SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM

613 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
ALLAH ASKI

ALLAH ASKI

Yeni Üye · 1 mesaj

ALLAH RIZASI İÇİN YANIT VERİN ŞUANDA İSTEDİĞİM KİŞİ BENİ İSTEDİ VERİLMEDİM AMA BENİM İSTEDİĞİMİ SEVDİĞİMİ BİLMİYORLAR AİLEM KONUŞMAM GÜNAHMIDIR VEDE NAMAZLARIMI ARADA KILIYORUM 5 VAKİT NAMAZLARIMI KILARIYORUM VAKTİM VAR AMA KAFLETE DALIYORUM ÖNCEDEN KACIRDIĞIM NAMAZ İÇİN AĞLIYORDUM BİLE NE YAPMAM GEREKİYOR
tugbayurt

tugbayurt

Üye · 24 mesaj

RE: SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM

s.a kardeşim allah inş gönlündeki muradını versin hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm allah yazdıysa olur zaten namaz konusuna gelince bizimde çok eksiklerimiz var kılmayı istiyorsun vaktinde ama gaflete düşüyorsun allaha sıgın kardeşim allah yardımcın olsun a.e.o selametle kal
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.KARDESIM.FARZLARINI TAM VE ZAMANINDA YERINE GETIR,GÜNAHLARDAN UZAK DUR VE SÜNNETE UYGUN YAŞAMAYA GAYRET ET.HAYATIMIZ ALLAH IN TAKDIRI OLAYLARDIR.BU DUNYAYA KULLUK VE IBADET ICIN GELDIK.RABBININ EMIRLERINE UYMADAN O NDAN BIRSEY ISTEMEYI,ONUN DERGAHINA YONELMEKTEN UTANMAYI OGRENIRSEK O ZAMAN KUL OLMUS OLURUZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

allah sevdğine kavuştursun inş.namazlarınıda vakitli kılarsın ve kılamadığın namazlarının farzlarını kılyosun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.