Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:)
4.648 görüntülenme · 64 yanıt
RE: Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:)
Evet katılıyorum. Kalsın. Düşünmen yetirliydi. Bana hediyemi vermek istiyorsun? O zaman bu acizane kardeşine güzel bir Dua et, bende "Amin" diyeyim. Bir Müslüman kardeşine en güzel hediye bu olsa gerek. Başka ne olabilir ki? Haydin Allahaısmarladık... B)
desertrose yazdı:
yun_us25 yazdı:
ÇÖL GÜLÜ KARDEŞİM BENDE ARKADAŞLAR GİBİ SİZİN TOPYEKÜN GİDECEĞİNİZİ SANDİM..NEYSEKİ KISABİR ARA ...
AMA FAZLA UZAKLAŞMA SİZE BORCUM VAR...:DBİLMEM HATIRLARMISIN DAHA FORUMDA YENİYDİM BİR SORU SORMUŞTUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞIYLA İLGİLİ KİMSE CEVAP VERMEMİŞTİ SADECE SİZ VE TORON KARDEŞİMİZ CEVAP VERMİŞTİ.GERÇİ TORON KARDEŞİMİZİ DAHA GÖREMİYORUZ AMA OLSUN BEN UNUTMADIM...
İNŞAALLAH RABBİM YOLUNUZU AÇIK KILAR,KAZASIZ BELESIZ HAYIRLI BİR YOLCULUK GEÇİRİRSİNİZ..
Ya ben unutmuştum o borcu kardeşim nerden aklına geldi hem ben demiştimya hiç önemi yok kalsın boşver..
Hem beni nerden bulupta vereceksin:) Ben helal ettim merak etme hem düşünmüşsün ya o bile yeter Allah c.c. razı olsun..
Toron kardeşimiz de Kalb-i Selim oldu haberin olsun:)
Ben bu saatten sonra bidaha giremem artık hepiniz Allah'a emanetsiniz..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)B)B)
Evet katılıyorum. Kalsın. Düşünmen yetirliydi. Bana hediyemi vermek istiyorsun? O zaman bu acizane kardeşine güzel bir Dua et, bende "Amin" diyeyim. Bir Müslüman kardeşine en güzel hediye bu olsa gerek. Başka ne olabilir ki? Haydin Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Selamun aleykum..
Herkeze batıyorum da ne demek kardeşim??
Bize batmıyorsun bak öyle düşünme benceB)
handos yazdı:
hakkım helal olsun rabbim sizi kazadan beladan korusun keşke bende gidebilsem ama herkese batıyorum :( a.e.o
Selamun aleykum..
Herkeze batıyorum da ne demek kardeşim??
Bize batmıyorsun bak öyle düşünme benceB)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
SA KARDEŞİM.SANIRIM DÖNDÜNÜZ.HOŞ GELDİN.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL.
SA KARDEŞİM.SANIRIM DÖNDÜNÜZ.HOŞ GELDİN.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18039-hakkinizi-helal-edin-ben-gidiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hakkınızı helal edin :) Ben gidiyorum... Genel Konular 11 cevap
- gidiyorum...hakkınızı helal edin..dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Hakkınızı helal edermisiniz? Ben gidiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 41 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- hakkınızı helal edin Tanışma Köşesi 7 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN :( Nasihatler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.