Chat yapan bütün kızlara!!!!!!(Bir ailenin dağılmasına sebep olan yaşanmış acı veren bir olay)

24.478 görüntülenme · 205 yanıt

Paylaş:
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

Yazik kiza yaaa insan nasil olabiliyor da böle boş bişeyin ardindan sürüklenebiliyor
allah islah etsin,bizide böle hata yapmaktan korusun inşlh.
Emeğine sağlik... Ama üzüldüm kizin haline ve onun durumunda olanlara...
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

Rabbim bizleri şaşırtmasın...onun için interneti çok ii kullanmak lazım.. RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle.

hafizkizesselamü aleyküm bu kadınada hayret ettim insan bu kadarda yanlış yapamaz ki
sen kocanı bırak ve chatte tanıştığın birine git
pesssss doğrusu....
Allah muhafaza etsin cümlemizide
nefis ve şeytan insana her şeyi yaptırıyo işte...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla...selam ve dua ile kalın selametle.

dinciselamün aleyküm kaan kardeşim RABBİM CC kimseyi şaşırtmasın internet çok tehlikeli ben bu yüzden bilgisayarı salonun ortasında tutuyorum ev halkı neyapar nereye girer herkes bilir genede irade çok önemlidir ben 3 ,4 yıl önce tanıdım interneti kaan kardeşim o günlerde hiç bir dini bilgiye sahip deyildim ama girdiyim birkaç sitede özellikle burada çok önemli bilgiler aldım şimdi herkesle bilgi paylaşıyorum yani hangi yönden kullanırsan o yönde gidersin emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun inşallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

€bru;710419Es-Selamün Aleyküm abi çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun.Günümüzün en büyük sorunlarından birini ele almışsınız...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

policdemos.a paylasımın icin sağol abi ALLAH kimseyi sasırtmasın doğru yoldan ayırmasın bizleride ii kişilerle karşılaştırsın AMİN!...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin inşaALLAH.Selametle kalın kardeşim.

surprizeçok sağolun inşş ders alır herkez bundann allah kötü yoldan ayırmasın yarabbim sen büüyüksüğnnn
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.inşaALLAH.selam ve dua ile kalın kardeşim selametle.

ahirzamangülügerçektan ibretlik bir olay.cahillik almış başını gidiyo.Allah'ım göstermesin kimseye böyle acılar.zor bir durum.selametle kalın.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ZEHRA MELEKYazik kiza yaaa insan nasil olabiliyor da böle boş bişeyin ardindan sürüklenebiliyor
allah islah etsin,bizide böle hata yapmaktan korusun inşlh.
Emeğine sağlik... Ama üzüldüm kizin haline ve onun durumunda olanlara...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

asos1907Rabbim bizleri şaşırtmasın...onun için interneti çok ii kullanmak lazım.. RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın...
sonayg

sonayg

Kıdemli Üye · 455 mesaj

s.a Allah razı olsun. ibretlik bir durum Allah şaşırtmasın üzüldüm
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sonaygs.a Allah razı olsun. ibretlik bir durum Allah şaşırtmasın üzüldüm
lutfiyenigun

lutfiyenigun

Aktif Üye · 64 mesaj

allah bizleri bu gibi olaylardan korusun.ibretle okunması gereken olaylaylar çok ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ALLAH nefsimizin heva ve heveslerinden korusun.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

lutfiyenigunallah bizleri bu gibi olaylardan korusun.ibretle okunması gereken olayllar çok ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ALLAH nefsimizin heva ve heveslerinden korusun.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamunaleykum
kardeşim ben sadece şunu demek istiyorum
iki kişi varken üçüncüsü şeytandır ... bacılarım aklınızı başınıza alın ALLAH -azze celle - muhafaza buyursun... şeytanın oyunlarına gelmeyin ...insan kılıgına girmiş şeytanlara kapılmayın... her zaman haramı cazip göstermekte şeytanın üstüne yok .. rabbim hepimizi korusun ... şeytana uydurmasın inşaALLAH
emeginize saglık kardeşim kanayan bir yara haline dönüştü bu konu küçük bir şehirde yaşamama ragmen çok sık duymaya başladım bunları... korkuyorum artık durum vahim ...

baki selamlar
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.

yaptığınız açıklamada kalplere tesir olur inşaALLAH.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın.

aminenurselamunaleykum
kardeşim ben sadece şunu demek istiyorum
iki kişi varken üçüncüsü şeytandır ... bacılarım aklınızı başınıza alın ALLAH -azze celle - muhafaza buyursun... şeytanın oyunlarına gelmeyin ...insan kılıgına girmiş şeytanlara kapılmayın... her zaman haramı cazip göstermekte şeytanın üstüne yok .. rabbim hepimizi korusun ... şeytana uydurmasın inşaALLAH
emeginize saglık kardeşim kanayan bir yara haline dönüştü bu konu küçük bir şehirde yaşamama ragmen çok sık duymaya başladım bunları... korkuyorum artık durum vahim ...

baki selamlar
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM Kaan Kardeşim

yine çok önemli bir konu...ellerinize sağlık..
Rabbim c.c. bu emeğinizin karşılığını kat kat verir inşallah ...sanırım ben geç kalmışım yazmakta....

Allah'tan c.c. dileğim.... tüm evlenecek ve evli olan genç kardeşlerimin EVLİLİK KURUMUNUN ne kadar çok önemli olduğunu bilmeleri - bu kurumu korumanın ; saygı-sevgi-sadakat olmadan yürütmenin zor olacağını öğrenmeleridir.

Bizim amacımız güzel,iyi,ve Hak'kın Rızası olan işleri yapmak-öğrenmek-öğretmektir.

RABBİM c.c. BİZLERİ O'nun gazabından korkan,kuldan utanan,vicdan sahibi,
Eşinin değerini bilen HARAMDAN korkan AHİRET İÇİN ÇALIŞAN KULLARINDAN eylesin inşallah.

Allah'a c.c. emanet olun.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli ablam.ALLAH celle celalühu razı olsun yüreğine sağlık bu ne güzel sözler.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli günler olun.selametle kalın abla.ailecek ALLAH celle celalühu'ya emanet olun.(amin...)

berat05SELAMÜN ALEYKÜM Kaan Kardeşim

yine çok önemli bir konu...ellerinize sağlık..
Rabbim c.c. bu emeğinizin karşılığını kat kat verir inşallah ...sanırım ben geç kalmışım yazmakta....

Allah'tan c.c. dileğim.... tüm evlenecek ve evli olan genç kardeşlerimin EVLİLİK KURUMUNUN ne kadar çok önemli olduğunu bilmeleri - bu kurumu korumanın ; saygı-sevgi-sadakat olmadan yürütmenin zor olacağını öğrenmeleridir.

Bizim amacımız güzel,iyi,ve Hak'kın Rızası olan işleri yapmak-öğrenmek-öğretmektir.

RABBİM c.c. BİZLERİ O'nun gazabından korkan,kuldan utanan,vicdan sahibi,
Eşinin değerini bilen HARAMDAN korkan AHİRET İÇİN ÇALIŞAN KULLARINDAN eylesin inşallah.

Allah'a c.c. emanet olun.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Çoğu insan ben ypmam dedği hlde biz türk milleti olarak yapan biriyiz.int.de bunun bşında gliyor. her ne kadar int.nin kötü yanlarıda olsa kimi zaman iyi ynları da oluyor ama bu da insanın nasıl kullandğına ne amcla kullandğına bğlı... paylaşımn için tesekkürler cok güzeldi. selam ve dua ile..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın kardeşim selametle.

deniz14Çoğu insan ben ypmam dedği hlde biz türk milleti olarak yapan biriyiz.int.de bunun bşında gliyor. her ne kadar int.nin kötü yanlarıda olsa kimi zaman iyi ynları da oluyor ama bu da insanın nasıl kullandğına ne amcla kullandğına bğlı... paylaşımn için tesekkürler cok güzeldi. selam ve dua ile..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.