yasin okuya bilirmisiniz arkadaşlar
6.247 görüntülenme · 108 yanıt
RE: yasin okuya bilirmisiniz arkadaşlar
aleykümselam arkadaşım biliyorum allahın izniyele bitircez allah hepinizden razı olsun
aliye_aliye yazdı:
zeynur kardeşim selamün aleyküm !!
ben 120 tane alayım inş. derneğimizde okumak isteyen kardeşlerime ve arkadaşlarıma dağıtırım inş. rabbim niyetinizi tecelli ettirsin, eğer bir sıkıntınız varsa rabbim gidersin inş. Allaha emanet olun. selametle kalın.B)
aleykümselam arkadaşım biliyorum allahın izniyele bitircez allah hepinizden razı olsun
arkadaşlar her ağızdan bir tane okuncak dikkat edelim bu uyarıya inş..
zeynur yazdı:
S.A arkadaşlar 500 kişinin duasına ihtiyacımız var bir arkadaş için yasin okutuyoruz herkez 1 tane okuyabilir ALLAHrızası için okur vede okuya bilecek arkadaşlarınıza söylerseniz sevinirim 15 hazirana kadar B)
arkadaşlar her ağızdan bir tane okuncak dikkat edelim bu uyarıya inş..
s.a. bende 2 tane alayım birini annem okur ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda gidersin inşallah a.e.o.
s.a. bende 2 tane alayım birini annem okur ne sıkıntınız varsa rabbim tez zamanda gidersin inşallah a.e.o.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
zeynur yazdı:
allah razı olsun arkadaşlar B)
selamün aleyküm kardeşim.. arkadaşlarıma dağıttım bugün.. dağıttıklarım birer birer okuyacaklar inş. Rabbim kabul eylesin inş. selametle kalın.
selamün aleyküm bende 2 tane alayım annem ve ben Rabbım kabul eder inşallah.Allah a emanetsınız.
selamün aleyküm bende 2 tane alayım annem ve ben Rabbım kabul eder inşallah.Allah a emanetsınız.
allah razı olsun arkadaşım annenizdende dua istiyoruz dualarında bizleride unutmasın inş allaha emanet olun
DUALARDA BULUŞALIM B)
yalan_yalan yazdı:
allah razı olsun arkadaşım annenizdende dua istiyoruz dualarında bizleride unutmasın inş allaha emanet olun
DUALARDA BULUŞALIM B)
ALLAH senden ve alanlardan razı olsun arkadaşım yükümü bir nebzede olsa hafiflettiğin için B) çok teşekkürler
aliye_aliye yazdı:
zeynur yazdı:
allah razı olsun arkadaşlar B)
selamün aleyküm kardeşim.. arkadaşlarıma dağıttım bugün.. dağıttıklarım birer birer okuyacaklar inş. Rabbim kabul eylesin inş. selametle kalın.
ALLAH senden ve alanlardan razı olsun arkadaşım yükümü bir nebzede olsa hafiflettiğin için B) çok teşekkürler
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
B)B)İNŞAALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR..BİR ŞEY SORACAĞIM ; BİR KİŞİ BİRDEN FAZLA OKURSA DA OLURMU ACABA???B)B)
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
B)B)İNŞAALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR..BİR ŞEY SORACAĞIM ; BİR KİŞİ BİRDEN FAZLA OKURSA DA OLURMU ACABA???B)B)
500 kişinin ayrı ayrı duasına ihtiyacımız var herkez birtane okuması lazım
DUALARDA BULUŞALIMB)
CENNET GULU yazdı:
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
DUALARDA BULUŞALIMB)
peki kardeşim ; inşaallah ben de dağıtacağım yakınlara...B)B)B)
inciak yazdı:
CENNET GULU yazdı:
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
DUALARDA BULUŞALIMB)
peki kardeşim ; inşaallah ben de dağıtacağım yakınlara...B)B)B)
Selamün aleyküm zeynur kardesım arkadslara 15 yasın dagıttım eklersın.Arkadslarda insallah cevrelerındekı okuya bılecek arkadslar varsa onlarda dagıta bılırlerse gene haber verırım sana insallah.Bıde lısteyı yaparsan kac yasın kaldıgına bakarız.Allahın iznı ıle yetışir insallah yetısemezsede hiç üzülme Rahmanın iznı ıle emrindeki melekleri tamamlar.Selam ve dua ıle kalın..
Selamün aleyküm zeynur kardesım arkadslara 15 yasın dagıttım eklersın.Arkadslarda insallah cevrelerındekı okuya bılecek arkadslar varsa onlarda dagıta bılırlerse gene haber verırım sana insallah.Bıde lısteyı yaparsan kac yasın kaldıgına bakarız.Allahın iznı ıle yetışir insallah yetısemezsede hiç üzülme Rahmanın iznı ıle emrindeki melekleri tamamlar.Selam ve dua ıle kalın..
allah razı olsun arkadaşım toplam yasin sayısı 260 oldu allahın izniyle inşaallah biter hayırlısı B)
yalan_yalan yazdı:
allah razı olsun arkadaşım toplam yasin sayısı 260 oldu allahın izniyle inşaallah biter hayırlısı B)
bende bi tane alıyorum.ALLAH kabul etsin.sebebinide yazarsanız seviniriz
bende bi tane alıyorum.ALLAH kabul etsin.sebebinide yazarsanız seviniriz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16793-yasin-okuya-bilirmisiniz-arkadaslar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.