sigaranın sağlığa zararlarını biliyorum. Ayrıca harama yakın mekruh. inşallah bırakacam. biraz stresliyim bu aralar diyorum vesvese işte bi türlü atamıyoz. devam ediyoz. inşallah bırakacam ama :):):):p:p:p
COCA COLA İLE "ÖLÜM FORMÜLÜ"
9.362 görüntülenme · 71 yanıt
RE: COCA COLA İLE "ÖLÜM FORMÜLÜ"
sigaranın sağlığa zararlarını biliyorum. Ayrıca harama yakın mekruh. inşallah bırakacam. biraz stresliyim bu aralar diyorum vesvese işte bi türlü atamıyoz. devam ediyoz. inşallah bırakacam ama :):):):p:p:p
İnşaAllah kardeşim... Allah c.c. yardımcın olsunB)B)
remi7781 yazdı:
İnşaAllah kardeşim... Allah c.c. yardımcın olsunB)B)
Sağol kardeşim cümlemizden razı olsun inşaAllah.. selametle..
liseli yazdı:
EVET ÇOK KÖTÜ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Sağol kardeşim cümlemizden razı olsun inşaAllah.. selametle..
KARDEŞLERİM... SADECE COCA COLA DEĞİL... BİZİM EVİMİZDE SÜREKLİ KULLANDIĞIMIZ KAHVENİN İÇİNE KAKAO VE NOHUT TOZU KOYULDUĞUNU, TOZ BİBERİN İÇİNE KİREMİT TOZU, KURUTULMUŞ DOMATES ÇEKİRDEĞİ, BİLDİĞİMİZ KIRMIZI BOYA KONULDUĞUNU, SUMAK IN İÇİNE YİNE BOYA KATILDIĞINI... BAZI ADİ MARKA ÇİKOLATALARIN FINDIK KABUĞUNDAN YAPILDIĞINI BİLİYORMUYDUNUZ... BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN... ALLAHA(CC) EMANET OLUN...
KARDEŞLERİM... SADECE COCA COLA DEĞİL... BİZİM EVİMİZDE SÜREKLİ KULLANDIĞIMIZ KAHVENİN İÇİNE KAKAO VE NOHUT TOZU KOYULDUĞUNU, TOZ BİBERİN İÇİNE KİREMİT TOZU, KURUTULMUŞ DOMATES ÇEKİRDEĞİ, BİLDİĞİMİZ KIRMIZI BOYA KONULDUĞUNU, SUMAK IN İÇİNE YİNE BOYA KATILDIĞINI... BAZI ADİ MARKA ÇİKOLATALARIN FINDIK KABUĞUNDAN YAPILDIĞINI BİLİYORMUYDUNUZ... BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN... ALLAHA(CC) EMANET OLUN...
:o:o:o Hasbinallah.. Daha neler görücez bakalım..
Allah c.c. razı olsun kardeşimB)
mneccar yazdı:
:o:o:o Hasbinallah.. Daha neler görücez bakalım..
Allah c.c. razı olsun kardeşimB)
B)B)B)B)
B)
B)
B)B)B)
B)
B)
B)B)B)B) Senden de kardeşim sağolsın;)
beynelmilel yazdı:
:o:o:o
:o
:o:o
:o
:o:o:oŞaştım...!!!Paylaşımınız için Allah razı olsun...!!!B)
B)B)B)B)
B)
B)
B)B)B)
B)
B)
B)B)B)B) Senden de kardeşim sağolsın;)
Amin kardeşim sağolasın.. Bu arada yeni üye olmuşsun sanırım hayırlı olsun diyorum.. Hoşgelmişsin.. Selametle kal inşaAllah..
mucurlu yazdı:
KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . BEN BİLMİYODUM. RABBİM BU İŞLERİ YAPANLARA DA HİDAYET NASİP ETSİN
Amin kardeşim sağolasın.. Bu arada yeni üye olmuşsun sanırım hayırlı olsun diyorum.. Hoşgelmişsin.. Selametle kal inşaAllah..
:!:!
Biz arkadaşlarla bir deney yaptık kolanın içine eti attık et paramparça oldu ve iyice sarardı.Artık midemizi düşünemiyorum ne halde....
Biz arkadaşlarla bir deney yaptık kolanın içine eti attık et paramparça oldu ve iyice sarardı.Artık midemizi düşünemiyorum ne halde....
kola tek basina bile zararliyken içinde bunlar varken düsünemiyorum ürküten bi sonuc dikkat edelim kardeslerim...rahmana emanet olun allah cc. razi olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15173-coca-cola-ile-olum-formulu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- COCA COLA HAKKINDA FETVA YAYINLANDI:COCA COLA HARAMDIR Dini sohbet 34 cevap
- ah coca vah cola sen neymiş be cola Sağlık ve Yaşam 14 cevap
- COCA COLA' DA DOMUZYAĞI Sağlık ve Yaşam 6 cevap
- Coca Cola'nın Yeni reklamı.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- Coca cola iç İSRAİLİ DESTEKLE... Boykot 1 cevap
- El Ezher üniversitesi, Coca Cola ve Pepsi`nin haram olduğunu açıkladı. Nasihatler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.