Sohbet meydanI
153.814 görüntülenme · 1.906 yanıt
Ve aleykümselam sizede hayırlı günler inşallah Allah(c.c)'ya emanet olunuz..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
selamün aleyküm kardeşlerim
tabikide bayanlar .benimde ehliyetim var ve araba kullanıyorum araba kullandığım zaman erkeklerin zırt pırt kornaya basması beni ve babamı deli ediyo .tabi canım babam her gereksiz kornaya basanlarla kavga ediyo bi gün bi şey olcak diye çok korkuyorum bu nedenle babamla trafiğe çıkmıyorum .neden çoğu erkekler bayanların araba kullanmasına takmış durumda. kompleksli insanlar var .hakkaten bazıları çok kötü.bayanlar daha nazik ,daha kibar ve daha anlayışlı ama tabi sevgili abilerimizde yok degil .....ya böyle işte.
tabikide bayanlar .benimde ehliyetim var ve araba kullanıyorum araba kullandığım zaman erkeklerin zırt pırt kornaya basması beni ve babamı deli ediyo .tabi canım babam her gereksiz kornaya basanlarla kavga ediyo bi gün bi şey olcak diye çok korkuyorum bu nedenle babamla trafiğe çıkmıyorum .neden çoğu erkekler bayanların araba kullanmasına takmış durumda. kompleksli insanlar var .hakkaten bazıları çok kötü.bayanlar daha nazik ,daha kibar ve daha anlayışlı ama tabi sevgili abilerimizde yok degil .....ya böyle işte.
EBRARNISAVE ALEYKÜM SELAM TUBA . SANADA HAYIRLI GÜNLER. SENİN VE TÜM ÜYELERİN GÜNÜNÜZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH. SELAM VE DUA İLE KALIN......:H
amin inşaallah sen de selam ve dua ile kal Rabbimize emanet olun inşaallah
Resul_AcerVe aleykümselam sizede hayırlı günler inşallah Allah(c.c)'ya emanet olunuz..
Allah razı olsun dersler nasılgidiyo iyidir inşaallah:evet
tubagünerAllah razı olsun dersler nasılgidiyo iyidir inşaallah:evet
İyi gidiyor çok şükür...
İnşallah daha iyi olsun..
Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..Amin..Amin..
Hayırlı günler..
Hayırlı günler..
Resul_Acerİyi gidiyor çok şükür...
Hayırlı günler..
amin amin inşaallah Allahü cc utandırmasın daha da iyi olur inşaallah Rabbimize emanet ol
Selamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
Ama yine de siz bilirsiniz:D
Resul_AcerSelamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
geri başlasın hem güzel bir konuydu erkekler daha iyi kullanır ama bayanlar daha dikkatli olmaya çalışırlar dikkatlide olamazlar değil mi?
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Ve aleykümselam...sizede hayırlı günler inşallah..
SA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K
mahsun kulSA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K
Ve aleykümselam abla.bu forumu ilk açtığımda araba formu vardı ondan sonra ne konular geçti...:K
Tabi haliyle bilmeyenlerde bu foruma girince diyolarki
evet bence de erkekler veya bayanlar daha iyi komik oluyor:D:D
Ya aslında pek giremiyorum derslerim yoğun oluyor..Nasip olursa bu sene kazanacağım Allah(cc) izin verirse bide başka planlarım da var..
İnşallah yaparım bunları...Ama ilk hedefin tabiki sınavı kazanmak..(istediğim yer)
Tabi haliyle bilmeyenlerde bu foruma girince diyolarki
evet bence de erkekler veya bayanlar daha iyi komik oluyor:D:D
Ya aslında pek giremiyorum derslerim yoğun oluyor..Nasip olursa bu sene kazanacağım Allah(cc) izin verirse bide başka planlarım da var..
İnşallah yaparım bunları...Ama ilk hedefin tabiki sınavı kazanmak..(istediğim yer)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.