İSMİNİN ANLAMINI YAZARMISIN
11.497 görüntülenme · 91 yanıt
mabet_bekcisimerve:arapçada çakıl taşı :(
bide arafattaki ik, dağdan birinin adı
adaşız sanırım ; bende sadece o kadar olduğunu sanıyordum fakat komşumuz bir hocaya sormuş..güven veren, güvenilir, huzur ve ferahlık veren gibi daha aklımda tutamadığım bir çok manası var..önceleri memnun değildim ismimden taki anlamını öğrenene dek, adım gibi olduğumuda söylerler ,ben farkında değilim ama memnun oluyorum bence sende memnun ol...
Bir sorum olacaktı size
ecrin isminin anlamını bilen varmı eğer varsa yazabilirmi? Doğacak olan kızıma koyacaktım ancak ismin anlamı siteden siteye değişiklik gösteriyor ikilemde kaldım yardımcı olursanız menun olurum. şimdiden teşekkür ederim
ecrin isminin anlamını bilen varmı eğer varsa yazabilirmi? Doğacak olan kızıma koyacaktım ancak ismin anlamı siteden siteye değişiklik gösteriyor ikilemde kaldım yardımcı olursanız menun olurum. şimdiden teşekkür ederim
blueangelBir sorum olacaktı size
ecrin isminin anlamı bildiğim kadarıyla
Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır
Selamun Aleyküm,
Sinan : Sivri uç, tepe anlamına gelir... Eski toplumlarda mızrağın ucuna takılan delici metal uca da sinan denirmiş...
İsmimle müsemma olmak istemem aslında ama baze işe de yaramıyor değil...
Allah'a emanet olun...
Sinan : Sivri uç, tepe anlamına gelir... Eski toplumlarda mızrağın ucuna takılan delici metal uca da sinan denirmiş...
İsmimle müsemma olmak istemem aslında ama baze işe de yaramıyor değil...
Allah'a emanet olun...
ve aleyküm selam
ve aleyküm selam
MERVE...çakıl taşı (bende böyle biliyodum)
ama diğerlerinide öğrenmiş oldum tşk.:)
ve aleyküm selam
mabet_bekcisimerve:arapçada çakıl taşı :(
bide arafattaki ik, dağdan birinin adı
merdümgirizadaşız sanırım ; bende sadece o kadar olduğunu sanıyordum fakat komşumuz bir hocaya sormuş..güven veren, güvenilir, huzur ve ferahlık veren gibi daha aklımda tutamadığım bir çok manası var..önceleri memnun değildim ismimden taki anlamını öğrenene dek, adım gibi olduğumuda söylerler ,ben farkında değilim ama memnun oluyorum bence sende memnun ol...
MERVE...çakıl taşı (bende böyle biliyodum)
ama diğerlerinide öğrenmiş oldum tşk.:)
hatice:erken doğan kız çocuğu:a37:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15670-isminin-anlamini-yazarmisin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- müslümanların çoğu daha elhamdülillah ın anlamını bilmiyor Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
- pepsinin anlamını biliyomusunuz Boykot 14 cevap
- Fatiha'nın anlamını bilen yok mu..? Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 6 cevap
- Anlamını bilmek, duaya ne katar? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Windows XP'nin Anlamını Duyunca şok olacaksınız Dini sohbet 4 cevap
- Pepsinin anlamını biliyormusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.