başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt
örtünmek sadece bayanlara ait değil erkeklerede aitdir .bayanların sadece baş örtüleri de onların örtünme biçimine güzellik katar başı açık bayanlar nasılda rahat dolaşıp gezebiliyorsa başı kapalı bayanında buna hakkı vardır.insan vucüdunu kapatmak için giyinir açmak için değil.
s.a.tesettüre tabiki evet diyorum hatta evet demek te yetmez bence güzelbi
organizasyon düzelleyip bütün dünyaya sesimizi duyurmak istiyorum tesettürlü
kardeşlerimizin sonuna kadar yanlarındayız allaha emanet olun
organizasyon düzelleyip bütün dünyaya sesimizi duyurmak istiyorum tesettürlü
kardeşlerimizin sonuna kadar yanlarındayız allaha emanet olun
Ağlama karanfil
Ağlama karanfil
:B BAŞIMIN ÖRTÜSÜ ZALİMİN GÖZÜNE SON NEFESİME KADAR SAHİP ÇIKACAĞIM BAŞIMIN ÖRTÜSÜNE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNKİ BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONUYU AÇMIŞSINIZ EVET DİYENLERDEN MEVLAM ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE BİNLERCEKEZ RAZI OLSUN AHİRETTE MUHAMMED(a.s)KOMŞU OLSUN (amin)EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM.EVETumarım bu ezgiyi beğenirsiniz.
Ağlama karanfil
:B BAŞIMIN ÖRTÜSÜ ZALİMİN GÖZÜNE SON NEFESİME KADAR SAHİP ÇIKACAĞIM BAŞIMIN ÖRTÜSÜNE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNKİ BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONUYU AÇMIŞSINIZ EVET DİYENLERDEN MEVLAM ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE BİNLERCEKEZ RAZI OLSUN AHİRETTE MUHAMMED(a.s)KOMŞU OLSUN (amin)EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM.EVETumarım bu ezgiyi beğenirsiniz.
saara ZAFER MÜSLÜMANLARINDIR (ELHAMDULİLLAH)BU EZGİ OKULLARDA SIKINTI ÇEKEN KARDEŞLERİME HEDİYE OLSUN ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ (ALLAHUEKBER)
ALLAH RAZI OLSUN SAARA KARDEŞİM GÖZ YAŞLARIMA ENGEL OLAMADIM .EMEGİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
saara:BYtFz8o0opCoBATSADA BAŞIMIN ÖRTÜSÜ ZALİMİN GÖZÜNE SON NEFESİME KADAR SAHİP ÇIKACAĞIM BAŞIMIN ÖRTÜSÜNE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNKİ BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONUYU AÇMIŞSINIZ EVET DİYENLERDEN MEVLAM ŞAFİ İSMİNİN HÜRMETİNE BİNLERCEKEZ RAZI OLSUN AHİRETTE MUHAMMED(a.s)KOMŞU OLSUN (amin)EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM.EVETumarım bu ezgiyi beğenirsiniz.
allah razı olsun kardeşim....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.