bu kelime ne olabilir
7.788 görüntülenme · 78 yanıt
türkçede öyle bir kelime var ki yazılışı farklı okunuşu farklı bir kelime ne olabilir arkadaşlr????????????
RE: bu kelime ne olabilir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
OLMADI KARDEŞ.............!BİRAZDAHA DÜŞÜN..........!
yun_us25 yazdı:
KAZAK...........
OLMADI KARDEŞ.............!BİRAZDAHA DÜŞÜN..........!
KİMSENİN BİR YORUMU YOK MU???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
KİMSENİN BİR YORUMU YOK MU???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
S.A. BENİM BİLDİĞİM TÜRKÇEDE YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI KELİMELER YOKTUR AMA YANLIŞ KULLANILAN KELİMELER VAR.. ÖYLE DEĞİLMİ KARDEŞLERİM:o:o
S.A. BENİM BİLDİĞİM TÜRKÇEDE YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI KELİMELER YOKTUR AMA YANLIŞ KULLANILAN KELİMELER VAR.. ÖYLE DEĞİLMİ KARDEŞLERİM:o:o
şaka bir yana bulamadım doğru kelimeyi
derya_derya yazdı:
furtuna
okunduğu gibi yazılmaz:D:D:D:D:D
şaka bir yana bulamadım doğru kelimeyi
supersin derya_derya kardesim yavvv:D:D:D:D yav bide su yazilanlari cevaplayabilmek için nasil o kutucugun içine alabiliyorsunuz ben yapamiyorum anlatirmiisiniz lutfen selam ve dua il..:D:D:D
supersin derya_derya kardesim yavvv:D:D:D:D yav bide su yazilanlari cevaplayabilmek için nasil o kutucugun içine alabiliyorsunuz ben yapamiyorum anlatirmiisiniz lutfen selam ve dua il..:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
OLMADI KARDEŞLER.............!ASLINDA ÇOK KOLAY.....!YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI......!SÖYLEYİNCE ŞAŞIRICAKSINIZ................!
HÜZÜNLÜ GURBET CVPLAYACAĞIN KİŞİNİN YAZISINI ALINTI YAP BÖYLECE KUTUCUĞU OLUŞTURMUŞ LUCAKSIN OKE.........!
BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
OLMADI KARDEŞLER.............!ASLINDA ÇOK KOLAY.....!YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI......!SÖYLEYİNCE ŞAŞIRICAKSINIZ................!
HÜZÜNLÜ GURBET CVPLAYACAĞIN KİŞİNİN YAZISINI ALINTI YAP BÖYLECE KUTUCUĞU OLUŞTURMUŞ LUCAKSIN OKE.........!
ÖNCEDEN BEN DE BİLMİYORDUM.YANLIŞLIKLA BULDUM.HANİ VERDİĞİN CEVAPLARDA SAĞ ÜST KÖŞEDE ALINTI YAP VAR YA ORAYA TIKLA.OKADAR.ZOR DEĞİLMİŞ DİMİ:D:D
huzunlu_gurbet yazdı:
ÖNCEDEN BEN DE BİLMİYORDUM.YANLIŞLIKLA BULDUM.HANİ VERDİĞİN CEVAPLARDA SAĞ ÜST KÖŞEDE ALINTI YAP VAR YA ORAYA TIKLA.OKADAR.ZOR DEĞİLMİŞ DİMİ:D:D
oraya tikliyorumda sonradan bidaha cevap yazabilmem için ne yapmaliyim aydinlattiginiz için tesekkur ederim ALLAH razi olsun :D:D:D
oraya tikliyorumda sonradan bidaha cevap yazabilmem için ne yapmaliyim aydinlattiginiz için tesekkur ederim ALLAH razi olsun :D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ONUN YAZISINI ALINCA ENTER' BAS ALTA GEÇ KENDİ YAZINI YAZ OKE..!
huzunlu_gurbet yazdı:
ONUN YAZISINI ALINCA ENTER' BAS ALTA GEÇ KENDİ YAZINI YAZ OKE..!
SELAMUNALEYKUM KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TESEKKUR EDERIM BIRAZ ZOR OLDU AMA OLDU çOK SUKUR SELAMETLE KALIN INSALLAH SELAM VE DUA ILEB)B):D:D
AHSEN-I FIGAN yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRUN YAZISINI ALINCA ENTER' BAS ALTA GEÇ KENDİ YAZINI YAZ OKE..!
SELAMUNALEYKUM KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TESEKKUR EDERIM BIRAZ ZOR OLDU AMA OLDU çOK SUKUR SELAMETLE KALIN INSALLAH SELAM VE DUA ILEB)B):D:D
HÜZÜNLÜ GURBET TRABZONUN NERESİNDENSİN...............!
HÜZÜNLÜ GURBET TRABZONUN NERESİNDENSİN...............!
MERKEZ AMA ANNEM AKçAABATLIDIR SIZDEMI TRABZONLUSUBUZ ACABA,,
:D:D:D:D
MERKEZ AMA ANNEM AKçAABATLIDIR SIZDEMI TRABZONLUSUBUZ ACABA,,
:D:D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15666-bu-kelime-ne-olabilir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.