FİLİSTİN DAVAMIZ İÇİN KATIL
1.168 görüntülenme · 10 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ FİLİSTİNDE OLANLARI ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE BİZLER BURADAN ANCAK DUALARIMIZLA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ ASLINDA BİR YARDIM ŞEKLİ DAHA VAR GELİN HEP BERABER ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE KURŞUN ATAN ELLERİN ÜRETTİKLERİ MALLARADA BİZLER BOYKOT BAŞLATALIM BÜTÜN TANIDIKLARIMIZA VE ÇEVREMİZDEKİ EŞ DOSTTAN BUNU İSTİYELİM VE İNTERNETTEDE BOYKOTA EVETLERLE ÇOĞALALIM HATTA GEREKİRSE AÇILIŞ SAYFASI YAPALIM BU FORUM NE KADAR ÇOK AÇILIRSA İNTERNETTE İLK SIRALARDA OLACAK VE TÜM DÜNYADA HERKES TARAFINDAN OKUNACAKTIR GELİN HEP BERABER BU KURŞUN ATAN ÜLKELERİN ÜRÜNLERİNE BOYKOT YAPALIM ALLAH RIZASI İÇİN BOYKOTA KATILALIM VE ---BOYKOTA EVET DİYELİM----
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

RE: FİLİSTİN DAVAMIZ İÇİN KATIL
Her Coca Cola Alışınızda,
Her Mac Donald's'a girişinizde,
Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,
Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda
Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!
Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın
Her Coca Cola Alışınızda,
Her Mac Donald's'a girişinizde,
Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,
Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda
Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!
Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın
[medya]
S.A.
BOYKOTA DEVAM EDİYORUZ DA KARDEŞ KİMSE DİNLEMİYOR O KADAR UYARIYORSUN BANAMISIN DEMİYOR..ALLAH ISLAH ETSİN DEVAM EDİCEZ YİNE SAOLASIN SA.
S.A.
BOYKOTA DEVAM EDİYORUZ DA KARDEŞ KİMSE DİNLEMİYOR O KADAR UYARIYORSUN BANAMISIN DEMİYOR..ALLAH ISLAH ETSİN DEVAM EDİCEZ YİNE SAOLASIN SA.
ALLAH SAHIDIMDIRKI BOYKOT EDIYORUM AMA GECEN GUNLERDE BIR ARAP ALIS VERIS YERINE GITTIM BIR TANE COCUK ICIN SANDALYA ALMISTIM YAA HIC AKLIMA GELMEZDI BIR GOREYIM made in israil yaziyor cokk sinirlendim gittim arap adama verdim geri
BOYKOTA DEVAM ALLAHIN IZNIYLE
ALLAH SAHIDIMDIRKI BOYKOT EDIYORUM AMA GECEN GUNLERDE BIR ARAP ALIS VERIS YERINE GITTIM BIR TANE COCUK ICIN SANDALYA ALMISTIM YAA HIC AKLIMA GELMEZDI BIR GOREYIM made in israil yaziyor cokk sinirlendim gittim arap adama verdim geri
BOYKOTA DEVAM ALLAHIN IZNIYLE
İNŞALLAH BİR GÜN GEÇ OLMADAN ARKADAŞLAR FARKINA VARIR YOKSA VAY HALİMİZE O ZAMAN BOYKOTLAR BİLE FAYDASIZ KALACAKTIR SELAMETLE KARDESİM
İNŞALLAH BİR GÜN GEÇ OLMADAN ARKADAŞLAR FARKINA VARIR YOKSA VAY HALİMİZE O ZAMAN BOYKOTLAR BİLE FAYDASIZ KALACAKTIR SELAMETLE KARDESİM
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17115-filistin-davamiz-icin-katil · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- PEygamber efendimiz için salavat zincirine sende katıl Dua Bölümü 5 cevap
- Filistine Destek Kampanya ya Katıl Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- OKUMADAN GECMEYIN SENDE KATIL ORUCA Mübarek Aylar 21 cevap
- HATIRA DEFTERİ SENDE KATIL Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Yeme İçme Boykota katıl!!! Boykot 21 cevap
- Ahlak Davamız... Etkinlikler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.