yasin okuya bilirmisiniz arkadaşlar
6.247 görüntülenme · 108 yanıt
RE: yasin okuya bilirmisiniz arkadaşlar
ferit yazdı:
selamün aleyküm;
ARKAS5 tane daha ekleyin inş. selametle...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM BIRTANEDE BEN ALIYORUM
zeynur yazdı:
S.A arkadaşlar 500 kişinin duasına ihtiyacımız var bir arkadaş için yasin okutuyoruz herkez 1 tane okuyabilir ALLAHrızası için okur vede okuya bilecek arkadaşlarınıza söylerseniz sevinirim 15 hazirana kadar B)
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM BIRTANEDE BEN ALIYORUM
s.a. bir tanede ben alayım inşAllah rabbim yardımcımız olsun inşB)
s.a. bir tanede ben alayım inşAllah rabbim yardımcımız olsun inşB)
kardeşim aldığım iki yasini şerif okundu allah cc kabul etsin
dualarla buluşalım inşallah
selametlee
amina yazdı:
esalamu aleyküm kardeşim bende 2 yasini şerif alıyorum her ne niyet üzere okunuyorsa rabbim kabıl buyursun inşallah
selametlee
kardeşim aldığım iki yasini şerif okundu allah cc kabul etsin
dualarla buluşalım inşallah
selametlee
S.A.BEN DE 3 ADET ALAYIM.BEN,IŞIK VE ANNESİ İÇİN.ALLAH KABUL ETSİN.A.E.O.
S.A.BEN DE 3 ADET ALAYIM.BEN,IŞIK VE ANNESİ İÇİN.ALLAH KABUL ETSİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM BENDE 15 HAZIRANA KADAR 10 TANE OKURUM INSALLAH ALLAH KABUL EDER CANIM KARDESIM ALLAHA EMANET OLUN
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM BENDE 15 HAZIRANA KADAR 10 TANE OKURUM INSALLAH ALLAH KABUL EDER CANIM KARDESIM ALLAHA EMANET OLUN
Selamün aleyküm zeynur arkadsım bugünde arkadslara 15 tane yasini şerif dagıttım lıstene eklersin.Allahın iznı ıle bitecek gibi Rahman kabul eder inşallah :) :)B)selametle kalın...Dualarınızda bu günahkar kardeşinizi unutmayın..
Selamün aleyküm zeynur arkadsım bugünde arkadslara 15 tane yasini şerif dagıttım lıstene eklersin.Allahın iznı ıle bitecek gibi Rahman kabul eder inşallah :) :)B)selametle kalın...Dualarınızda bu günahkar kardeşinizi unutmayın..
zeynur arkadsım dün (pazartesı)sınıftakı arkadslarıma 15 yasın daha dagıttımı yazmıştım ama listene eklememişsin.heralde daha öncekı 15 yasınle karıştırdın.Allaha emanet ol
zeynur arkadsım dün (pazartesı)sınıftakı arkadslarıma 15 yasın daha dagıttımı yazmıştım ama listene eklememişsin.heralde daha öncekı 15 yasınle karıştırdın.Allaha emanet ol
ALLAHrazı olsun arkadaşım (151 TANE KALDI)B)
yalan_yalan yazdı:
ALLAHrazı olsun arkadaşım (151 TANE KALDI)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16793-yasin-okuya-bilirmisiniz-arkadaslar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.