COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...
10.412 görüntülenme · 77 yanıt
RE: COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...
dil@r@ yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.. B)B)B)B)
ALLAH C.C. CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH..B)
dil@r@ yazdı:
dil@r@ yazdı:
yarell_sevcanALLAH razı olsun kardeşim eline emeğine sağlık
bizi bilgilendirdiğin için çok sağol
:G:G
SELAMÜN ALEYKÜM!
ALLAH C.C. ASIL SİZDEN RAZI OLSUN... ÇÜNKÜ ZATEN BİZ BURAYA HEM FAYDALI PAYLAŞIMLARDA BULUNARAK BİRİLERİNE BİR ŞEY KAZANDIRMAK , HEM DE YENİ BİR ŞEYLER KAZANMAK İÇİN BURADA DEĞİLMİYİZ???
A.E.O.
ALLAH razi olsun senden Cennet gülü. Bu yukardaki Boykotu bende arkadaslarima E-mail olarak göndermek istiyorum fakat böyle gönderemem. Acaba Microsoft word´a yazip buraya linkini koyabilirmisiniz? ozaman herkez e-mail olarak arkadaslarina göndere bilir. Selamlar
Fikriye1985ALLAH razi olsun senden Cennet gülü. Bu yukardaki Boykotu bende arkadaslarima E-mail olarak göndermek istiyorum fakat böyle gönderemem. Acaba Microsoft word´a yazip buraya linkini koyabilirmisiniz? ozaman herkez e-mail olarak arkadaslarina göndere bilir. Selamlar
ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN... EĞER ALLAH C.C.'NUN İZNİYLE YAPABİLİRSEM LİNKİNİ KOYARIM...SELAMETLE...
ALLAh razi olsun. Eline emegine saglik. ben simdi birazini yaptim ama link olarak buraya koyamiyorum, cok büyükmüs... neyse. Yinede hepinizden ALLAH razi olsun.
Fikriye1985, post: 461431, member: 57410ALLAh razi olsun. Eline emegine saglik. ben simdi birazini yaptim ama link olarak buraya koyamiyorum, cok büyükmüs... neyse. Yinede hepinizden ALLAH razi olsun.
KEŞKE BÜYÜK OLMASAYDI... NEYSE CANINIZ SAĞOLSUN... SELAMETLE...
Evet Bunu Ben De Duydum Ve Hatta Burda Bir Yerlerde Yazdim Bir Kaç Gün önce Ama Böyle Dikkat çekici Değildi.ben De Zaman Gazetesinde Görenlerden Duydum.hep Destek Tam Destek.ellerinize Sağlik.emeğinize Sağlik
Esselamun Aleyküm. Allah Razi Olsun Ben Bunu Bilmiyordum. Bundan Sonra Inşaallah Almayacağim.rabbim Onlara Firsat Vermesin Inşaallah.a.e.o.
Allah razı olsun senden şok oldum ya Haşa ne demek yok bu insanlara çok acıyorum aslında kıyamet günü geldiğinde halleri ne olucak Hz. Muhammed (sav) Ahirette müminleri nasıl tanıyacak abdest aldığımız yerlerden sizler benim ümmetimsiniz dicek bizler için dualar edicek onlarda bu durumu görecekler pişman olucaklar ama neye yarar ogün gelecek sabreden muradına erermiş
caniboEvet Bunu Ben De Duydum Ve Hatta Burda Bir Yerlerde Yazdim Bir Kaç Gün önce Ama Böyle Dikkat çekici Değildi.ben De Zaman Gazetesinde Görenlerden Duydum.hep Destek Tam Destek.ellerinize Sağlik.emeğinize Sağlik
selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17112-coca-cola-nin-anlami-filistinli-kardeslerimize-atilan-bir-mermi · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.