şehitlerin tebessümü
2.930 görüntülenme · 31 yanıt
RE: şehitlerin tebessümü
BİMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:o:o:o
DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM DONDUM KALDIM RESMEN..
BİMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:o:o:o
DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM DONDUM KALDIM RESMEN..
nekadar guzel gulumsuyolor ALLAH keske bızede boyle gulumserek olmeyı nasıp etsın amın
nekadar guzel gulumsuyolor ALLAH keske bızede boyle gulumserek olmeyı nasıp etsın amın
s.a kardes allah razi olsun...gercekten cok etkiliyci resimler B)
"selam ve dua ile"
s.a kardes allah razi olsun...gercekten cok etkiliyci resimler B)
"selam ve dua ile"
S.A.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.CENNET ONLARA HELAL OLSUN.A.E.O.
S.A.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.CENNET ONLARA HELAL OLSUN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Rabbim bu tebessümü bizlerin yüzlerinde de oluşturmayı nasip eylesin Allah razı olsun paylaşım için
Rabbim bu tebessümü bizlerin yüzlerinde de oluşturmayı nasip eylesin Allah razı olsun paylaşım için
B)B)B)BAŞÖRTÜSÜ BAŞ TACIMIZB)B)B)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm kardeşim..
maşallah bareken Allah.. çok etkilendim. daha önce çeçen bir şehidin youtube'da bir videosunu izlemiştim.. son nefesine kadar yüzündeki tebessüm hiç eksik olmamıştı.. ''onlar diridirler ama biz görmeyiz, onlar rızıklandırılırlar ama biz bilmeyiz.. Rabbimiz bizlere de nasip eylesin o şerefli makamı inşallah...
Allah razı olsun kardeşim.B)
maşallah bareken Allah.. çok etkilendim. daha önce çeçen bir şehidin youtube'da bir videosunu izlemiştim.. son nefesine kadar yüzündeki tebessüm hiç eksik olmamıştı.. ''onlar diridirler ama biz görmeyiz, onlar rızıklandırılırlar ama biz bilmeyiz.. Rabbimiz bizlere de nasip eylesin o şerefli makamı inşallah...
Allah razı olsun kardeşim.B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15076-sehitlerin-tebessumu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- RESULULLAH (SAV)'İN TEBESSÜMÜ.. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- KIYAMET GÜNÜ NEBİLERİN VE ŞEHİTLERİN GIBTA EDECEĞİ KİMSELERR Ahiret ve Kıyamet 9 cevap
- KIYAMET GÜNÜ NEBİLERİN VE ŞEHİTLERİN GIBTA EDECEGİ KİMSELER Dini sohbet 2 cevap
- ŞEHİTLERiN İSTEĞİ Dini Hikayeler 4 cevap
- Peygamberlerin ve Şehitlerin Gıpta Ettiği İnsanlar Hadis-i Şerif 7 cevap
- Kıyamet gününde nebilerin ve şehitlerin gıpta edeceği kimseler Dini sohbet 23 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.