✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
10.544 görüntülenme · 39 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm, çok güzel bir paylaşımdı.. ses gerçekten çok güzel.. maşallah. Allah razı olsun paylaştığınız için:) selam ve selametle kalın.
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm
Kur an ı Kerim imizi en güzel okuyan imamlarımızdan biri.Muhteşem bir sesi var dinleyipde etkilenmemek mümkün değil. Paylaştığın için Allah razı olsun selam ve dua ile
m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm..gerçekten harika bir makam..en beğenerek dinlediğim Kabe imamıdır...Rabbim razı olsun bizlerle paylaştığınız için..sevabınız yazılsın inşaAllah..selametle kalın..
VE A.SELAM SAĞOLASINIZ BENIMDE ÖYLE:)COK SEVERİM ONUN OKUMASINI ZATEN RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE KALIN...
:)Abdurrahman Es-Sudeys i de beğeniyorum..
ama en etkileyici okuyan bu imamımız bence..Rabbim onlardan razı olsun ..Allah'a emanet olun..
EVET ODA GÜZEL AMA BUNUN YERİ AYRI BENDE :)ARTI HERKES BUKADAR AKICI OKUYAMAZ DEĞİLMİ BÜYÜK YETENEK BENCE SELAMETLE KALIN...
RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm abim allah razı olsun..çok güzel gerçekten..silkeleyiveriyor insanı..bi de rahman suresini çok seviyodum dinleyince çok güzel oldu..allaha emanet olun..
''ÖYLEYSE NEDEN İNKAR EDİYORLAR..''
sadece_eda yazdı:
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OKUYOR..
SAĞOLASIN..SES ALDI GÖTÜRDÜ SANKİ O SICAK TOPRAKLARA..
SELAMETLE..B)
ebe78 yazdı:
MUAZ KARDEŞ ÇOK GÜZEL ALLLAH RAZI OLSUN .ÇOK GÜZEL SABAHLARI BİR RADYODA HER SABAH RABBMİNİ İZNİ İLE DİNLİYORUM.DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM ARKASINDAN BİRDE CEVŞEN İNANKİ ÇOK MEST OLUYOR İNSAN.AMA SUDYSTE HOCASA ÇOK BAŞKAŞÜREYM.BAŞKALAR YA RABBİM DİNLEDİKÇE DİNLEYİSİ GELİYOR.BİRDE 12 KABE İMAMININ OLDUNU İLK KEZ DUYUYORUM.VE DE AYNI KİŞİDEN DERS ALMIŞLAR VE YORUMLAR NE KADAR FARKLI BNEİM BİLDİĞİM İBRAHİM ŞÜREYM,SUDEYS,VE AHMET AL ACAMİ PEKİ DİĞERLEİ KİM ONALARINDA K.KERİM OKUYUŞULARINIDA YOLLARMISINIZ ONLARIDA DİNLEME ŞEREFİNE ERİŞELİM KARDŞİM.ALLAH RAZI OLSUN .RABBİM İLMİNİ ARTTIRSIN TABİKİ AMEL EDCEMİZİ İLİMLE.SELAM VE DUA İLE...B)B)B)B)
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm gerçekten çok güzel okuyanlar var....Sdais olsun shuraymö olsun bide shatri var Çok güzel sesler...Zaten sudais ve shuraym kabe imamları bildiiniz gibi sesleri muhteşem...B)B)B)Allah(c.c) sizdende razı olsun...
som3aselamun aleyküm kardeşlerim. ajami hoca nın bende bir tek cd de hatmi var gerçekten çok güzel okuyo hocamız ben bu cd yi ramazan ayında çoğaltıp dağıttım Allah kabul ederse. isteyen kardeşlerim varsa bi şekilde onlarada ulaştırabilirim Rabbim hepimizin yanında olsun selamun aleyküm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18182-ahmed-al-ajami-er-rahman-suresi-cok-guzel-okuyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.