DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ...

1.442 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

SELAMUN ALEYKUM kardeşlerim sizlerden bir ricam olacak...31.03.2007 ve 01.04.2007 tarihlerinde benim için çok önemli olan 2 sınav var . sizlerden bu mesajımı okuyan herkesten dua bekliyorum. hayırlısıyla iyi geçmesini istiyorum. Bir müslüman kardeşin müslüman kardeşine içten yaptığı duaların kabul olduğunu ve makbule geçtiğini biliyorum. sizlerden bu ricamı gerçekleştirmenizi diliyorum. allaha emanet olun ..
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

RE: DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ...

ve aleyküm selam kardeşim inşaAllah sınavlarında başarılı olursun.
ALLAHCC yardımcın olsun..

selam ve dua ile ..
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

Aleyküm selam rabbim yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı başarılı olursunuz inşallah.selam ve dua ile.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

AS KARDEŞİM HER İKİ CİHNDA BÜTÜN SINAVLARI BAŞARIYLA GEÇERSİN İNŞALLAH
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Ve Aleyküm selam tugce kardesim Allah zihin acikligi versin Anneme söyledim senin icin yasin ve bildigi dualarin hepsini okuycakmis Cok selami var Allah utandirmasin zihin acikligi versin diyo,,,:D Allaha sIgIn tugce kardesim insallah emeginin karsiligini alirsin.(Heyecanlanma Sakin;)). a.e.o
remi7781

remi7781

Kıdemli Üye · 449 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim
fevzisultansu

fevzisultansu

Kıdemli Üye · 262 mesaj

ALLAH SENİN VE SENİN GİBİ DUA NIN GÜCÜNE İNANAN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİN SINAVLARININ BAŞARILI GEÇMESİNİ NASİP ETSİN.
ALLAH'A EMANET OLUN.
İNŞALLAH EDERİZ.
sekerdjelif

sekerdjelif

Kıdemli Üye · 116 mesaj

DUALARIMIZ SİZİNLE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!
AMA ÇALIŞMANIZDA GEREK.
ismet28

ismet28

Yeni Üye · 2 mesaj

aleyküm salam tuğce kadeş.gercekten sınavına calıştınsa allah herzaman sana yardım edecektır bunu sakın unutma.yok calışmadım müslüman kardeşlerimin duasıyla bu sınavları gecerim diyorsan yanıla bilirsin.umarım beni yanlış anlamassın.allahu teala sınavlarında sana zihın acıklığı versın.sen allaha ne kadar yakın olursan allahta sana o kadar yakın olur.bol bol dua et belki bu dünyada kabul olmaz ama öteki tarafa mutlaka bunu faydasını görecen.allaha emanet ol.selametle.
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞLERİM .BENİ ÖNEMSEYİP DUALARINIZI EKSİK ETMEDİNİZ. BAHAR58 KARDEŞİM ANNENE BENDEN SELAM SÖYLE ÇOK SAĞOLSUN SENDE SAĞOL...TABİKİ ÇALIŞMADAN SADECE DUAYLA OLMAZ .ÇALIŞTIM VE SİZLERDEN DUALARINIZI İSTEDİM. SİZLERDE DUALARINIZI DİLE GETİRDİNİZ. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SINAVIN SONUÇLARINI ALLAHIN İZNİYLE SİZLERE SÖYLERİM ;) ALLAHA EMANET OLUNUZ.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

ALLAH Yar ve Yardımcın olsun kardeşim umarım sınavın gönlünce geçer şunu bilmeni istiyorum ki o yani ALLAH kulları hakkında daima en iyi kararı verir.
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

VE ALEYKÜM SELAM TÜĞCE KARDEŞİM ALLAH ZİHİN ACIKLIGI VERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAŞARILAR İNŞALLAH:p:p:p
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

sizlerde sağolun allah sizlerin de işinizi rast getirir inşallah ...;)
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

a.s.başarılar allah zihin açıklığı versin.hakkında her şeyin hayırlısını versin
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Aleyküm selam kardeşim Allah zihin açıklığı versin ben de sizin gibi sınavlara giricem sizde benim için dua ederseniz çok sevinirim.

Hayırlı akşamlar...
hanpen

hanpen

Yeni Üye · 1 mesaj

rabbim yar ve yardımcın olsun
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

sizlerde sağoln allah razı olsun. bende dua ederim kardeşim sınavın inşallah başarılı geçer. ;)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah açık zihinler versin inşallah.....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
tugce

tugce

Üye · 37 mesaj

sağol kardeşim....;)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.