başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)

100.827 görüntülenme · 1.222 yanıt

Paylaş:
murtaza10

murtaza10

Yeni Üye · 9 mesaj

tüm tağutlar putperestlere ateistlere........ramen anamın bacımın kadınımın kızımın torunumun......başörtüsüne ewet!!!!
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

selamün aleyküm benden de kocaman evet inş muaffak olur...
sevginur66

sevginur66

Üye · 12 mesaj

Elhamdülillah Evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
zeynep03

zeynep03

Üye · 22 mesaj

başortüsüne evetttt
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm

Evet Evet Evet

Rabbimin Emrine Canim Feda
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

başimin Tacina Evet
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Evet O Nurlu Tacimiza Binlerce Kez Evet Evet Evet........................
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Tekrar Ewet Binlerce Kez Evet Evet Evet Evettt.....
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

eeveeeeeeeeeeeetCOLOR="Green"]
aşkar

aşkar

Yeni Üye · 6 mesaj

Allah Bizimledir Zorbalar Yirtinsalarda Başaramayacaklardir Başörtüsüne Yine Evet Evet Eveeeeet
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

başörtü.türban.yemeni.örtü. EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
EVET
abu-hayat

abu-hayat

Yeni Üye · 1 mesaj

ewet ewet ewet
evrim84

evrim84

Üye · 48 mesaj

ben tesettürlü değilim
AMA
BAŞÖRTÜSÜNE EVET EVETTTTTTTTTTTTTTTTTT
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

kardeşlerim;hayatınızda kaç tane dinsiz var bilmiyorum ama benim hemen yan odamda dinsiz demeyimde kafası bulanmış biri var...bu adam bana ne hakaretler ediyor bazen yanıma gelip saatlerce kafamın etini yiyor...bende dinleye dinleye artık islam öncülerine düşman olmaya başladım...başı örtülü bayanlara bi tuhaf bakmaya başladım...artık DİNİN BİR AFYON MADDESİ OLDUGUNU DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLADIM....hiç yapmadığım günahlara sapmaya başladım....zinaya düşmedim belki ama onu yapmış kadar oldum....daha bir sürü hatalara sürğklendim...sonra namaz kılmaya kılmaya ALLAHA karşı bir düşmanlık ,namaza karşı bir tahammülsüzlük başladı bende....faiz bile yiyorum artık....bunları yaşarken bir soru aklıma gelip gitmiyor değil o soru şu;NEDEN BU KADAR İNANÇ SAHİBİ BİRİYKEN BUNLARI YAŞADIM YAŞIYORUM...cevabı buldum dostlar;BEN BÖYLE OLMASINI İSTEDİM,HAYATIMA GİREN BU ADAMA BAŞ KALDIRAMADIM ONU DİNLERKEN KENDİ BİLDİKLERİMİ BOŞVEREREK DİNLEDİM...ama geçen hafta ne yaptım biliyormusunuz o adama 5 -6 kişinin içerisinde SİTEM ETTİM...sabrımı taşırdı sebeb BAŞÖRTÜSÜ;Bşı kapalı insanlara başları kapalı ama eteklerinin altında hiç bir şey yok dedi....bu adam benim şefim ve ben resmi bir yerdeyim...bu lafın üzerine SEN ŞAHADET GETİR ŞEFİM SEN ŞAHADET GETİR,DİNİNİ TAZELE ,SEN VE AİLEN HİÇ İYİ BİR YOLDA DEĞİL,BİZ SANA KARIŞIYORMUYUZ,SEN KURANIN 'K' SİNİ BİLE BİLMEDEN KONUŞUYOR SAÇMALIYORSUN,BÖLÜCÜSÜN DARVİNİSTLERE BENZİYORSUN,APTAL APTAL KONUŞMA...dedim ALLAH da biliyor adamın gıkı çıkmadı ..bu olay geçen hafta oldu..ve 2 yıldır dinden uzak yaşadım ama bugun sizin aranızdayım beni bırakmayın ve KORKMAYIN ZALİMDEN...ben o kadar cok korkmustum ki halbuki ALLAH bana gecen hafta bir mucizesini gösterdi .......asla korkmayın ...BAŞÖRTÜSÜ NAMUSUMDUR BUNDAN BÖYLE..artık korkmadan cekınmeden söyluyorum onu bu herife...hatta bilgisayarımın masaüstüne SULTAN AHMET CAMİİNİ koydum...ta gecen haftaya kadar cuma gunlerı abdestımı dairemde alamazken ........................................
haktannn

haktannn

Yeni Üye · 8 mesaj

Nneden şimdiye Kadar Sustuk?baş örtüsüne Ve özgür Yaşamaya Evet
Ferhan1982

Ferhan1982

Aktif Üye · 72 mesaj

E
V
E
T

E
V
E
T

E
V
E
T

E
V
E
T
küaybe

küaybe

Üye · 18 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bende bi kapalı olarak başörtüsüne evet
zebusa

zebusa

Yeni Üye · 5 mesaj

bende aranıza yeni katıldım siteniz çok hoşuma gitti allah kurandan razı olsun baş örtüsüne EVET EVET EVET
barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

başörtüsüne düşman olanlara ALLAHtan niyazım odurki okimselere cenabı mevla başörtülü tesettürlü eşler çocuklar nasip etsin.ne mutlu başımörtülü diyene.selam ve dua ile.EVET EVET EVET.Son nefesime kadar evet ALLAHIN huzuruna çıkana dek evet.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.