ibretlik görüntüler

13.087 görüntülenme · 97 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

ekremeeeAlllah Razi Olsun O Kardeşlerimizi Hatirlatiğin Için A.e.o Allah Yar Ve Yardimcilari Olsun

Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

hacetRabbim Yardimcilari Olsun Dayanilacak Gibi Değil

:A Amin inşallah..:gulegule
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Gonlumun_guluSelamun aleykum hepside içimizi yakip geçti.::( Allah c.c. ye havale ediyorum o zalimleri.çünkü en güzel öc alan, Süphesiz Allah c.c. dür.
Allah c.c. senden razi olsun.

ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Hayırlı günler..
_Resul_

_Resul_

moneceBitaraftan Gülüyoruz Diğer Taraftan Böyle Görüntüler Hayatin Gerçeği Bunlar Ama Hep Unutuyoruz Allah Insanlara Yardim Etsin Bizlerede Unutturmasin

HAKLISINIZ Amin inşallah.....Hayırlı günler..
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

[IBU FOTOĞRAFLARA BAKARKEN KENDİMDEN, KULLUĞUMDAN UTANDIM.
RABBİMİN VERDİĞİ LÜTÜFLARA , NİMETLERE HAKKIYLA ŞÜKRETMEMEKTEN UTANDIM.
O SIKINTILARI ÇEKEN İNSANLAR İÇİN MADDEN OLMASADA ,MANEN YETERİ KADAR DUA ETMEDİĞİMDEN UTANDIM....
_Resul_

_Resul_

EBRARNISA[IBU FOTOĞRAFLARA BAKARKEN KENDİMDEN, KULLUĞUMDAN UTANDIM.
RABBİMİN VERDİĞİ LÜTÜFLARA , NİMETLERE HAKKIYLA ŞÜKRETMEMEKTEN UTANDIM.
O SIKINTILARI ÇEKEN İNSANLAR İÇİN MADDEN OLMASADA ,MANEN YETERİ KADAR DUA ETMEDİĞİMDEN UTANDIM....

:gulegule şükür edelim inşallah hep şükür..
fatihhan...

fatihhan...

Yeni Üye · 1 mesaj

Ibretlik Görüntüler Halimize şükürler Olsun Allah Her Kesin Yar Veyardimcisi Olsun Inşaallah Ders Almamiz Lazim
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim razı olsun. Rabbimin bize verdiği nimetlere şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattın. Dünya da neler var neler... Bunlar bizim gördüklerimiz. Allah yardımcıları olsun o aç olan insanların. Selam ve dua ile...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
_Resul_

_Resul_

fatihhan...Ibretlik Görüntüler Halimize şükürler Olsun Allah Her Kesin Yar Veyardimcisi Olsun Inşaallah Ders Almamiz Lazim

Amin inşallah....Hayırlı cumalar inşallah..
_Resul_

_Resul_

roses_death88Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim razı olsun. Rabbimin bize verdiği nimetlere şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattın. Dünya da neler var neler... Bunlar bizim gördüklerimiz. Allah yardımcıları olsun o aç olan insanların. Selam ve dua ile...

Ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...
Gerçektende hep şükür etmeliyiz...
Amin inşallah....Hayırlı cumalar..
meryemsi

meryemsi

Yeni Üye · 1 mesaj

bence allah yardımcılarıolsun demek yerine birde onlara yardımcı olabiliriz burdan hanımlara sesleniyorum toplandığınız altın günlerinde onlar içinde para toplayabilirsiniz burdan herkese sesleniyorum niçin sizlerde 1 haftada harcadığınız paranın yarısını toplayarak onlara göndermiyosunuz hepinizden allah razı olsun hepinizin yardımcısı olsun
_Resul_

_Resul_

meryemsibence allah yardımcılarıolsun demek yerine birde onlara yardımcı olabiliriz burdan hanımlara sesleniyorum toplandığınız altın günlerinde onlar içinde para toplayabilirsiniz burdan herkese sesleniyorum niçin sizlerde 1 haftada harcadığınız paranın yarısını toplayarak onlara göndermiyosunuz hepinizden allah razı olsun hepinizin yardımcısı olsun

Selamün aleyküm..Dua da çok önemli ama değilmi..:evet
HAyırlı günler..
merve__nurrr

merve__nurrr

Üye · 13 mesaj

Allah razı olsun a.e.o.
yasar_akgul_54

yasar_akgul_54

Yeni Üye · 1 mesaj

zulüm gören tüm müslümanları allah yardımcısı olsun
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Allah yardımcımız olsun cümlemizin bizlerinde inşallah kötü art niyetli insanlara Rabbim fırsat vermesin inşallah.Emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_Resul_

_Resul_

merve__nurrrAllah razı olsun a.e.o.

Allah(c.c) sizden de razı olsun inşallah..:H
_Resul_

_Resul_

yasar_akgul_54zulüm gören tüm müslümanları allah yardımcısı olsun

Amin..Amin..Amin.
:H
_Resul_

_Resul_

leyla BelginAllah yardımcımız olsun cümlemizin bizlerinde inşallah kötü art niyetli insanlara Rabbim fırsat vermesin inşallah.Emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun...

Amin inşallah....
Allah(c.c) sizden de razı olsun..Hayırlı günler..:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.