HERKES MEMLEKETİNİN NEYİ ÜNLÜ YAZSIN
15.240 görüntülenme · 139 yanıt
sehadet27BENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)
bende gaziantepdeyim yuvalama yemeği baklavasoı meşhur
urfalıyım ama antepteyim urfanında isotu meşhur
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
talipamca
Dışarıda büyüdüm ama kökümüzü Elhamdülillah hiç inkar etmedik, kaydımız hala orada. Hayatta olan iki Amcam,üç halam orada ikamet etmekteler.Açık yazmayayım da hemen girişten diyeyim.
n güzel bir toprağım amcam var sitede heme araştırıyorum abi seni nüfustan haberin ola tanıdıklar var:K:K
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
benim memleketimin ''yeşil ve mavi''si ünlü desem...selametle...(şu an memleketim yaşadığım yer oldu artık..)
Ben nereliyim?Babam Gaziantepli baklavasi,kebabi unlu,annem mugla li zeytin i ve zeytinyag i unlu,babam memur oldugu icin ben hakkari cukurca da dogmusum sanirim orasi su aralar catismalariyla unlu:( istanbul da buyudum sanirim guzelligiyle unlu,ingiltere deyim kralicesiyle unlu....Turkiye de nufusa bagli oldugun yer nereliyse orlaisin.Burada dogdugun yer neresiyse oralisin.Siz nereli gorurseniz beni ben oraliyim:)
mabet_bekcisin güzel bir toprağım amcam var sitede heme araştırıyorum abi seni nüfustan haberin ola tanıdıklar var:K:K
İyi bari şimdi yüzün gülüyor,bu mesajını görmemiştim,bir öncekinde neden ağladığını merak etmiştim...Demek ki sevinçten miş!
Bütün kayıtları yok etmek için "emcemin uşakları" faaliyete geçtiler bile...:K!!!
sehadet27BENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)
selamun aleykum bende Gaziantep'liyim.çooook Ozledim Gaziantep'i:A:A
talipamcaİyi bari şimdi yüzün gülüyor,bu mesajını görmemiştim,bir öncekinde neden ağladığını merak etmiştim...Demek ki sevinçten miş!benim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:K
Bütün kayıtları yok etmek için "emcemin uşakları" faaliyete geçtiler bile...:K!!!
Benim memleketimin tarhanasi,biberi,dondurmasi vede kahramanligiyla nam salmis SUTCU IMAM yani KAHRAMAN MARASLIYIM....:H
mabet_bekcisibenim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:K
Haçan de pakayum uşağum,neresiyum da ? Haçan "emice uşaklarına " de,ayaklarinu denk alsinlar,Furdi,furdi,furildu olmasunlar,penden cünah cittu da!
nemrut türmeleri ve menzin ( ADIYAMAN )
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
talipamca
Haçan de pakayum uşağum,neresiyum da ? Haçan "emice uşaklarına " de,ayaklarinu denk alsinlar,Furdi,furdi,furildu olmasunlar,penden cünah cittu da!
biz alışığızdır ayktan vurulmaya toprağum.bizde emice uşağu çoktur onu geç dayıuşağıdaçoktur onu gç hala teyze uşağu da gani.:K
(arkadaşlar bunlar sadece şakadır lütfen ciddie almayınız)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17953-herkes-memleketinin-neyi-unlu-yazsin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.