HERKES MEMLEKETİNİN NEYİ ÜNLÜ YAZSIN

15.240 görüntülenme · 139 yanıt

Paylaş:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

S.A arakadaşlar benim Memleketimin en meşuru TOPAL OSMAN AĞA FINDIKIN BAŞ KENTİ KİRAZIN ANAVATANI YEŞİL GİRESUN
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

sehadet27BENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)

bende gaziantepdeyim yuvalama yemeği baklavasoı meşhur
urfalıyım ama antepteyim urfanında isotu meşhur
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Canim Ispartamin Gülleri Halilari Birde Güzel Kizlari Meşhurdur
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

talipamca

Dışarıda büyüdüm ama kökümüzü Elhamdülillah hiç inkar etmedik, kaydımız hala orada. Hayatta olan iki Amcam,üç halam orada ikamet etmekteler.Açık yazmayayım da hemen girişten diyeyim.
n güzel bir toprağım amcam var sitede heme araştırıyorum abi seni nüfustan haberin ola tanıdıklar var:K:K
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

benim memleketimin ''yeşil ve mavi''si ünlü desem...selametle...(şu an memleketim yaşadığım yer oldu artık..)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa.şeftali,zeytin,uludağ,kestane,havlu,kaplıcaları,yeşilliği meşhurdur.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

mahsun kulsa.şeftali,zeytin,uludağ,kestane,havlu,kaplıcaları,yeşilliği meşhurdur.

S.ALEYKÜM....
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ben nereliyim?Babam Gaziantepli baklavasi,kebabi unlu,annem mugla li zeytin i ve zeytinyag i unlu,babam memur oldugu icin ben hakkari cukurca da dogmusum sanirim orasi su aralar catismalariyla unlu:( istanbul da buyudum sanirim guzelligiyle unlu,ingiltere deyim kralicesiyle unlu....Turkiye de nufusa bagli oldugun yer nereliyse orlaisin.Burada dogdugun yer neresiyse oralisin.Siz nereli gorurseniz beni ben oraliyim:)
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

etli ekmek
fırın kebabı
mevlanası (:
Ya kimse söylemesin sevdiğini...
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini!
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

benım memlekeyım samsunun kapalı pidesi sülün kuşları mshur,aslında daha nelerı var neleri....:evet
2.diriliş

2.diriliş

Aktif Üye · 54 mesaj

benim memleketin sucuğu pekmezi üzümü takım elbisesi gakkoş ayakkabısı çayda çırası halayları vs....(ELAZIĞ)
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

mabet_bekcisi
n güzel bir toprağım amcam var sitede heme araştırıyorum abi seni nüfustan haberin ola tanıdıklar var:K:K

İyi bari şimdi yüzün gülüyor,bu mesajını görmemiştim,bir öncekinde neden ağladığını merak etmiştim...Demek ki sevinçten miş!
Bütün kayıtları yok etmek için "emcemin uşakları" faaliyete geçtiler bile...:K!!!
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

sehadet27BENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)

selamun aleykum bende Gaziantep'liyim.çooook Ozledim Gaziantep'i:A:A
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

talipamcaİyi bari şimdi yüzün gülüyor,bu mesajını görmemiştim,bir öncekinde neden ağladığını merak etmiştim...Demek ki sevinçten miş!
Bütün kayıtları yok etmek için "emcemin uşakları" faaliyete geçtiler bile...:K!!!
benim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:K
sudeezgi

sudeezgi

Yeni Üye · 3 mesaj

benim memleketimin tulum peyniri ERZİNCAN
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Benim memleketimin tarhanasi,biberi,dondurmasi vede kahramanligiyla nam salmis SUTCU IMAM yani KAHRAMAN MARASLIYIM....:H
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

mabet_bekcisibenim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:K

Haçan de pakayum uşağum,neresiyum da ? Haçan "emice uşaklarına " de,ayaklarinu denk alsinlar,Furdi,furdi,furildu olmasunlar,penden cünah cittu da!
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

nemrut türmeleri ve menzin ( ADIYAMAN )
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
nurselll

nurselll

Aktif Üye · 64 mesaj

benım memleketmınde kayısısı meşhurdur (MALATYA) :)
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

talipamca
Haçan de pakayum uşağum,neresiyum da ? Haçan "emice uşaklarına " de,ayaklarinu denk alsinlar,Furdi,furdi,furildu olmasunlar,penden cünah cittu da!
biz alışığızdır ayktan vurulmaya toprağum.bizde emice uşağu çoktur onu geç dayıuşağıdaçoktur onu gç hala teyze uşağu da gani.:K

(arkadaşlar bunlar sadece şakadır lütfen ciddie almayınız)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.