başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
ahmet çakmak

ahmet çakmak

Yeni Üye · 5 mesaj

Değeli Kardeler Daha Yeniyim Ama Bu Konunun Yenisi Olmaz Bende Varim
ahmet çakmak

ahmet çakmak

Yeni Üye · 5 mesaj

Değerli Kardeşleri Bende Varim
nisan_01

nisan_01

Yeni Üye · 1 mesaj

ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

nisan_01ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum

allah razı olsun kardeşim....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
alibey41

alibey41

Yeni Üye · 9 mesaj

başörtüsüne uzanan eller kırılsın başörtüsüne evet
Gökçe Başak

Gökçe Başak

Üye · 42 mesaj

Başörtüsüne Evet:b
ayyildiz56

ayyildiz56

Yeni Üye · 1 mesaj

Bacimin örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne

Acirim Tükürüğe,billahi Tükürsem Yüzüne

Medeni Olmak Eğer Açmaksa Bedeni

Desenize Hayvanlar Insanlardan

Daha Medeni ...!!!

Bende Varim
Evet Evet Evet
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

nisan_01ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum

bence sizin bahsettiğiniz konunun yeri burası değil burası dini bir site politik olayları konuşmak için başka bir yer seçmelisiniz. ve başımızı açmak zorundaysak gibi bir tabir kullanmışsınız başımızı açmak gibi bir zorunluluğumuz yok sadece biz kendimizi zorunlu hissediyoruz. eğer bir zorunluluk varsa dinimiz gereği başımızı kapatmak zorundayız. herkes görmek istediği gibi bakar
hüseyin-c

hüseyin-c

Üye · 47 mesaj

BASÖRTÜSÜNE EVET Mi? HAYIR MI?

BU EN GÜZEL SEY BASÖRTÜSÜ BASKASI ICIN ANLM YAPMIYO OLSADA BEN COK AMA COK SEVERIM BASÖRTÜLÜ HANIMLARI COK HOSUMA GIDIYOr...

INANMICAKSINIZ AMA ALMANYADAKI TÜRKLERIN YÜZDE 70 -80 i KAPALI +ALMANYADA OKLLARDA GÜNDE BI SEFERE MAHSUS OLMAK ÜZERE NAMAZ KILMAK SERBEST BIRAKILDI ARASTIRABILIRSINIZ YALAN YOK AMA NEDEN TR DE YASAK??????

EWEEEEEEEEEEEEETTTTTT
dilayyy

dilayyy

Aktif Üye · 62 mesaj

BASORTUSUNE EVET:G
huri kızı

huri kızı

Yeni Üye · 3 mesaj

başürtüsüne kesinlikle ewet diyoruz insan oglu nankürmüş biz herkese karışıyormuyuz isteyen örter istemeyen örtmez bizim için herkes kardeş
ravza sin

ravza sin

Üye · 39 mesaj

ben sonradan kapanan biri olarak sonuna kadar eveeet
hasan kara

hasan kara

Üye · 10 mesaj

baş örtüsüne uzanan eller kırılsın sonukadar evet evet evet
sehadet18

sehadet18

Yeni Üye · 2 mesaj

islamda bas ortusu vardir ve her musluman kadinada farzdir kuradnad basortusu yok diyen kardeslerimede ne diyeyim valla cok uzuluyorum allah hidayet versin ama sunu unutmasinlarki bas ortusu bizim namusumuzdur namusumuzdur
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

"BAŞÖRTÜSÜNE EVET".....................................
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

Bende Başörtüsüne Evet Diyorummmm
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
dördüncü

dördüncü

Üye · 49 mesaj

S.A BASÖRTÜSÜNE SONSUZ KERE EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
e.s.s.s.y

e.s.s.s.y

Aktif Üye · 73 mesaj

Başörtüsüne Evet
nesrinakyazili

nesrinakyazili

Üye · 26 mesaj

sınavlara o güzel gözlerinden gözyaşı döktürerek ve her başından eşarbı çıktığında kafasını yerden kaldıramayan kardeşlerim için :A

evett
A.Y.

A.Y.

Üye · 47 mesaj

ben kapali degilim.kapanmayi düsünmüyorum.fakat dinim geregi kapanmam gerektigini biliyorum.basörtüsüne kesinlikle EVET.bu konunun türkiye`de hala bir sorun olmasindan utanc duyuyorum
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.