ANNECİĞİM İÇİN????
4.577 görüntülenme · 80 yanıt
RE: ANNECİĞİM İÇİN????
nigdeli yazdı:a.s. canım Rabbim kabul etsin ve razı olsun,çok saol,selametle A.E.O.B)
s.a ablacım, allah rahmet eylesin inş..Rabbim merhametiyle yargılasın inş..
okudum ablam, Rabbim kabul etsin...selam ve dua ile...B)B)B)
s.a ablacığım bir kaç gündür girmiyordum .bugün gördüm forumunu.rabbim rahmet eylesin makamını cennet eylesin.5 yasin okumuştum onları hediye ediyorum annenize.rabbim şu anda haberdar eylesin.kabrini genişletsin.sorgusunu kolay eylesin.Allaha emanet olun
s.a ablacığım bir kaç gündür girmiyordum .bugün gördüm forumunu.rabbim rahmet eylesin makamını cennet eylesin.5 yasin okumuştum onları hediye ediyorum annenize.rabbim şu anda haberdar eylesin.kabrini genişletsin.sorgusunu kolay eylesin.Allaha emanet olun
BENİM YARIN OKUYACAĞIM DUALARIM VAR.BEN DE ALLAH NASİP EDERSE YARIN SERVET TEYZEMİZE VE DEDEMİZE 1 YASİN, 1 TEBAREKE ,1 AMENERRESÜLÜ VE KISA SÜRELERİ OKUYUP
RUHLARINA HEDİYE EDERİM. ALLAH RAHMET EYLESİN....B)B)B)B)
BENİM YARIN OKUYACAĞIM DUALARIM VAR.BEN DE ALLAH NASİP EDERSE YARIN SERVET TEYZEMİZE VE DEDEMİZE 1 YASİN, 1 TEBAREKE ,1 AMENERRESÜLÜ VE KISA SÜRELERİ OKUYUP
OKUDUMK KARDEŞİM ALLAH(C.C.)KABULEDER İNŞALLAH.
MEKANI CENNET OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH..B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SELAMUNALEYKÜM YAKALZEY KARDEŞİM;
BİZ BU PAZAR Kİ HATME HACE MİZDE ANNAENİZİN RUHUNU ŞAAD ETTİK ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH .SELAMETLE KAL!!!
B)
BİZ BU PAZAR Kİ HATME HACE MİZDE ANNAENİZİN RUHUNU ŞAAD ETTİK ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH .SELAMETLE KAL!!!
B)
HAK BAKİDİR BAKİ KALACAKTIR.KİM ONA SAHİP ÇIKARSA TEHVİD BAYRAĞI ONUN ELİNDE DALGALANACAKTIR.
metfamu yazdı:Allah razı olsun Allah kabul etsin kardeşim çok saol amin inşallah çok saol selametle A.E.O.B)
gulen yazdı:ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.ÇOK DUYGULANDIM İNAN ÇOK SAOL.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH,SELAMETLE.A.E.O.B)
cakamo yazdı:KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN VE SEVABINI KAT KAT VERSİN İNŞALLAH.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK MUTLU OLDUM.HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH...SELAMETLE A.E.O.
B)
Ahmed_1907 yazdı:AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM,RABBİM RAZI OLSUN ÇOK SAOL,SELAMETLEB)
S.A.KARDEŞİM.ALLAH KABUL ETSİN OKUDUM BEN.A.E.O.
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
S.A
CANIM BACIM BENİM RABBİM ANNENİN TAHSİLATINI AFFETTİĞİ KULLARINDAN EYLESİN İNŞ. DÜN MALATYADA YAĞMUR VARDI VE YAĞMUR YAĞDIĞINDA DUALAR KABUL OLURMUŞ BEN DÜN NAMAZDAN SONRA ANNENE DUA ETTİM VE RUHUNA BİR FATİHA OKUDUM RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.AEO;)
S.A
CANIM BACIM BENİM RABBİM ANNENİN TAHSİLATINI AFFETTİĞİ KULLARINDAN EYLESİN İNŞ. DÜN MALATYADA YAĞMUR VARDI VE YAĞMUR YAĞDIĞINDA DUALAR KABUL OLURMUŞ BEN DÜN NAMAZDAN SONRA ANNENE DUA ETTİM VE RUHUNA BİR FATİHA OKUDUM RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.AEO;)
ADALETIMAHZA yazdı:a.s. kardeşim Allah kabul etsin Allah razı olsun,selametleA.E.O.B)
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.CANIM BENİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.BEN BİR YASİN BİR DE TEBAREKE VE BİR DE 1000 KELİME-İ TEVHİD OKUYAYIM ALLAHIN İZNİYLE.DEDİĞİN GİBİ ÇOK DOLUYUZ.AMA İNŞAALLAH BİRAZ RAHATLASIN ORTAM,BİR DE HATİM YAPALIM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
tsunami yazdı:A.S.BACIM AMİN İNŞALLAH.ALLAH KABUL ETSİN ,ALLAH RAZI OLSUN ÇOK ÇOK SAOL,SELAMETLE A.E.O.B)
S.A
nedemek bacım rabbim yar ve yardımcımız olsun.aeo;)
yakalzey yazdı:
tsunami yazdı:A.S.BACIM AMİN İNŞALLAH.ALLAH KABUL ETSİN ,ALLAH RAZI OLSUN ÇOK ÇOK SAOL,SELAMETLE A.E.O.B)
S.A
nedemek bacım rabbim yar ve yardımcımız olsun.aeo;)
BENDE OKUDUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN MEKANI CENNET OLSUN A.E O.
BENDE OKUDUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN MEKANI CENNET OLSUN A.E O.
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
Yakalzeycim şimdi açtım ve gördüm Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin ayşe fatma anamıza komşu eylesin sabahleyin Allah kısmet ederse 3 yasin tebareke amme okurun inş
daha önce söyleseydim bir hatim okurduk annenin adını söyle dualarımda onada yer veririm selametle :(
Yakalzeycim şimdi açtım ve gördüm Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin ayşe fatma anamıza komşu eylesin sabahleyin Allah kısmet ederse 3 yasin tebareke amme okurun inş
daha önce söyleseydim bir hatim okurduk annenin adını söyle dualarımda onada yer veririm selametle :(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15066-annecigim-icin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.