selamün aleyküm bu zikrin değerini öğrenince insan daha bir içten söylüyor söylerken içi ürperiyor değerini hatırlattığınız için ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN
okumadan gecme
3.819 görüntülenme · 31 yanıt
RE: okumadan gecme
selamün aleyküm bu zikrin değerini öğrenince insan daha bir içten söylüyor söylerken içi ürperiyor değerini hatırlattığınız için ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN
B)allah razı olsunB)
LA İLAHE İLLALLAH
B)allah razı olsunB)
LA İLAHE İLLALLAH
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
coook sanlisin selam ve dua ile
derya_derya yazdı:ne guzel annenin sana 6 yasinda bunu soylemesi
BANA ANNEM 6 YAŞIMDAYKEN TEMBİHLEMİŞTİ.İÇİNDEN SÜREKLİ LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDUR RASULULLAH DE DİYE.ÖNCE ANLAYAMAMIŞTIM NEDENİNİ.AMA ŞİMDİ ÇOK İYİ ANLIYORUM VE ANNEME HER SEFERİNDE DUA EDİYORUM İYİKİ BUNA BENİ ALIŞTIRMIŞ DİYE.ŞU ANDA KALBİMDEN SÜREKLİ LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDUR RASULULLAH CÜMLELERİ ÇIKIYOR.ANNEMİN,TÜM ANNELERİN,BABAMIN VE TÜM BABALARIN CENNETTE BULUŞMASI DUASIYLA....
coook sanlisin selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16988-okumadan-gecme · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir hadis.. Okumadan gecme Yoksa çok sey kaybedersin..!!!! Nasihatler 3 cevap
- okumadan geçme (AZRAİLLEN PAZARLIK ) Dini sohbet 2 cevap
- Genç olma sırası kimde?(gençler okumadan geçmeyin) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Bu konuları okumadan KPSS'ye girmeyin! KPSS 2 cevap
- Peygamber Ahlâkı(OKUMADAN GEÇMEYİN) Dini sohbet 13 cevap
- Bu yazıyı okumadan baba olmayın! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.