Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Allah razı olsun kardeşim sen okula saat kaçta gidiyosun
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

tubagüner, post: 519281, member: 11099Allah razı olsun kardeşim sen okula saat kaçta gidiyosun

5 DAKİKA SONRA GİDECEM A.E.O
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

iyi günler kardeşim sana Rabbim zıhın açıklığı versin Rabbimize emanet ol ekremee ben çıkıyorum
ekremeee

ekremeee

tubagüneriyi günler kardeşim sana Rabbim zıhın açıklığı versin Rabbimize emanet ol ekremee ben çıkıyorum

AMİN BENDE ÇIKIYOM A..EO

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum herkese hayirli sabahlar cumaniz mubarek olsun selam ve dua ile.. sitenin mudavimlerinden huzunlu_gurbet...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

tubagünerve aleyküm selam sizede hayırlı cumalar hayırlı günler nasılsınız

Allah(c.c) çok şükür iyiyim mesajınızı görmemişim..Siz nasılsınız inşallah.....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Selamün Aleyküm Umarim Herkes Iyidir Havalar Nasil Olursa Olsun Yeter Ki Sizin Havaniz Iyi Olsun Inşaallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Cümlemisden Razi Olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

selamun aleyküm hayırlı günler herkese
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Aleyküm Selam Hepinizin Günü Aydin Olsun Hava Kararik Olabilir Ama Içinizin Kararmasina Izin Vermeyin...BU SİZİN ELİNİZDE...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

buralarda hava açık hatta güneş bile var ama ısıtmıyo soğuktan donacaz:evet nasılsınız iyisinizdir inşaallah
ekremeee

ekremeee

tubagüner, post: 520274, member: 3585buralarda hava açık hatta güneş bile var ama ısıtmıyo soğuktan donacaz:evet nasılsınız iyisinizdir inşaallah

burda güneşli gaziantep

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ekremeeeburda güneşli gaziantep

selamun aleyküm sıcak mı oh ne güzel
iiisa

iiisa

Üye · 34 mesaj

selamunaleykum .istanbulda hava yağmurlu ve soğuk ama özledik RABBİM'İN rahmetini
r.sezer

r.sezer

Üye · 18 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm hadi bakalım söyleyin Sizce erkeklermi yoksa Bayanlarmı iyi araba kullanırlar?
Bence tabiki erkekler

bence kadınlar, çünkü erkekler kavgaya daha çok meilli, özellikle aşırı trafilte, ama kadınlar öyle değil daha sakin ve dikkatlı:B
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Hamdolsun Gayet Iyiyim SİZLERDE İYİSİNİZ YA Hava Sabah Kararikti şimdi Biraz Açti Yağmurda Kesildi SOĞUKTA İDARE EDER...
aysunaydın

aysunaydın

Yeni Üye · 9 mesaj

S.A.
İst da avrupa yakasında aldatıcı bir güneş aydınlığı var, evde donuyoruz, birtürlü ısınamıyoruz valla... Ekremeeee bize G. Anteptenbir avuç güneş yolla kalplerimiz ısınsın ablacığım :)
Betül YURDAKUL

Betül YURDAKUL

Üye · 42 mesaj

Merhaba

Merhaba

S.A ARKADAŞLAR BEN BETÜL
KAYSERİDEN ARANIZA YENİ KATILDIM
İTİRAF ETMELİYİM Kİ UZUN ZAMANDIR ARADIKLARIMI YENİ YENİ BULMAYA BAŞLADIM VE BULDUKLARIMLA İÇ HUZURA KAVUŞTUM.
KAVUŞTUGUM BU HUZURDA TŞK ETMEM GEREKEN İNSANLAR VAR İLK BAŞTA ARKADAŞIM ESRA BU SİTEYİ BENİMLE TANIŞTIRDIGI İÇİN DAHA SONRADA KİM OLDUGUNU BİLMEDİGİM SİZLER...
HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM
KISACA SÖYLEMEM GEREKİRSE BİR KELİMENİN BİLE İNSANI BU KADAR HUZURA GÖTÜRDÜGÜNÜ BİLMİYORUDM VE BUNU YENİ ANLADIGIM İÇİN HEM ÇOK SEVİNİYOR HEM ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ ÖNÜMDEKİ KALAN ÖMRÜM ARTIK HUZURLU GEÇEÇEK
ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ 22 YILI Bİ BAKIMDA ÇOK BOŞ GEÇİRMİŞİM.....:(
ALLAHIN YARDIMI İLE ARTIK hERŞEY DAHA DOGRU VE GÜZEL OLACAK ÇOKŞÜKÜR
Lâ ilâhe illâllah Muhammedün Rasûlüllah

Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim.
fethiyeden sıcak,sımsıcak gönül dolusu muhabbetlerle sizlere selam olsun.ALLAHIMIN bizlere bahşeyledigi yeni bir günle sizlere merhaba.bu günü iyi degerlendirelimki,belki bu gün son günümüz olabilir.son anımız olabilir.onun için birazdan ölecekmişiz gibi hayata bakarsak,sıkıntıların,üzüntülerin ne kadar boş oldugunu anlarsınız.unutmayın yarını görecegimizin garantisi yok.gün bugün an bu an.kıymetini bilelim.:H:HB)B) selametle.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.