HERKES MEMLEKETİNİN NEYİ ÜNLÜ YAZSIN
15.174 görüntülenme · 139 yanıt
RE: HERKES MEMLEKETİNİN NEYİ ÜNLÜ YAZSIN
S.A. KARDEŞİM BENİM MEMLEKETİMİN SİLAĞI TÜFEĞİ MÜHÜMMATI ÜZÜMÜ TARHANASI EKİNİ BUĞDAYI AYCEKİRDEĞİ ŞARABI NOHUTU FASULYESİ BİRDE YİĞİDİM HARMAN OLDUĞU BİRYER B) KIRIKKALE B) DAHA COK ŞEYLERİ VAR KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
S.A. KARDEŞİM BENİM MEMLEKETİMİN SİLAĞI TÜFEĞİ MÜHÜMMATI ÜZÜMÜ TARHANASI EKİNİ BUĞDAYI AYCEKİRDEĞİ ŞARABI NOHUTU FASULYESİ BİRDE YİĞİDİM HARMAN OLDUĞU BİRYER B) KIRIKKALE B) DAHA COK ŞEYLERİ VAR KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
BENİM MEMLEKETİMİN ŞEFTALİSİ,HAVLUSU ,KESTANE ŞEKERİ,BANYOLARI VE VE VE ULU DAĞI MEŞHUR DUR BURSA ;)
BENİM MEMLEKETİMİN ŞEFTALİSİ,HAVLUSU ,KESTANE ŞEKERİ,BANYOLARI VE VE VE ULU DAĞI MEŞHUR DUR BURSA ;)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
BENİM MEMLEKETİMİN DÜNYADA 5 İNCİ SIRALAMASINA SAHİP OLAN ULUCAMİSİ MEŞHURDUR. ;) BURSA
BENİM MEMLEKETİMİN DÜNYADA 5 İNCİ SIRALAMASINA SAHİP OLAN ULUCAMİSİ MEŞHURDUR. ;) BURSA
selamualeykum benim memleketimin hamsisi ,hamsili pilavi ,findigi ,kara lahanasi ,vede çayi meshurdur :D:D:D:D hepsinide çok ozledim burda herseyin tadi çok yavan yani tatsiz ama ne yapalim olsun :D:D
selamualeykum benim memleketimin hamsisi ,hamsili pilavi ,findigi ,kara lahanasi ,vede çayi meshurdur :D:D:D:D hepsinide çok ozledim burda herseyin tadi çok yavan yani tatsiz ama ne yapalim olsun :D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
S.A HAYIRLI AKŞAMLAR VEDE HAYIRLI CUMALAR,
OSMANLI ÇİLEĞİ, PAÇA ÇORBASI, DORUĞU, GÖZLEMESİ, MALAYI, DEVREK BASTONU VEDE ZONGULDAĞIN GÖZDESİ KARAELMASI(KÖMÜR) AKLIMA GELENLER BU KADAR.A.E.O
S.A HAYIRLI AKŞAMLAR VEDE HAYIRLI CUMALAR,
OSMANLI ÇİLEĞİ, PAÇA ÇORBASI, DORUĞU, GÖZLEMESİ, MALAYI, DEVREK BASTONU VEDE ZONGULDAĞIN GÖZDESİ KARAELMASI(KÖMÜR) AKLIMA GELENLER BU KADAR.A.E.O
Doyduğum memleketim Bursa
Kaşar peyniri ile de doğduğum memleketim Ardahan
Doyduğum memleketim Bursa
hafize yazdı:
fevzisultansu yazdı:
Kaşar peyniri ile de doğduğum memleketim Ardahan
SélamunAleykum.ben Bolu-Menegenliyim.Bizim oraların ahçıları meşhurdur...(ben yemek yapmaktan anlamam sadece yapılan yemeği afiyet ile yerim.)
SélamunAleykum.ben Bolu-Menegenliyim.Bizim oraların ahçıları meşhurdur...(ben yemek yapmaktan anlamam sadece yapılan yemeği afiyet ile yerim.)
S.A
BİZİM ORANIN FINDIĞI,HAMSİSİ EN MEŞHUR OLANLARIDIR.
DAHA ÇOK VARDA YAZSAM SIĞMAZ:D:D KARADENİZİN İNCİSİ(TRABZON)
S.A
BİZİM ORANIN FINDIĞI,HAMSİSİ EN MEŞHUR OLANLARIDIR.
DAHA ÇOK VARDA YAZSAM SIĞMAZ:D:D KARADENİZİN İNCİSİ(TRABZON)
ben sakaryalıyım ama nesi ünlü tam olarak bilmiyorum:=)))burda herşey yetişiyo.Patates,pancar,fındık......
ben sakaryalıyım ama nesi ünlü tam olarak bilmiyorum:=)))burda herşey yetişiyo.Patates,pancar,fındık......

Çiğ köfte lahmacun içli köfte ve Balıklı GÖL ŞANLI URFA Peygamberler şehri....B)B)
Çiğ köfte lahmacun içli köfte ve Balıklı GÖL ŞANLI URFA Peygamberler şehri....B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
s.aleyküm..ankarada doğup büyümekle beraber aslen çorumlu sayılırım:):)yani diyar-ı leblebi ve kiremit:):):)ankaranın hiçbişeyi meşhur değil ya..bişey yok yani ne deyim..:):)çorumla idare edin artık:):)
s.aleyküm..ankarada doğup büyümekle beraber aslen çorumlu sayılırım:):)yani diyar-ı leblebi ve kiremit:):):)ankaranın hiçbişeyi meşhur değil ya..bişey yok yani ne deyim..:):)çorumla idare edin artık:):)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17953-herkes-memleketinin-neyi-unlu-yazsin · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.