ALLAH RIZASI İÇİN YANIT VERİN ŞUANDA İSTEDİĞİM KİŞİ BENİ İSTEDİ VERİLMEDİM AMA BENİM İSTEDİĞİMİ SEVDİĞİMİ BİLMİYORLAR AİLEM KONUŞMAM GÜNAHMIDIR VEDE NAMAZLARIMI ARADA KILIYORUM 5 VAKİT NAMAZLARIMI KILARIYORUM VAKTİM VAR AMA KAFLETE DALIYORUM ÖNCEDEN KACIRDIĞIM NAMAZ İÇİN AĞLIYORDUM BİLE NE YAPMAM GEREKİYOR
SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM
613 görüntülenme · 3 yanıt
RE: SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM
s.a kardeşim allah inş gönlündeki muradını versin hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm allah yazdıysa olur zaten namaz konusuna gelince bizimde çok eksiklerimiz var kılmayı istiyorsun vaktinde ama gaflete düşüyorsun allaha sıgın kardeşim allah yardımcın olsun a.e.o selametle kal
s.a kardeşim allah inş gönlündeki muradını versin hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm allah yazdıysa olur zaten namaz konusuna gelince bizimde çok eksiklerimiz var kılmayı istiyorsun vaktinde ama gaflete düşüyorsun allaha sıgın kardeşim allah yardımcın olsun a.e.o selametle kal
RE: SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM
S.A.KARDESIM.FARZLARINI TAM VE ZAMANINDA YERINE GETIR,GÜNAHLARDAN UZAK DUR VE SÜNNETE UYGUN YAŞAMAYA GAYRET ET.HAYATIMIZ ALLAH IN TAKDIRI OLAYLARDIR.BU DUNYAYA KULLUK VE IBADET ICIN GELDIK.RABBININ EMIRLERINE UYMADAN O NDAN BIRSEY ISTEMEYI,ONUN DERGAHINA YONELMEKTEN UTANMAYI OGRENIRSEK O ZAMAN KUL OLMUS OLURUZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.A.E.O.
S.A.KARDESIM.FARZLARINI TAM VE ZAMANINDA YERINE GETIR,GÜNAHLARDAN UZAK DUR VE SÜNNETE UYGUN YAŞAMAYA GAYRET ET.HAYATIMIZ ALLAH IN TAKDIRI OLAYLARDIR.BU DUNYAYA KULLUK VE IBADET ICIN GELDIK.RABBININ EMIRLERINE UYMADAN O NDAN BIRSEY ISTEMEYI,ONUN DERGAHINA YONELMEKTEN UTANMAYI OGRENIRSEK O ZAMAN KUL OLMUS OLURUZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17215-selamunaleykum-duanizi-bekliyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- duanızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- ALLAH AŞKINA duanızı esirgemeyin lütfen çok ihtiyaçım var. Dua Bölümü 3 cevap
- duanızı esirgemeyin Görüş- Öneri- İstek 7 cevap
- S.A. arkadaşlar lütfen duanızı esirgemeyin Dua Bölümü 8 cevap
- Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya Dua Bölümü 306 cevap
- selamünaleyküm ve rahmetullahi Tanışma Köşesi 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.