başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.825 görüntülenme · 1.222 yanıt
ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum
nisan_01ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum
allah razı olsun kardeşim....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Bacimin örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne
Acirim Tükürüğe,billahi Tükürsem Yüzüne
Medeni Olmak Eğer Açmaksa Bedeni
Desenize Hayvanlar Insanlardan
Daha Medeni ...!!!
Bende Varim
Evet Evet Evet
Acirim Tükürüğe,billahi Tükürsem Yüzüne
Medeni Olmak Eğer Açmaksa Bedeni
Desenize Hayvanlar Insanlardan
Daha Medeni ...!!!
Bende Varim
Evet Evet Evet
nisan_01ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum
bence sizin bahsettiğiniz konunun yeri burası değil burası dini bir site politik olayları konuşmak için başka bir yer seçmelisiniz. ve başımızı açmak zorundaysak gibi bir tabir kullanmışsınız başımızı açmak gibi bir zorunluluğumuz yok sadece biz kendimizi zorunlu hissediyoruz. eğer bir zorunluluk varsa dinimiz gereği başımızı kapatmak zorundayız. herkes görmek istediği gibi bakar
BASÖRTÜSÜNE EVET Mi? HAYIR MI?
BU EN GÜZEL SEY BASÖRTÜSÜ BASKASI ICIN ANLM YAPMIYO OLSADA BEN COK AMA COK SEVERIM BASÖRTÜLÜ HANIMLARI COK HOSUMA GIDIYOr...
INANMICAKSINIZ AMA ALMANYADAKI TÜRKLERIN YÜZDE 70 -80 i KAPALI +ALMANYADA OKLLARDA GÜNDE BI SEFERE MAHSUS OLMAK ÜZERE NAMAZ KILMAK SERBEST BIRAKILDI ARASTIRABILIRSINIZ YALAN YOK AMA NEDEN TR DE YASAK??????
EWEEEEEEEEEEEEETTTTTT
BU EN GÜZEL SEY BASÖRTÜSÜ BASKASI ICIN ANLM YAPMIYO OLSADA BEN COK AMA COK SEVERIM BASÖRTÜLÜ HANIMLARI COK HOSUMA GIDIYOr...
INANMICAKSINIZ AMA ALMANYADAKI TÜRKLERIN YÜZDE 70 -80 i KAPALI +ALMANYADA OKLLARDA GÜNDE BI SEFERE MAHSUS OLMAK ÜZERE NAMAZ KILMAK SERBEST BIRAKILDI ARASTIRABILIRSINIZ YALAN YOK AMA NEDEN TR DE YASAK??????
EWEEEEEEEEEEEEETTTTTT
sınavlara o güzel gözlerinden gözyaşı döktürerek ve her başından eşarbı çıktığında kafasını yerden kaldıramayan kardeşlerim için :A
evett
evett
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.