABI CEHENNEM AZABI GOSTERMESIN INSALLAH MEKANI CENNET OLSUNN NUR ICINDE YATSIN HEPINIZE SABIR VERSIN INSALLAH
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN

:(:(:( s.a kardeşim ALLAH rahmet eylesin Mekanı CENNET olsun Başın sağolsun bende 1 yasin i şerif okurum A.E.O. :(:(:(
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun günahları afolsun okuruz ne demek 1 yasin ben aıyorum geride kalanlara rabbim sabır versin
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

Selamünaleyküm kardeşim başınsağolsun.
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
S.A. BASINIZ SAGOLSUN INSALLAH ALLAH CC KABIR AZABI CEHENNEM AZABI GOSTERMESIN INSALLAH MEKANI CENNET OLSUNN NUR ICINDE YATSIN HEPINIZE SABIR VERSIN INSALLAH
]

BENDE 1 TANE ALIYORUM :(:(:(
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN SİZEDE SABIRLAR VERSİN...
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN KARDESLERIM YUCE MEVLAM HER IKI DUNYADADA BUNALTMASIN AGLATMASIN TUM DILEKLERINIZ KABUL OLSUN EVET GURBETTEYIM AMA BENI YANLIZ BIRAKMAYAN DOSTLARIM VAR HEPINIZE AYRI AYTI TSK NE MUTLU BANA BÖYLE BIR SITEDE SIZIN GIBI ASIL DOSTLARIM VAR :SELAM VE DUA ILE SAYGILAR
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

Canan38 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN KARDESLERIM YUCE MEVLAM HER IKI DUNYADADA BUNALTMASIN AGLATMASIN TUM DILEKLERINIZ KABUL OLSUN EVET GURBETTEYIM AMA BENI YANLIZ BIRAKMAYAN DOSTLARIM VAR HEPINIZE AYRI AYTI TSK NE MUTLU BANA BÖYLE BIR SITEDE SIZIN GIBI ASIL DOSTLARIM VAR :SELAM VE DUA ILE SAYGILAR

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN BACIMMM HEPIMIZ KARDESIZ AILEYIZZ AMIN CUMLEMIZE BACIMM BIZLERE DUSENI YAPIYORUZ ALLAHA EMANET OL
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

A.S.
BAŞIN SAĞOLSUN RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN;KABİR AZABI ÇEKTİRMESİN İNŞALLAH
EGER KABUL EDERSEN BABAN İÇİN DUA FORMUNDA 41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN FORUM AÇICAĞIM SENDE TAKİP EDERSİN.İNŞALLAH PAZAR GÜNENE KADARDA DUASINI YAPARIZ.ALLAH'A EMANET OL.
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

emine364 yazdı:
A.S.
EGER KABUL EDERSEN BABAN İÇİN DUA FORMUNDA 41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN FORUM AÇICAĞIM SENDE TAKİP EDERSİN.İNŞALLAH PAZAR GÜNENE KADARDA DUASINI YAPARIZ.ALLAH'A EMANET OL.

S.A.BACIM IYI OLURR OKUMAK ISTEGEN KARDESLERIMIZ BILDIRIR BENCE ACALIM
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

KARDEŞİM ALLAH SABIR VERSİN YERİNİDE CENNET EYLESİN KABİR AZABINIDA CEKMESİN

ÖLEN İNSANA BİRŞEY OLMUYOR UNUTMA O ARTIK BÜTÜN SINAVLARINI BİTİRMİŞ İMTİHAN SONUÇLARINI ALLAMAYA GİTTİ DİYE DÜŞÜN , KALANLAR İÇİNDE COK ZOR VE KALANLAR İÇİNDE BU BİR İMTİHAN, ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAH KALANLARA ACILI GÜNLERİNDE SABIR VERSİN
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

BEN FORUMU AÇTIM SİZDE 1 AD OKUYACAKTINIZ DEĞİL Mİ HEMEN EKLİYORUM
HAYIRLI GÜNLER

TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
emine364 yazdı:
A.S.

S.A.BACIM IYI OLURR OKUMAK ISTEGEN KARDESLERIMIZ BILDIRIR BENCE ACALIM
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH SABRINIZI ARTTIRSIN KARDEŞİM

"İNNE LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

asliyener yazdı:
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH SABRINIZI ARTTIRSIN KARDEŞİM

"İNNE LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"

AMIN AMINN AMINN
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Babanıza Allah rahmet eylesin , sizlere de sabr-ı cemil versin inşaAllah. Mekanı cennet olur inşaAllah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.