bu kelime ne olabilir

7.788 görüntülenme · 78 yanıt

Paylaş:
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

Mübarek Üye · 1.021 mesaj

türkçede öyle bir kelime var ki yazılışı farklı okunuşu farklı bir kelime ne olabilir arkadaşlr????????????
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

RE: bu kelime ne olabilir

KAZAK...........
[medya]
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

yun_us25 yazdı:
KAZAK...........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

OLMADI KARDEŞ.............!BİRAZDAHA DÜŞÜN..........!
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

KİMSENİN BİR YORUMU YOK MU???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

türkçede öle kelimeler yok die biliyorum varsa yabancı dillerden dilimize geçmiştir
eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

türkçede öle kelimeler yok die biliyorum varsa yabancı dillerden dilimize geçmiştir
eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

eyhayat

eyhayat

Kıdemli Üye · 102 mesaj

bizim bağlantıda bir sorun var yazdıklarım gitmiyor die fazla tıklıyorum oyüzden aynı cevep bikaçkez geliyo kusura bakmayın:|
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

S.A. BENİM BİLDİĞİM TÜRKÇEDE YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI KELİMELER YOKTUR AMA YANLIŞ KULLANILAN KELİMELER VAR.. ÖYLE DEĞİLMİ KARDEŞLERİM:o:o
derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

furtuna
okunduğu gibi yazılmaz:D:D:D:D:D
derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

derya_derya yazdı:
furtuna
okunduğu gibi yazılmaz:D:D:D:D:D

şaka bir yana bulamadım doğru kelimeyi
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

supersin derya_derya kardesim yavvv:D:D:D:D yav bide su yazilanlari cevaplayabilmek için nasil o kutucugun içine alabiliyorsunuz ben yapamiyorum anlatirmiisiniz lutfen selam ve dua il..:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
OLMADI KARDEŞLER.............!ASLINDA ÇOK KOLAY.....!YAZILIŞI VE OKUNUŞU FARKLI......!SÖYLEYİNCE ŞAŞIRICAKSINIZ................!
HÜZÜNLÜ GURBET CVPLAYACAĞIN KİŞİNİN YAZISINI ALINTI YAP BÖYLECE KUTUCUĞU OLUŞTURMUŞ LUCAKSIN OKE.........!
derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

huzunlu_gurbet yazdı:
supersin derya_derya kardesim yavvv:D:D:D:D yav bide su yazilanlari cevaplayabilmek için nasil o kutucugun içine alabiliyorsunuz ben yapamiyorum anlatirmiisiniz lutfen selam ve dua il..:D:D:D

ÖNCEDEN BEN DE BİLMİYORDUM.YANLIŞLIKLA BULDUM.HANİ VERDİĞİN CEVAPLARDA SAĞ ÜST KÖŞEDE ALINTI YAP VAR YA ORAYA TIKLA.OKADAR.ZOR DEĞİLMİŞ DİMİ:D:D
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

oraya tikliyorumda sonradan bidaha cevap yazabilmem için ne yapmaliyim aydinlattiginiz için tesekkur ederim ALLAH razi olsun :D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

huzunlu_gurbet yazdı:
oraya tikliyorumda sonradan bidaha cevap yazabilmem için ne yapmaliyim aydinlattiginiz için tesekkur ederim ALLAH razi olsun :D:D:D

ONUN YAZISINI ALINCA ENTER' BAS ALTA GEÇ KENDİ YAZINI YAZ OKE..!
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

AHSEN-I FIGAN yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRUN YAZISINI ALINCA ENTER' BAS ALTA GEÇ KENDİ YAZINI YAZ OKE..!

SELAMUNALEYKUM KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TESEKKUR EDERIM BIRAZ ZOR OLDU AMA OLDU çOK SUKUR SELAMETLE KALIN INSALLAH SELAM VE DUA ILEB)B):D:D
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

HÜZÜNLÜ GURBET TRABZONUN NERESİNDENSİN...............!
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

MERKEZ AMA ANNEM AKçAABATLIDIR SIZDEMI TRABZONLUSUBUZ ACABA,,
:D:D:D:D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.