başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.827 görüntülenme · 1.222 yanıt
Başörtüsünün Neden Bu Kadar Problem Haline Geldiğini Anlamiyorum. Kapalilar Açiklara Karişmiyorsa Açiklarda Kapali Olanlara Karişmasinlar. üniversitelerde Minicik Etekler, Göbeği Açik Kiyafetler Okula Gelindiğinde Müdahale Edilmezken Başörtülü Arkadaşlar Okula Yada Kamuya Ait Hiçbiryerde Görev Alamiyorlar. Bu Memlekette Ne Zamandan Beri Türbanin Başörtünün Namusun Adi Yobazliğa çikti. Ayiptir Kardeşim. Illa Oramizi Buramizi Açmak Mi Gerekiyor ( Allah Korusun )
RABBİM BİZLERİN YARDIMCISIDIR.BEN ÖRTÜLÜ BİRİ DEĞİLİM AMA KESİNLİKLE BAŞÖRTÜYE EVET.RABBİM BUNU BİZLERE EMRETMİŞ.AVRUPADAKİ ÜNİVERSİTELERDE BİLE KARDEŞLERİMİZ SERBESTÇE GİDEBİLİYO.BİZ BUN DAN UTANMALIYIZ. SÖZDE MÜZLÜMAN VE ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.AMA ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRLAMAK İSTEYEN BAZI İNSANLAR VAR.İNŞAALAH ALLAHIN İZNİYLE HERŞEYİN DÜZELİCEĞİNE İNANIYORUM.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.BAŞÖRTÜSÜNE EVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET...
baş örtüsüne "hayır""..........
demek bu sıtede yurek ıster....ama ben diyorumm....desemde..inanmayınn....
böyle bır şeyle aslında saadece dikkat çekmek istedimm..çünkü allahın bır ayetını inkar etmek haşa!! dinden çıkmamıza sebeb olabılır..(allah korusun)
tesettr ayeti yanlış hatrlamıyorsam nur suresi 31-32.ayatı kerımeler olacak..bız muslumanlar allah 'ın(c.c) sözüne inanır ve sorgulamayız..o c.c derse doğrudur ve gereklıdır...
allah bızlerıı imansız gıtmekten korusun..inş..amınn
böyle bır şeyle aslında saadece dikkat çekmek istedimm..çünkü allahın bır ayetını inkar etmek haşa!! dinden çıkmamıza sebeb olabılır..(allah korusun)
tesettr ayeti yanlış hatrlamıyorsam nur suresi 31-32.ayatı kerımeler olacak..bız muslumanlar allah 'ın(c.c) sözüne inanır ve sorgulamayız..o c.c derse doğrudur ve gereklıdır...
gülnisaS:A anlamıyorum başka ülkelerde baş ortusu sorun olmuyor da müslüman ülkede nasıl olur ? Baş örüsüne tabıı kı evet evet evet.
a s sevgili kardeşim inşallah bu sorun ortadan kalkacaktır.allah sizlerden razı olsun...............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

ikraa, post: 567827, member: 60391baş örtüsüne "hayır""..........
allah razı olsun kardeşim selametle.............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

))))evet(((ki))ne Evet Hemde((((())))duysunlar Sesimizi
EVETE DİYORUM,baş örtüsüne evet.
Demokrasiyi özgürlük olarak tanıtanlara gitsin bu evet sesleri.
Çocuğunu okutamayan anne babalara,
Seslerini duyurmaktan korkanlara gitsin.
Atamın annesi zübeyde hanıma,anaların anasına gitsin.
Son bulmuş umutlara zemin hazırlayanlara,sivri burunlu çatık kaşlılara,ALLAH diyince utanmayanlara gitsin bu evet.evet.EVET BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET.
EVETE DİYORUM,baş örtüsüne evet.
Demokrasiyi özgürlük olarak tanıtanlara gitsin bu evet sesleri.
Çocuğunu okutamayan anne babalara,
Seslerini duyurmaktan korkanlara gitsin.
Atamın annesi zübeyde hanıma,anaların anasına gitsin.
Son bulmuş umutlara zemin hazırlayanlara,sivri burunlu çatık kaşlılara,ALLAH diyince utanmayanlara gitsin bu evet.evet.EVET BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.