Sohbet meydanI

153.814 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm hayırlı günler herkese
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

tubagünerselamun aleyküm hayırlı günler herkese

VE ALEYKÜM SELAM TUBA . SANADA HAYIRLI GÜNLER. SENİN VE TÜM ÜYELERİN GÜNÜNÜZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH. SELAM VE DUA İLE KALIN......:H
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Ve aleykümselam sizede hayırlı günler inşallah Allah(c.c)'ya emanet olunuz..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim

selamün aleyküm kardeşlerim

tabikide bayanlar .benimde ehliyetim var ve araba kullanıyorum araba kullandığım zaman erkeklerin zırt pırt kornaya basması beni ve babamı deli ediyo .tabi canım babam her gereksiz kornaya basanlarla kavga ediyo bi gün bi şey olcak diye çok korkuyorum bu nedenle babamla trafiğe çıkmıyorum .neden çoğu erkekler bayanların araba kullanmasına takmış durumda. kompleksli insanlar var .hakkaten bazıları çok kötü.bayanlar daha nazik ,daha kibar ve daha anlayışlı ama tabi sevgili abilerimizde yok degil .....ya böyle işte.
asrı saadet

asrı saadet

Üye · 20 mesaj

bencede erkekler daha iyi araba kullanırlar bu bi gerçek :D
iklima_nur

iklima_nur

Üye · 19 mesaj

yok ya.bu kadr da haksızlık etmeyin ama.hadana aynen katılıyorum ben.:
B:B
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

EBRARNISAVE ALEYKÜM SELAM TUBA . SANADA HAYIRLI GÜNLER. SENİN VE TÜM ÜYELERİN GÜNÜNÜZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH. SELAM VE DUA İLE KALIN......:H

amin inşaallah sen de selam ve dua ile kal Rabbimize emanet olun inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Resul_AcerVe aleykümselam sizede hayırlı günler inşallah Allah(c.c)'ya emanet olunuz..

Allah razı olsun dersler nasılgidiyo iyidir inşaallah:evet
_Resul_

_Resul_

tubagünerAllah razı olsun dersler nasılgidiyo iyidir inşaallah:evet

İyi gidiyor çok şükür...
İnşallah daha iyi olsun..
Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..Amin..Amin..
Hayırlı günler..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Resul_Acer
İyi gidiyor çok şükür...

İnşallah daha iyi olsun..
Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..Amin..Amin..

Hayırlı günler..

amin amin inşaallah Allahü cc utandırmasın daha da iyi olur inşaallah Rabbimize emanet ol
RABİA86

RABİA86

Yeni Üye · 5 mesaj

selamün aleyküm...erkekler kendinden emin oldukları için hızlı ve cesur kullanıyolar ama kadınlar daha dikkatli kurallara uyarak kullanıyor bide bu erkekler kadınları beğenmiyo (sözüm meclisten dışarı)
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
Ama yine de siz bilirsiniz:D
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
Ama yine de siz bilirsiniz:D

geri başlasın hem güzel bir konuydu erkekler daha iyi kullanır ama bayanlar daha dikkatli olmaya çalışırlar dikkatlide olamazlar değil mi?
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

selamun aleyküm hayırlı günler herkese
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam...sizede hayırlı günler inşallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Rabbimiz Razi Olsun Nasilsiniz
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

İki cinstende güzel araba kullanlar var.
EL_ENSARİ

EL_ENSARİ

Üye · 49 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM tabiki erkekler daha iyi kullanır.amaaaaaa bayanlar nazik oldukları için daha nazik ve daha dikkatli kullanıyorlar.onların hakkınıda yemiyelim bu arada.VESSELAM
_Resul_

_Resul_

mahsun kulSA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K

Ve aleykümselam abla.bu forumu ilk açtığımda araba formu vardı ondan sonra ne konular geçti...:K
Tabi haliyle bilmeyenlerde bu foruma girince diyolarki

evet bence de erkekler veya bayanlar daha iyi komik oluyor:D:D

Ya aslında pek giremiyorum derslerim yoğun oluyor..Nasip olursa bu sene kazanacağım Allah(cc) izin verirse bide başka planlarım da var..
İnşallah yaparım bunları...Ama ilk hedefin tabiki sınavı kazanmak..(istediğim yer)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.