günün fotoğrafı ve yorumlarınız

2.577 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

RE: günün fotoğrafı ve yorumlarınız

AMİN RASİM KARDEŞ İNŞ.BİZİM VE DİĞER İNSANLARIN GELECEĞİDE BÖLE OLMAZ
VESSELAM
Nevin_1982

Nevin_1982

SANA KESİNLİKLE KATILMIYORUM NİKKO KARDEŞ ÇÜNKÜ BU DÜNYADA BİZE EMANET SONUÇTA BU DÜNYA BU HALDEYSE ALLAH İSTEDİĞİNDEN DEĞİL KULLAR İSTEDİĞİNDEN....BİDE TABİİ BUNLARIN HESABIDA BİZE SORULCAK.BEN BU DÜNYADA ÇEKEYİM AHİRETTE İYİ OLSAM DAHA İYİ OLUR DEMEK YANLIŞ.SENİDE ANLADIM ASLINDA AMA BUNLARIDA UNUTMA....
Nevin_1982

Nevin_1982

AMİN İNŞ.YARDIM EDER ALLAHU TEALA AEOLUN
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

Nevin_1982 yazdı:
EVET CENNET GÜLÜ ÇOK MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA YAPMIŞSIN :DB)GEÇTE OLSA CVPLIYORUM AEOLUN

TEŞEKKÜR EDERİM....B)B)B)B)
sibel_rs

sibel_rs

Aktif Üye · 56 mesaj

S.A. SAVAŞ VAR HERHALDE ÇOCUĞUNUN GELCEĞİNDEN ENDİŞE EDEN Bİ ANNE KATILIYORUM SİZE YANİ
Nevin_1982

Nevin_1982

bukadar tekneloji ilerlemiş olmasına rağmen manen kendini bulamamış bir anne adayıda olabilir....
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:o s.a bana kalırsa kadıncağaz yangından korunmaya çalışıyor A.E.O
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleyküm selam ilginç bir yaklaşım yangından korunmak:D
sağol sümeyye aeo
Abdullatif

Abdullatif

Yeni Üye · 8 mesaj

:oEveeet,Dışarıda tozu dumana katan bir dehşet manzarası,Allah muhafaza çocuğun akibeti pek hayra alamet görünmüyor,bence bu yavrucak 9 ayı tamamlamaz gibime geliyor,bir araştırsanız işin akibeti ne olmuş acaba.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

B)yaw kadının suratında ben endişe göremiyorum...Siz görüyomusunuz?? bence şu var ordaki toz bulutlar herzaman oluyomuş gibi durmuş...yani nebilim bir endişe yok gibi....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Abdullatif

Abdullatif

Yeni Üye · 8 mesaj

Resul_Acer yazdı:
B)yaw kadının suratında ben endişe göremiyorum...Siz görüyomusunuz?? bence şu var ordaki toz bulutlar herzaman oluyomuş gibi durmuş...yani nebilim bir endişe yok gibi....

Yani uzun lafın kısası,siz bu kadıncağızın bu tür manzaralara alışık olduğunu,bahsi geçen mekanın bir filistin ya da bir ırak olabileceğini,dolaysıyla böylesi manzaraları neredeyse rutin bir biçimde gören,bunlara alışık olan kadınların pek de ürkmediklerini bunları normal karşıladıklarını söylüyorsunuz.öyleyse haklısınız.selam.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Abdullatif yazdı:
Resul_Acer yazdı:

Yani uzun lafın kısası,siz bu kadıncağızın bu tür manzaralara alışık olduğunu,bahsi geçen mekanın bir filistin ya da bir ırak olabileceğini,dolaysıyla böylesi manzaraları neredeyse rutin bir biçimde gören,bunlara alışık olan kadınların pek de ürkmediklerini bunları normal karşıladıklarını söylüyorsunuz.öyleyse haklısınız.selam.

Aynen öyle .... B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Nevin_1982

Nevin_1982

KİMBİLİLİR BELKİ ÖLMÜŞTÜR BİLEMEYİZ AKİBETİ NE OLMUŞTUR:)
Nevin_1982

Nevin_1982

EVET RESUL KARDEŞ BENDE Bİ ENDİŞE GÖREMİYORUM.ALIŞIKTIR BELKİ AEOLUN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.