COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...

10.412 görüntülenme · 77 yanıt

Paylaş:
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

isimsizkralhiç içen var mıaranızda

İNŞALLAH YOKTUR, VARSA DA BUNDAN SONRA İÇMESİNLER...A.E.O.
CENNET GULU

CENNET GULU

sahin387475Emegine saglik
Allah razi olsun...Hayirli ramazanlar

SİZDEN DE RAZI OLSUN...B) B) B) B)
CENNET GULU

CENNET GULU

fatımatüz zehraLütfen Duyarli Olun.es Geçmeyelim.yarin Onun Hesabi Ağirdr

evet...
doğru söylüyorsunuz...
ibocan53

ibocan53

Yeni Üye · 9 mesaj

hakikatten bu kadar tesadüf olamaz..mekkeyi göz önünde olduğu halde göremeyenler allahın resululü ve kur'an-ı kerim'i nasıl görsünler...allah inkarcıları ıslah etsin
CENNET GULU

CENNET GULU

ibocan53hakikatten bu kadar tesadüf olamaz..mekkeyi göz önünde olduğu halde göremeyenler allahın resululü ve kur'an-ı kerim'i nasıl görsünler...allah inkarcıları ıslah etsin

a.e.o.:!:!:!:!
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
Rahman razı olsun inşllah..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
CENNET GULU

CENNET GULU

A.S.

A.S.

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
Rahman razı olsun inşllah..
selam ve dualarımla..

Aleyküm Selam, teşekkürler... Allah c.c. sizden de razı olsun... A.E.O.
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

S.A KARDEŞLERİM COCA COLANIN MARİFETLERİ SADECE BU KADAR DEİL ...SADECE BİZLERE İBRETLİK OLSUN DİYEREK ŞU RESİMLERİ EKLEMEK İSTİYORUM....

qbi41

qbi41

Üye · 17 mesaj

allah razı olsun
CENNET GULU

CENNET GULU

tuna_35S.A KARDEŞLERİM COCA COLANIN MARİFETLERİ SADECE BU KADAR DEİL ...SADECE BİZLERE İBRETLİK OLSUN DİYEREK ŞU RESİMLERİ EKLEMEK İSTİYORUM....

son resim haricindeki resimlerin hepsini biliyorum... Allah c.c. razı olsun
CENNET GULU

CENNET GULU

qbi41allah razı olsun

Allah c.c. sizden de razı olsun... Allah c.c.'ya emanet olunuz... Selam ve dua ile....
zazavun

zazavun

Yeni Üye · 1 mesaj

paylaşımın için tşk
CENNET GULU

CENNET GULU

zazavunpaylaşımın için tşk

Rica Ederim...Sağolun...:):):):)
meraklı

meraklı

Yeni Üye · 3 mesaj

sagol uyardıgın ıcın kardes
CENNET GULU

CENNET GULU

meraklısagol uyardıgın ıcın kardes

Rica ederim...
an6arali

an6arali

Üye · 16 mesaj

saçmalık....tamam hadi bütün yahudi mallarını boykot edelim hadi var mısınız.............

bir daha film izlemeyelim şu an da dünyanın en büyük 6 holyywood film şirketi yahudilere ait bileniniz var mı(bu altı sayısı yahudi yıldızının altı başlı olması)(hiç yahudileri karalayan bir filme rastladınız mı çok ünlü)
bir daha bankamatiğe giip para çekmeyelim bu banamatiklerin mucidi bir yahudi olduğu için yapılan her işlemden cüzi bir miktar para gidiyor...tabi damlaya damlaya göl olur
hadi ülke olarak israille abd 'yle ilişkilerimizi tamamen keselim buna şu an ki hükümet öncülük etsin....ve daha nicesi

ayrıca ben filistindekilere de o kadar acımıyorum zamanın da Osmanlının o bölgeden uzaklaştırdığı yahudilere o toprakları para karşılığı satmasalardı.O topraklara karşılık sultan abdülhamid han'a vaat edilenlerle filistinlilerin topraklarını sattıkları para arasında dünyalar kadar fark olmasına rağmen benim ecdadım orayı peygamber mirasıdır diye satmıyor ondan sonra sultan abdülhamid han adı kızıl sultana çıkıyor...gel de sen bunlara acı....
zülfikarrr

zülfikarrr

Yeni Üye · 2 mesaj

arkadaşım müslümana yakışırmı bu sözler...... niye yahudi ağzı ile konuşuyorsun .....içmesen ne olur... onlara deyil kendine acı bu gün onlara yarın bize.......... BU KAFİRLERİN duracağınımı zannediyorsun..... LÜTFEN..................
CENNET GULU

CENNET GULU

an6aralisaçmalık....tamam hadi bütün yahudi mallarını boykot edelim hadi var mısınız.............

bir daha film izlemeyelim şu an da dünyanın en büyük 6 holyywood film şirketi yahudilere ait bileniniz var mı(bu altı sayısı yahudi yıldızının altı başlı olması)(hiç yahudileri karalayan bir filme rastladınız mı çok ünlü)
bir daha bankamatiğe giip para çekmeyelim bu banamatiklerin mucidi bir yahudi olduğu için yapılan her işlemden cüzi bir miktar para gidiyor...tabi damlaya damlaya göl olur
hadi ülke olarak israille abd 'yle ilişkilerimizi tamamen keselim buna şu an ki hükümet öncülük etsin....ve daha nicesi

ayrıca ben filistindekilere de o kadar acımıyorum zamanın da Osmanlının o bölgeden uzaklaştırdığı yahudilere o toprakları para karşılığı satmasalardı.O topraklara karşılık sultan abdülhamid han'a vaat edilenlerle filistinlilerin topraklarını sattıkları para arasında dünyalar kadar fark olmasına rağmen benim ecdadım orayı peygamber mirasıdır diye satmıyor ondan sonra sultan abdülhamid han adı kızıl sultana çıkıyor...gel de sen bunlara acı....

Görüşünüze saygı duyuyorum , fakat söylediklerinize katılmıyorum...:(
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.