başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt
Allah Celle-celalü Yardimciniz Olsun Herzaman Dualarim Sizinle Uzulmeyiniz Allahin Dini Mutlaka Muzaffer Olacaktir.biz Aciz Kullara Dusen Sabirdir.
Başörtüsü yasakçıları elbet kaybedecek hem dünya hayatında hemde ahirette ALLAH yardımcımız olsun özgür bir yaşam istiyoruz BAŞÖRTÜSÜNE EVET ( ayrıca bıktım artık avrupayı geçti mini eteklileri gördükçe utanıyorum :( )

CMS27
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Basortusu Bizim Namusumuz KiMse Avrupa Modasi Cikartmasin Analarimizin Bacilarimizin Namusundan Oynamasin Basortusune Evet Evet Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet
S.a. Kapali Değilim Ama Kampanyaniza Cani Gönülden Katiliyorum... Başörtüsü, Sahip Olunan Hiç Bir Hakka Engel Olmamalidir...
BUGÜN OKUDUM,GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE PERUKLU ÖĞRENCİ AVI BAŞLAMIŞ,PERUKLU OLARAK OKULA GİRMEYİ YASAKLAMIŞ SEVGİLİ (!) OKUL YÖNETİCİLERİ,SÖZDE LAİKLİĞE AYKIRI YA. DEMOKRATİK VE ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ SÖZÜM ONA. NORMALDE HİÇ BİR İNSAN İNANÇLARI YÜZÜNDEN KISITLANMAMALI DEĞİLMİ,AMA BİZ ANORMALİZ,BİZİM ÜLKEMİZDE İSLAM ADINA HERŞEY KISITLANABİLİR.MİNİ ETEK GİYDİĞİMİZ ZAMAN KIRMIZI HALILARLA KARŞILANIRIZ DA BAŞÖRTÜSÜ TAKTIĞIMIZDA YÜZÜMÜZE BAKILMAZ,BÜTÜN KAPILAR SURATIMIZA KAPATILIR,SORUYORUM SİZLERE MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE Mİ YAŞIYORUZ.
ÖZ DE DEĞİL,KİMLİKTE İSLAM DİNİMİZ.
NEYMİŞ TÜRKİYE MALEZYA OLURMUYMUŞ,SOKAK BASKISYMIŞ,BİLMEM NEYMİŞ.HIRSIZLIĞI,HAİNLİĞİ,DOLANDIRICIĞI,FAKİR-ZENGİN ARASINDAKİ AYRIMI HALLETTİK,SIRA TÜRBANA GELDİ.SENİN TÜRBAN DEDİĞİN 1 METRE BEZ PARÇASI YA,O MU ENGEL TEŞKİL EDİYOR LAİKLİĞİNE.
ALLAH'A HAVALESİNİZ,ALLAH BÜYÜK,BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞSANIZ DA O EMRETTİĞİNİ SAHİPSİZ BIRAKMAZ...
İNŞALLAH HERKESE,HERŞEYE İNAT EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞAYALIM DİNİMİZİ...
BAŞÖRTÜSÜNE EVEEEEEEEEEEEET
ÖZ DE DEĞİL,KİMLİKTE İSLAM DİNİMİZ.
NEYMİŞ TÜRKİYE MALEZYA OLURMUYMUŞ,SOKAK BASKISYMIŞ,BİLMEM NEYMİŞ.HIRSIZLIĞI,HAİNLİĞİ,DOLANDIRICIĞI,FAKİR-ZENGİN ARASINDAKİ AYRIMI HALLETTİK,SIRA TÜRBANA GELDİ.SENİN TÜRBAN DEDİĞİN 1 METRE BEZ PARÇASI YA,O MU ENGEL TEŞKİL EDİYOR LAİKLİĞİNE.
ALLAH'A HAVALESİNİZ,ALLAH BÜYÜK,BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞSANIZ DA O EMRETTİĞİNİ SAHİPSİZ BIRAKMAZ...
İNŞALLAH HERKESE,HERŞEYE İNAT EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞAYALIM DİNİMİZİ...
BAŞÖRTÜSÜNE EVEEEEEEEEEEEET
arkadaşlar hepinize duyarlılığınızdan dolayı çok minnettarım. ben de size katılıyorum. ve ve ve ve BAŞÖRTÜSÜNE EVET DİYORUM
kıvılcım kardeşimize katılıorum bütün sölediklerin için helal olsun benm düşüncelerimi tercüme etttiğin içinde saol kesinlikle türbana evet açıkkların baskıya uğrucağını sölüolarda peki bu zamna kadar türbanlı kardeşlerimiz baskı ve itilme duygusu içerisinde deilmiydi türbana evet
selamun aleyküm arkadaşlar bende örtünmeyi çok istiorum e ne duruosun diosunuz biliorum bunu artık tüm kalbimle istiorum en kısa zamndada kapanıcam ALLAH'ın izniyle nolur benim için dua edin kapalıları kapnmak isteyenleri ALLAH yolunda olanları sonuna kadar destekliyorum ve tabiki
BAŞÖTÜSÜNE EWEEEEETTT
BAŞÖTÜSÜNE EWEEEEETTT
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.