Chat yapan bütün kızlara!!!!!!(Bir ailenin dağılmasına sebep olan yaşanmış acı veren bir olay)

24.478 görüntülenme · 205 yanıt

Paylaş:
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Hayirli günler kardeşim başina gelen olaydan dolayi çok üzüldüm allah seni sinamiş ama galiba sen nefsine yenilmişsin ve allah sana verdiği tüm güzellikleri sana ceza olarak geri almiş inançli bir insana benziyorsun bir anlik hevesle herşey alt üst olmuş inşallah bundan sonraki hayatinda böyle büyük yanlişlar yapmazsin bol bol tövbe hepimizİN hatirlamak bile istemediği birçok günahi vardir eminim sonuçta aciz insanlariz allahimizin affina siğinmaktan başka ne yapabilirizki
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

Allah şeytana uydurmasin

Allah şeytana uydurmasin

:a:aşeytan görevini yapiyor bizde ona uyuyoruz allah kimseyi şeytana uydurmasin amin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sayın kardeşim konu içeriği şahsıma ait değil..!dua ve temennileriniz cümlemiz için olsun.selametle kalın.

ÖMEREFEHayirli günler kardeşim başina gelen olaydan dolayi çok üzüldüm allah seni sinamiş ama galiba sen nefsine yenilmişsin ve allah sana verdiği tüm güzellikleri sana ceza olarak geri almiş inançli bir insana benziyorsun bir anlik hevesle herşey alt üst olmuş inşallah bundan sonraki hayatinda böyle büyük yanlişlar yapmazsin bol bol tövbe hepimizİN hatirlamak bile istemediği birçok günahi vardir eminim sonuçta aciz insanlariz allahimizin affina siğinmaktan başka ne yapabilirizki
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle.

antiocheiaaslan:a:aşeytan görevini yapiyor bizde ona uyuyoruz allah kimseyi şeytana uydurmasin amin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

şu an msn adresi vermiş olan basiretsiz kardeşimize ithafendir bu..!
gülmeyengül

gülmeyengül

Yeni Üye · 6 mesaj

rabbim şaşıtmasın böyle eşte zor bulunur bu devirdee
şans işte ama degerlerde yıpranır arkadaşlar çok vahim.
ZeyneP-m

ZeyneP-m

Üye · 13 mesaj

çok güzel bir konu eline sağlik kardesim
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm

Kaan kardeşimin yazısı beni derinden sarstı.

Rabbim nefsimizin ve şeytanın oyunlarından bizleri korusun.

Yuvamızı,ailemizi ve çocuklarımızı koru yarabbim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

gülmeyengül, post: 712202, member: 46372rabbim şaşıtmasın böyle eşte zor bulunur bu devirdee
şans işte ama degerlerde yıpranır arkadaşlar çok vahim.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ZeyneP-m, post: 712215, member: 46372çok güzel bir konu eline sağlik kardesim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ZeyneP-m, post: 712215, member: 46372çok güzel bir konu eline sağlik kardesim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sayın kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle.

Arzu_76selamün aleyküm

Kaan kardeşimin yazısı beni derinden sarstı.

Rabbim nefsimizin ve şeytanın oyunlarından bizleri korusun.

Yuvamızı,ailemizi ve çocuklarımızı koru yarabbim
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık çok önemli ve ders verici bir paylaımdı emeğinize sağlık. Allah doğru yoldan şaşrımasın insanın bir anlık yaptığı hata bütün hayatına mal olabiliyor maalesef insan olanın başaın aherşey gelebilirmiş Alalh hiç birimizi doğru yoldan ayırmasın hepimizi hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Bu devirde malesef insanlar amaçlarına ulaştıktan sonra bir mendil gibi insanları fırlatıyorlar insanaın ne önemi var yanında karşısına ne olmuş umrularında bile değil alalh öyle kötü art niyetli insanların kötülüklerinden emelelrinden gelemeden hepimizi koruyup esirgesin kardeşimizinde Alalh yar ve yardımcısı olsun Rabbim hayırlı bir çıkkış yaşamına bir düzen yön vermek nasip etsin.
Alalh bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlarada hiç bir zaman fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı geceler:(
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sayın kardeşim.içten duana amin.amin.amin.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli geceler olsun kardeşim.selametle.

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık çok önemli ve ders verici bir paylaımdı emeğinize sağlık. Allah doğru yoldan şaşrımasın insanın bir anlık yaptığı hata bütün hayatına mal olabiliyor maalesef insan olanın başaın aherşey gelebilirmiş Alalh hiç birimizi doğru yoldan ayırmasın hepimizi hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Bu devirde malesef insanlar amaçlarına ulaştıktan sonra bir mendil gibi insanları fırlatıyorlar insanaın ne önemi var yanında karşısına ne olmuş umrularında bile değil alalh öyle kötü art niyetli insanların kötülüklerinden emelelrinden gelemeden hepimizi koruyup esirgesin kardeşimizinde Alalh yar ve yardımcısı olsun Rabbim hayırlı bir çıkkış yaşamına bir düzen yön vermek nasip etsin.
Alalh bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlarada hiç bir zaman fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı geceler:(
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Allahım Yarabbim.şok oldum.çekirdekten iyi yetişmiş birisinin bu hallare dustugune ınanamıyorum,inanmak istemiyorum.nefis terbiyesi cok önemli.Rabbimiz doğru yoldan saptırmasın bizleri.
oZBaYSeRaFeTTiN

oZBaYSeRaFeTTiN

Yeni Üye · 3 mesaj

*ayşe*Allahım Yarabbim.şok oldum.çekirdekten iyi yetişmiş birisinin bu hallare dustugune ınanamıyorum,inanmak istemiyorum.nefis terbiyesi cok önemli.Rabbimiz doğru yoldan saptırmasın bizleri.

S,a
Amin,Ayse...InsaAllah CumLemize...
Gercekten cokk uzucu bir Konu ve DerS aLmamiz gereken bir oLay.
Biz insanLar Bazen Istemeyerekte olsa Bir anLik HeveS icin neLer yapmiyoruzKi!
Sonucta Her insan Kendi KisiLiginden SorumLu oldugu icin...
Her Kim Her ne yaparsa "iNaNin Kendine ve Sadece Kendine"
Allah'u TeaLa bizLeri GuzeL insanLarLa buLusturmayi nasp etsin insaAllah,Amin.
Her Sey o GuzeL GonLunuzce oLsun,Allah'a emanet oLun...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

oZBaYSeRaFeTTiNS,a
Amin,Ayse...InsaAllah CumLemize...
Gercekten cokk uzucu bir Konu ve DerS aLmamiz gereken bir oLay.
Biz insanLar Bazen Istemeyerekte olsa Bir anLik HeveS icin neLer yapmiyoruzKi!
Sonucta Her insan Kendi KisiLiginden SorumLu oldugu icin...
Her Kim Her ne yaparsa "iNaNin Kendine ve Sadece Kendine"
Allah'u TeaLa bizLeri GuzeL insanLarLa buLusturmayi nasp etsin insaAllah,Amin.
Her Sey o GuzeL GonLunuzce oLsun,Allah'a emanet oLun...

A.S
Aminn.çok teşekkür ederim.hayırlı günler.
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

çok üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu okurken ne diyim rabbim nefsimize şeytana uydurmasın bizleri rabbim o kardeşimizede yardım etsin inşallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.selametle.
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

gerçekten de çok üzücü bir hikaye interneti doğru kullanmak gerekiyor
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.