şehitlerin tebessümü
2.930 görüntülenme · 31 yanıt
Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler,Rableri katında Allah'ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar. Arkalarından kendilerine ulaşamayan (henüz şehit olmamış) kimselere de hiçbir korku olmayacağına ve onların üzülmeyeceklerine sevinirler.( ali imran suresi 170)

RE: şehitlerin tebessümü
bu abilerim ALLAH,in izniyle cennet koselerindedirler insallah... emegine saglik kardesim selam ve dua il...
bu abilerim ALLAH,in izniyle cennet koselerindedirler insallah... emegine saglik kardesim selam ve dua il...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
yüzlerindeki gülümseme cok etkileyici onları öldürenlere verilecek en güzel cevap
cennet size helal olsun şehitlerB)B)B)
cok ğüzel paylaşımın için allah razı olsunB)B)
yüzlerindeki gülümseme cok etkileyici onları öldürenlere verilecek en güzel cevap
amin ecmain kardeşim.B)
sevgi dinc yazdı:
amin ecmain kardeşim.B)
S.A ALLAHIM BU NE GÜZEL BİR İFADE ÖLÜMÜN O SOĞUK YÜZÜN NASILDA MASUM VE GÜLER YÜZÜ VARMIŞ ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK :)
A.E.O
S.A ALLAHIM BU NE GÜZEL BİR İFADE ÖLÜMÜN O SOĞUK YÜZÜN NASILDA MASUM VE GÜLER YÜZÜ VARMIŞ ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK :)
A.E.O
aleyküm selam kardeşim.amin ecmain.B)
MAVI DUSLER yazdı:
A.E.O
aleyküm selam kardeşim.amin ecmain.B)
ayet herşeyi anlatıyor daha benim birşey açıklamam gerek yok....
gulen yazdı:
RESMİNİ YAYINLADIĞINIZ BU KARDEŞLERİMİZ NEREDE ŞEHİT DÜŞMÜŞLER???
BU RESİMLER NE AMAÇLA ÇEKİLMİŞ???
YÜZLERİNİN YAYINLANMASI DOĞRU MU???
SELAMETLE KALIN....
ayet herşeyi anlatıyor daha benim birşey açıklamam gerek yok....
KARDEŞİM BENİ YANLIŞ MI ANLADINIZ ANLAYAMADIM TAVRINIZI.
BEN NEREDE ŞEHİT OLDULAR DİYE SORUYORUM MEMLEKET ADI SÖYLEYECEKSİNİZ KARDEŞİM SİZDEN ÇOK ÖZEL BİRŞEY İSTEMEDİM EĞER BİLMİYORSANIZ ONU DA BELİRTEBİLİRSİNİZ GAYET NORMAL BİRŞEY.
BEN NEREDE ŞEHİT OLDULAR DİYE SORUYORUM MEMLEKET ADI SÖYLEYECEKSİNİZ KARDEŞİM SİZDEN ÇOK ÖZEL BİRŞEY İSTEMEDİM EĞER BİLMİYORSANIZ ONU DA BELİRTEBİLİRSİNİZ GAYET NORMAL BİRŞEY.
BİLMİYORUM KARDEŞİM.SELAMETLE B)
gulen yazdı:
BİLMİYORUM KARDEŞİM.SELAMETLE B)
FORUMUNUZU OKUYAN, İLGİLENİP SİZE SORU YÖNELTEN BİR DİN KARDEŞİNİZE CEVAP VERME USLUBUNUZ NEDEN BU KADAR SERT ANLAYAMADIM.
SİZE DE YAKIŞTIRAMADIM.İNSANLAR OKUSUN DİYE FORUM AÇIYORUZ OKUYUP SORU SORUNCA NEDEN TERSLİYORUZ ANLAM VEREMEDİM.
AYIP ETTİNİZ...
FORUMUNUZU OKUYAN, İLGİLENİP SİZE SORU YÖNELTEN BİR DİN KARDEŞİNİZE CEVAP VERME USLUBUNUZ NEDEN BU KADAR SERT ANLAYAMADIM.
SİZE DE YAKIŞTIRAMADIM.İNSANLAR OKUSUN DİYE FORUM AÇIYORUZ OKUYUP SORU SORUNCA NEDEN TERSLİYORUZ ANLAM VEREMEDİM.
AYIP ETTİNİZ...
ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SELAMETLEB)
gulen yazdı:
AYIP ETTİNİZ...
ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SELAMETLEB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15076-sehitlerin-tebessumu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.