tanışma
1.860 görüntülenme · 17 yanıt
RE: tanışma
Aramıza hoşgeldiniz...üyeliğiniz hayırlı olsun..Allaha emanet olun...................B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
S.A. BACIMM SANADA HAYIRLI UGURLU OLSUN BENDE COK BILGILERE SAHIP OLDUM BUTUN MUSLUMAN KARDESLERIMIZ SAYESINDE ALLAH ONLARDAN BIN KEZ RAZI OLSUN INSALLAH B)
simge_ yazdı:
hayırlı akşamlar arkadaşlar. ben bu siteye yeni üye oldum. inşallah sizler sayenizde dinimiz hakkında yeni bilgiler edinip, nacizane bilgilerimi sizlerle paylaşacağım.
S.A. BACIMM SANADA HAYIRLI UGURLU OLSUN BENDE COK BILGILERE SAHIP OLDUM BUTUN MUSLUMAN KARDESLERIMIZ SAYESINDE ALLAH ONLARDAN BIN KEZ RAZI OLSUN INSALLAH B)
SELAMÜN ALEYKÜM KERDESLER HEM SITEDE HEMDE ALLAH YOLUNDA YENI ADIMLAR ATTIM İNŞ. RABBİM KABUL BUYURUR. PAYLASIMLARINIZ COK GÜZEL VE FERAHLATICI HERKEZ HAKKINI HELAL ETSIN HOSCAKALIN . A.E.O.
SELAMÜN ALEYKÜM KERDESLER HEM SITEDE HEMDE ALLAH YOLUNDA YENI ADIMLAR ATTIM İNŞ. RABBİM KABUL BUYURUR. PAYLASIMLARINIZ COK GÜZEL VE FERAHLATICI HERKEZ HAKKINI HELAL ETSIN HOSCAKALIN . A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18067-tanisma · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.