ARKADAŞLAR BU ŞEHİTLERİ BÖLLE GÜLDÜREN NEDİR YORUMLARINIZ
3.440 görüntülenme · 31 yanıt
RE: ŞU ŞEHİTLERİN GÜLÜŞÜNE BAKIN
harika bir payşalımdı allah senden razı olsun B)B)B)
harika bir payşalımdı allah senden razı olsun B)B)B)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
RE: ARKADAŞLAR BU ŞEHİTLERİ BÖLLE GÜLDÜREN NEDİR YORUMLARINIZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ve sakın Allah yolunda öldürülenlere"Ölüler" demeyin; hayır onlar diridirler. Fakat siz bunun şuurunda değilsiniz.
Bakara 154
Allah yolunda öldürülenleri sakın "öleler" saymayın. Hayır, onlar Rableri katında diridirler, rızıklanmaktadırlar.
Âl-i İmrân 169
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ve sakın Allah yolunda öldürülenlere"Ölüler" demeyin; hayır onlar diridirler. Fakat siz bunun şuurunda değilsiniz.
Bakara 154
Allah yolunda öldürülenleri sakın "öleler" saymayın. Hayır, onlar Rableri katında diridirler, rızıklanmaktadırlar.
Âl-i İmrân 169
Esselamu Aleikum vr,vb
Allah razi olsun Medhams kardes cok guzel paylasimin.
Allahim bizlere Sahadet uzere ölmeyi nasib etsin
Allah yolunda canini ve malini sakinmayan Allah icin ölen bütün sehitlerden Allah Subhane ve Teala Razi olsun!!!!
Esselamu Aleikum vr,vb
Allah razi olsun Medhams kardes cok guzel paylasimin.
Allahim bizlere Sahadet uzere ölmeyi nasib etsin
Allah yolunda canini ve malini sakinmayan Allah icin ölen bütün sehitlerden Allah Subhane ve Teala Razi olsun!!!!
Allahım razı olsun kardeşim..çok güzel.ne güzel bir mertebede yer alıyorlar.ne mutlu şehitlerimize..pylşmn için sğlsn
Allahım razı olsun kardeşim..çok güzel.ne güzel bir mertebede yer alıyorlar.ne mutlu şehitlerimize..pylşmn için sğlsn
medahms yazdı:amin akrdeşim amin.Allahım razı olsun.
S.A. TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
BÜYÜK RABBİM İNŞAALLAH BİZLEREDE ŞEHİTLİK MERTEBESİNE EREŞTİRİR NASİP EDER
hayretler içerisinde kaldım ya rabbimin hikmetine bakın.bu hafta 2.kez bukadar şaşıryorum.bide haberlerde bi kızın gözyaşının kristal olması haberi şok etmişti beni.
hayretler içerisinde kaldım ya rabbimin hikmetine bakın.bu hafta 2.kez bukadar şaşıryorum.bide haberlerde bi kızın gözyaşının kristal olması haberi şok etmişti beni.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2423-arkadaslar-bu-sehitleri-bolle-gulduren-nedir-yorumlariniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.