bu gece uyuyamam ben ipucu yokmu?
aklıma taxi geliyor ama onada hayır cevabı gelecek sanırım
7.788 görüntülenme · 78 yanıt
SERTACOZCAN yazdı:
bu gece uyuyamam ben ipucu yokmu?
aklıma taxi geliyor ama onada hayır cevabı gelecek sanırım
SERTACOZCAN yazdı:
tatlının tatlı insanlarının mutlu olduğu yerden mustafakemalpaşa ilçesinden
SERTACOZCAN yazdı:
Bursa baslı basına Cennetten bir bahçe yeşil,ulu camileri evliyaları, B)ArdahanlıyımB) ama B)ArdahanB) kadar seviyorum B)BURSAB) yı.İkinci memleketim benimB)
SERTACOZCAN yazdı:
evet Google den de bursayı görmek mümkün lakin havası sadece burda.....
SERTACOZCAN yazdı:
şu kelimeyi arastırıyorum.yok yok böyle giderse hafta sonu tatilimi burda geçireceğim.kötü bi hastalık bi soruyu alamaya gör alemine öyle devam eder gider. Güzeldir Bursam görulecek yer Her güzel güzelliğini görmek ve göstermek ister sırrıncaTüm Bursa uzelliklerini göstermeye can atar.
SERTACOZCAN yazdı:
Tuba var, bir de Tuğba
SERTACOZCAN yazdı:
Dr. yazılıp doktor okunması olamızmı? kısaltmalarda böyle bir durum var. Ama okunduğu gibi yazılsaydı bir anlamı da olmayacaktı kısaltma yapmanın.
yun_us25 yazdı:
BU SORUYU BANA BİR KİŞİ DAHA SORMUŞTU BİR YERE NOT ALMİŞTIM AMA ARIYORUM ARIYORUM BULAMIYORUM ....
SADECE AŞİNA OLDUĞUMUZ ÇOK BASİT BİR KELİME OLDUĞU AKLIMDA.....
ARTIK CEVABI VERDE ŞU BENİM ODA BİR DÜZENE GİRSİN...
desertrose yazdı:
S.A. KARDEŞİM YETER SÖYLE İŞTE BAK KİMSE BİLEMEMİŞ.. ÖLDÜRDÜN BİZİ MERAKTAN YAV:o:o
AHSEN-I FIGAN yazdı:
desertrose yazdı:
S.A. KARDEŞİM YETER SÖYLE İŞTE BAK KİMSE BİLEMEMİŞ.. ÖLDÜRDÜN BİZİ MERAKTAN YAV:o:o
BU SORUYU ZEKİ ARKADAŞLARIMADA SORDUM TIK YOK CEVABI SÖYLEDİM İKİ SAATTE OTURUP ANLATTIM İNŞALLAH AYNI ŞEYİ YAŞAMAM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15666-bu-kelime-ne-olabilir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.