ECMAİN KARDEŞİM HAKLISIN BİZ MÜSLÜMAN ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ FAKAT İSLAMİYETİ NE KADAR YAŞIYORUZ YADA YAŞIYABİLİYORUZ BU DA TARTIŞILIR BİR KONU A.E.O SELAMETLE KALB)
KOYUNLAR NEDEN ÇOK KÖPEKLER NEDEN AZ????
2.859 görüntülenme · 27 yanıt
RE: KOYUNLAR NEDEN ÇOK KÖPEKLER NEDEN AZ????
ECMAİN KARDEŞİM HAKLISIN BİZ MÜSLÜMAN ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ FAKAT İSLAMİYETİ NE KADAR YAŞIYORUZ YADA YAŞIYABİLİYORUZ BU DA TARTIŞILIR BİR KONU A.E.O SELAMETLE KALB)
müslüman olmasa dahi sabah ezanı saatleinde kalkanlar nasibini alıyor.müslümanım diyip yatarsan hiç bir zaman o yahudide ki bereketi bulamazsın bulusunda onun kadar değil o müslüman olmadığı halde bu kadar önem gösteriyor biz neden ehemniyet vermiyoruz....????
müslüman olmasa dahi sabah ezanı saatleinde kalkanlar nasibini alıyor.müslümanım diyip yatarsan hiç bir zaman o yahudide ki bereketi bulamazsın bulusunda onun kadar değil o müslüman olmadığı halde bu kadar önem gösteriyor biz neden ehemniyet vermiyoruz....????
bu konuyla ilgili bir kıssayı radyoda dinlemiştim bu soruyu sahabekerden biri PEYGAMBER efendimize soruyor. fakat ben sonunu dinleyememiştim. sebebini öğrendim. sayenizde ALLAH RAZI OLSUN :)
bu konuyla ilgili bir kıssayı radyoda dinlemiştim bu soruyu sahabekerden biri PEYGAMBER efendimize soruyor. fakat ben sonunu dinleyememiştim. sebebini öğrendim. sayenizde ALLAH RAZI OLSUN :)
emeğine sağlık kardeşim.güzel bir konu.
aslında kurban bayramında katliyam yapılıyor diyenlere güzel bir cevap.
anlarlarsa tabii.
ALLAHA emanet olun...
aslında kurban bayramında katliyam yapılıyor diyenlere güzel bir cevap.
anlarlarsa tabii.
ALLAHA emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15604-koyunlar-neden-cok-kopekler-neden-az · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahuekber Diyene Saldıran Köpekler... Boykot 10 cevap
- Siyonist Köpekler Kudurdu! Boykot 5 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- İnsanlar neden kötü? Peki neden iyi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Neden Baba Neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- NEDEN RAKAM KULLANILIYOR......! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.