HERKES BİR ÜSTTEKİNE DUA ETSİN:))))
21.839 görüntülenme · 274 yanıt
Selamin Aleyküm Ben Bütün Duada Bulunan Kardeşlerime Yüce Rabbimden Rahmet,mahfiret Ve Bereket Diliyorum.rabbimiz Bizleri Burada Buluşturdu Uzak Da Olsa Tanima Imkani Verdi.inşallahu Teala O Güzel Cennetiyle Cemaliyle Bizleri Mükafatlandirir.allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin.amin.
tubagüneroh e güzel iki dua aldım RAbbim sen ebru ablamın gönlüne göre ver sevdiğin kullarından eyla hayırlısıyla işten çıkmasını nasip eyle aminnnn
dur ya hemen çıkmıyayım:Kborcum var bitsin ondan sonra tubam:K
alemleri Yaratan Yuce Rabbim Lütfi Kardesimin Hem Tum Dualarini Kabul
Hemde Tum Gunahlarini Affeylesin Insallah En Sikintili Ve Zor Zamanlarinda
Rabbim Hep Yaninda Olsun En Sevdiklerinin Zor Ve Aci Gunlerini Uzun Zaman
Gostermesin Insallah Amin Amin Amin...
Hemde Tum Gunahlarini Affeylesin Insallah En Sikintili Ve Zor Zamanlarinda
Rabbim Hep Yaninda Olsun En Sevdiklerinin Zor Ve Aci Gunlerini Uzun Zaman
Gostermesin Insallah Amin Amin Amin...
B)B) RABBİMB)B)
SEN DOSTLARINA DEGER VERİRSİN.
ONLARIN DUALARINA İCABET EDERSİN.
ONLARI CEHENNEM ATEŞİNDE KORURSUN.
EY ON SEKİZ BİN ALEMİN SAHİBİ,EY HACI BAYRAM VELİ HAZRETLERİNİN DOSTU.
LÜTFİ KARDEŞİMİDE HACI BAYRAM VELİNİN DERGAHINA GİRMESİNE İZİN VER.AMİN.SELAMETLE
er_han61Selamun Aleykum Nurus Kardes Adini Tam Anlayamadim Yeni Olduğum Içinde Bilgilerini Bulup Adini öğrenemedim Neyse..
Yüce Rabbim Bu Dünyada Ve Ahirette Senin Olcak Herseyi Yüreğine Göre Versin Insallah..(amin Amin)
vealeykümselam..Allah razi olsun insallah..bil-mukabele...Allaha emanet olun..selametle..
hafizkizALLAHIM NURUS ABLAMIN KAMİL İMANLA YAŞAYIP KAMİL İMAN LA ÖLMESİNİ NASİB EYLE
AMİN
Allah razi olsun bil-mukabele kardesim..--yalniz bisey sorcam yanlis anlamazsaniz..kac yasindasiniz.Hani abla diyorsunuz da ondan sordum...Allaha emanet olun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16874-herkes-bir-usttekine-dua-etsin · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ........üsttekine smiley armağan etmece........... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Herkes bir Arkadasina Hadis- i serif hediye etsin Hadis-i Şerif 113 cevap
- Herkes ölür ama herkes senin gibi ölemez Reis Kendi Şiirleriniz 15 cevap
- HER KEZ Bİ ALTTAKİNE İÇİNDEN GELENBİ DUA ETSİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 34 cevap
- Allah dualarımızı mübarek günde kabul etsin Kutlama ve Tebrik Mesajları 23 cevap
- Allah(c.c) kabul etsin inşallah.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 79 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.