HERKES BİR ÜSTTEKİNE DUA ETSİN:))))

21.839 görüntülenme · 274 yanıt

Paylaş:
imported_salih_

imported_salih_

Üye · 40 mesaj

ALLAHIM SEYASLA KARDEŞİME SAGLIK SIHAT VER...
YÜCE RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN...
ALLAHIM KULUNU CENNETTE PEYGAMBER EFENDİMİZİN KOMŞUSU KIL YARABBİM...
selcukbey

selcukbey

Üye · 20 mesaj

Ey yüceler yücesi,bağışlaması bol Rabbim sen Salih_ kardeşimize ve tüm ümmeti Muhammed(sav) hidayet,takva,haramdan kaçınma ve varlık nasip et...amin
kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

Busra Kardeşim Rabbim Gönlüne Göre Versin Ve Kabir Azabi Cektirmesin......
kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

Rabbım bu formdakı din kardeşlerime cennette köşkler eylesin ne muratları varsa
kabul etsin.......amııııııııınnn
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

allah kübra kardeşe
cennette efendimize komşu olmayı nasip etsin allah seni seçilmiş kullarından eylesin herşey günlünce olsun selam ve dua ile
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Gül Tanem Allah Gönlüne Göre Verir Inşallah Allah Iki Cihandada Yüzünü Güldürür Inşallah Allaha Emanet Ol Kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

selcukbey

selcukbey

Üye · 20 mesaj

ya Hu bize bir dua edecek yokmu ? :K
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

“Allahümme inni es’elüke’l-afve ve’l-afiyete li ve lehü fi’d-dünya ve’l-ahireh: Allah’ım senden kendim ve bir üstteki mümin kardeşim için dünya ve ahirette af ve afiyet istiyorum” “Rabbena âtinâ fi’d-dünya ve haseneten ve fi’l-ahireti haseneh, vekınâ azabennâr: Ey Rabbimiz! Bize dünyada ve ahirette iyilik ver ve bizi cehennem azabından koru.”
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

selcukbey

selcukbey

Üye · 20 mesaj

hafize hanım sağolun Allah razı olsun. ecmain.
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

SELÇUKBEY KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMIINIZ OLSUN..( AMİN)
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

FATIIMA KARDESIM CUMALAR YUZU HURMETINE ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN,RAHMAN VE RAHIM OLAN RABBIM SENI VE AILENI KORUSUN,KOTULUKLERDEN UZAK TUTSUN.ALLAHIM SENI MUTLU SAGLIKLI EYLESIN AMIN.
Bismillahirahmanirrahim,Allahu la ilahe illa huvel haayyul kayyum La tehuzuhu sinnetun ve la nevm.Lehu mafis semavati ve ma fil ard.Men zeellezi yesfeu indehu alla bi iznih.Yalemu ma beyne eydihim ve ma halfehum ve la yuhiytune bi sey in min ilmihi illa bima sae vesia kurssiyyuhus semavati vel erda ve la yeuduhu hifzuhuma ve huvel aliyyul azim.Amin.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

fatımaa kardeşim ALLAH dualarını kabul günahlarını affetsin inşallah....AMİN....A.E.OL.DUA İLE.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Nevintarcan Kardeşim Allah Dualarini Kabul Günahlarini Affetsin Inşallah Amin Amin Amin A.e.ol.dua Ile....
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Rabbim Keltepe Kardeşimin Ne Muradi Varsa Versin Cennetine Girip Cemalini Gören Kullardan Eylesin Amiiiinnnn Rabbime Emanet Olun......
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Rabbim hatice kübra Kardeşimin Ne Muradi Varsa Versin Cennetine Girip Cemalini Gören Kullardan Eylesin Amiiiinnnn Rabbime Emanet Olun......
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
kibaraggul

kibaraggul

Kıdemli Üye · 210 mesaj

mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine ALLAH a el açıp ettiğin bütün duaların isteklerin kabul olunur inşallah.ALLAH dünyanızı ve ahiretinizi hayırlı etsin.ALLAH mağrifet versin.günahlarınızı af eylesin .amin.
hatice kübra

hatice kübra

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Rabbim Kibaggul Kardeşimin Günahlarini Cuma Gününün Yüzü Suyu Hürmetine Affetsin Peygamber Efendimize Komşu Eylesin Amiiiinnn
selcukbey

selcukbey

Üye · 20 mesaj

FATIMAASELÇUKBEY KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMIINIZ OLSUN..( AMİN)

Efendim sağolun. ecmain.
seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a.

ALLAHIM SEYASLA KARDEŞİME SAGLIK SIHAT VER...
YÜCE RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN...
ALLAHIM KULUNU CENNETTE PEYGAMBER EFENDİMİZİN KOMŞUSU KIL YARABBİM...

ey mübarek çocuk allah inşallah dualarını kabul etsin
şu sıkışmış dakikalar evler dünya senin için pırıl pırıl bir kadere parça olsun inşallah severek çalıştığın işin olsun inşallah aile saadetin olsun inşallah yüce yaratıcı karşına seçilmiş insanlar çıkarsın dünya yormasın kandırmasın her dakikayı doya doya en güzel şekilde değerlendirirsin inşallah seni toprak senin gibi dua edenler kuranın dilinden anlayanlar bu dünyaya lazım diye çok uzun yıllar almasın haşa alan allah c.c. beklesin çok uzun seneler toprak inşallah
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

s.a seyasla kardeşim rabbim sizi darda bırakmasın hayırlı dilrklrrinize ulaştırsın cennette raulullahla beraber olasınız rabbim rızkınızı arttırsın rabbim beşere muhtaç etmesin hakkınızda hayırlısını versin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.