Flash Animasyon Neden namaz kılmıyorsun

3.575 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

selamün Aleyküm

selamün Aleyküm

Bu slaytı daha öncede bir üye arkadaşımız tarafınca izlemiştim ve çok duygulandım bir o kadarda kendimden utandım şimdi yine izledim çokda iyi oldu benim için ne kadar izlesemden doymam o çanakkale askerleri beni bitirdi bizler hep neden buluruz azsonra der geçeriz bu görüntüleri görünce ne diyebilirmi ki utanmaktan başka selametle kalın Rabbime emanetsiniz
imported_ay_nur

imported_ay_nur

Yeni Üye · 7 mesaj

evet gerçekten çok güzel bir slayt namaz dinimizin direği keşke bunu izleyen herkes namazını daha dikkatli kılabilse ama şunu çok iyi biliyorum ki biz yine kendimizi kandıracak bahaneler buluruz.allah bizi affetsin onun sonsuz affınana sığınıyor ve affımızı diliyorum.:(
mutiler

mutiler

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah (c.c) razı olsun harikaydı
rkycskn

rkycskn

Üye · 33 mesaj

Allah razı olsun gerçekten çok güzel hazırlanmış... Rabbim cümlemizi namazlarını tam kılanlardan ve namazı kabul olunanlardan eylesin inşallah...
ışık_42

ışık_42

Yeni Üye · 1 mesaj

Gerçekten Ibret Verici Allah Razi Olsun Kardeşlerim Cok Güzel Olmuş Ellerinize Sağlik
acizane kul

acizane kul

Kıdemli Üye · 120 mesaj

Çok güzelmiş Allah razı olsun kardeşim. Tanıdığım herkese yolladım.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

allah razı olsun evet bende izlemiştim daha önce gerçekten çok büyük dersler içeren bir slayt.selamün aleyküm....
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allah razı olsun iizlemişlt,m ama bida izledim.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

onur6nok

onur6nok

Yeni Üye · 1 mesaj

Bu Slaytin Yapiminda Emeği Geçen Tüm Herkese Sonsuz Teşekkürler....
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Evet Kendim Den Birkez Daha Utandim. Sanki Oradaki Sözleri Bana Söylüyorlardi. Ama Bu Kez Başaracam. Bidaha Ara Vermemek Kaydiyla. Allah Im Yardim Et Bana. Uydurma şeytana
KUM23

KUM23

Yeni Üye · 2 mesaj

ço0k güzeldi Allah razı olsun
sertace1982

sertace1982

Yeni Üye · 5 mesaj

YouTube - ALLAH'IN MUCİZELERİ

ARKADAŞLAR ALLAH'IN MUCİZELERİ İSİMLİ VİDEOMU Bİ İZLEYİN ALLAH RIZASI İÇİN YORUM YAPIN FORUMDA FARKLI BİR YERDE AÇTIM KONUYU ORAYA YORUM YAPABİLİRSİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

harika ikisinide izledim hamd olsun Rabbime beni müslüman yarattı. bu videoları izlerken ibret aldım. inanmayan ne der bunlara?
(((imam_hatip)))

(((imam_hatip)))

Üye · 40 mesaj

<bir ben bu slaytı izleyemedim sanırım>:(
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

(((imam_hatip)))<bir ben bu slaytı izleyemedim sanırım>:(

birde ben.boş sayfa çıkıyor.
ama eminim güzeldir.namaz dinin direğidir.namazı olmayanın dinide yoktur. biraz ağır oldu ama benim sözüm değil peygamber sözü
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

bende izleyemedim cıkmıyo
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.