BUGÜN RUH HALİNİZ NASIL?
12.053 görüntülenme · 87 yanıt
mehdaçok şükür iyiyiz derya hanım.Zaten insan her halukarda haline şükretmeli öyle değilmi.en olumsuz durumlarda bile ufak bir umut ışığı yokmu?
Allah şükreden kullardan olmayı nasipetsin cümlemize.
AMİN KARDEŞİM.EVET ŞÜKÜR OLMAYINCA BEREKET VE MUTLULUK EKSİK OLUR...SELAM VE DUA İLE...
derya_derya, post: 544723, member: 20134kardeşlerim nasılsınız?inşallah iyisinizdir..Rabbim darda olanların yardımcısı olur inşallah.mumutlu olanların mutluluğu daim olur inşallah.hastalarımıza deva veriir inşallah...dualarımız kabul olur inşallah...
ve aleyküm selam derya ablam..Allah razı olsun. her halimize hamd olsun..iyi gibiyiz elhamdülillah:) içten dularınıza amin diyorum ablam..
siz nasılsınız ? Rabbim c.c. sizin de iyiliğinizi arttırsın, hayatınızı güzelliklerle donatsın inşaAllah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşaAllah..selam ve baki dua ile..B)
siz nasılsınız ? Rabbim c.c. sizin de iyiliğinizi arttırsın, hayatınızı güzelliklerle donatsın inşaAllah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşaAllah..selam ve baki dua ile..B)
nigdelive aleyküm selam derya ablam..Allah razı olsun. her halimize hamd olsun..iyi gibiyiz elhamdülillah:) içten dularınıza amin diyorum ablam..
BEN DE SENİN DUANA AMİN DİYORUM CANIM KARDEŞİM.ÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM.YENİDEN BU SİTEYİ ZİYARET EDEBİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM.UZUN SÜREDİR YOKTUM.OĞLUM AMELİYAT OLDU.DOĞUŞTAN KATARAKT VARMIŞ GÖZLERİNDE O YÜZDEN TEDAVİSİYLE MEŞGULDÜM.ŞİMDİ DAHA İYİ ELHAMDÜLİLLAH...
derya_deryaBEN DE SENİN DUANA AMİN DİYORUM CANIM KARDEŞİM.ÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM.YENİDEN BU SİTEYİ ZİYARET EDEBİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM.UZUN SÜREDİR YOKTUM.OĞLUM AMELİYAT OLDU.DOĞUŞTAN KATARAKT VARMIŞ GÖZLERİNDE O YÜZDEN TEDAVİSİYLE MEŞGULDÜM.ŞİMDİ DAHA İYİ ELHAMDÜLİLLAH...
evet ablam farkındayım..yoktunuz bir süredir.
Rabbim c.c. acil şifalar versin ablacım..çok geçmiş olsun..:gulegule
Rabbul alemin yar ve yardımcınız olsun her daim inşaAllah..selametle kalın..
nigdelievet ablam farkındayım..yoktunuz bir süredir.
SAĞOLASIN CANIM KARDEŞİM..AMİN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16111-bugun-ruh-haliniz-nasil · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 119 cevap
- Bugün özel bir gün çünkü ben bugün de yaşıyorum.. Genel Konular 8 cevap
- Bugün özel bir gün çünkü ben bugün de yaşıyorum.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Dua Nasıl Olmalıdır? Ediyoruz ama nasıl... Dini sohbet 9 cevap
- Kalbin Kararması Nasıl Belli Olur ve Nasıl Temizlenir? Dini sohbet 16 cevap
- türban nasıl olmalı ? tesettür nasıl olmalı ? Esad Çoşan hoca efendi Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.