başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
100.829 görüntülenme · 1.222 yanıt
RE: başörtüsüne evet (kampanya-daha çok)
Merak etmeyin Cumhurbaşkanımız da Abdulah Gül oldu.Artık bazı şeylerin önü yavaş yavaş açılıyor..Çok şükür ezildiğimiz horlandığımız günler geride kalacaklar...
Merak etmeyin Cumhurbaşkanımız da Abdulah Gül oldu.Artık bazı şeylerin önü yavaş yavaş açılıyor..Çok şükür ezildiğimiz horlandığımız günler geride kalacaklar...
amin insallah B)
uzunefe5752 yazdı:
amin insallah B)
inşallah yavaş yavaş düzelecek. kesinlikle evet. aslında ne kadar saçma konularla uğraşıyrouz ülke olarak tabikide başört5üsüne eveeeeeeeeeeeet.B)
inşallah yavaş yavaş düzelecek. kesinlikle evet. aslında ne kadar saçma konularla uğraşıyrouz ülke olarak tabikide başört5üsüne eveeeeeeeeeeeet.B)
ÇAĞ"A, ÇAĞLARA, VE BÜTÜN İNSANLIĞA, "MUHAMMED"İ NİZAM."
SELAM VE DUA İLE...
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
mustafa11 yazdı:
S.A ARKADAŞLAR GELİN BİR KAMPANYA YAPALIM ÇOĞALTALIM ÇOĞALALIM
İNTERNETTE YAYILALIM
ÇAĞ"A, ÇAĞLARA, VE BÜTÜN İNSANLIĞA, "MUHAMMED"İ NİZAM."
SELAM VE DUA İLE...
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
SLM GERÇEKTEN ARKANIZDAYIM BU KAMPANYADA BAŞÖRTÜSÜNE EVET B)
SLM GERÇEKTEN ARKANIZDAYIM BU KAMPANYADA BAŞÖRTÜSÜNE EVET B)
S.A. Daha dün yani 1 Eylül itibariyle tesettüre yeni giren biri olarak başörtüsüne kesinlikle EVET...
S.A. Daha dün yani 1 Eylül itibariyle tesettüre yeni giren biri olarak başörtüsüne kesinlikle EVET...
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH'IN EMRİ OLAN ÖRTÜNMEYE TABİKİ EVET.CENABI HAK EMRETMİŞ BUNA HAYIR DİYENLERİ CENABI HAK ISLAH EYLESİN HİDAYET NASİP ETSİN İNŞAALLAH.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH'IN EMRİ OLAN ÖRTÜNMEYE TABİKİ EVET.CENABI HAK EMRETMİŞ BUNA HAYIR DİYENLERİ CENABI HAK ISLAH EYLESİN HİDAYET NASİP ETSİN İNŞAALLAH.
Başörtüsüne karşı bunca zaman "savaştığım" için kendimden utanıyorum. Sizler ve Yüce Allah beni affetsin.
Güzel yaratıcım, güzel yolları çıkarsın önümüze:
Ve başörtüsü zülmü bitsin. Başörtüsüne evet.
Başörtüsüne karşı bunca zaman "savaştığım" için kendimden utanıyorum. Sizler ve Yüce Allah beni affetsin.
Güzel yaratıcım, güzel yolları çıkarsın önümüze:
Ve başörtüsü zülmü bitsin. Başörtüsüne evet.
BAŞ ÖRTÜSÜNE KESİNLİKLE EVET.
Bütün Dünyada İslami Devrim İçin
Gönlümüzde Allah'ın Rızası
Önderimiz Hz. Muhammed (S.A.V)
Rehberimiz Kuran-ı Kerim
Elimizde İslam Sancağı
Ve Aynı Halid Bin Velid gibi
ALLAH'IN İZNİYLE ZAFER BİZİM OLACAK!
Alıntıdır.
BAŞ ÖRTÜSÜNE KESİNLİKLE EVET.
Bütün Dünyada İslami Devrim İçin
Gönlümüzde Allah'ın Rızası
Önderimiz Hz. Muhammed (S.A.V)
Rehberimiz Kuran-ı Kerim
Elimizde İslam Sancağı
Ve Aynı Halid Bin Velid gibi
ALLAH'IN İZNİYLE ZAFER BİZİM OLACAK!
Alıntıdır.
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
TÜM KALBİMLE
BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET
ALLAHIM (cc) SEN YARDIM ET DAVAMIZDA,FIRSAT VER,NASİP ET
AMİN
DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
TÜM KALBİMLE
BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET
ALLAHIM (cc) SEN YARDIM ET DAVAMIZDA,FIRSAT VER,NASİP ET
AMİN
DUA İLE
ALLAHIN SELAT VE SELAMI BEREKETİ NİMETİ MAĞFİRETİ AFFI ÜZERİNİZE OLSUN. BEN YENİ ÜYEYİM AMA BU SİTEYE YABANCI DEĞİLİM DAHA ÖNCEDE İBRET.NETTEYDİM VE SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK BU SİTEDE İBRET.NET KADAR GÜZEL
GEL GELELİM BAŞÖRTÜSÜNE SONUNA KADAR EVET BİR TURBANLI OLARAK BAŞÖRTÜSÜNE EVET.
ARTIK UYANALIM YA BAŞÖRTÜSÜNÜ SORUN ETMEK SADECE DIŞ ÜLKELERİN ÜLKEMİZDE İÇ ÇATIŞMA ÇIKARMA İÇİN KULLANDIKLARI SENARYO ADINADA MEDENİYET DİYOLAR.
ALLAH İSLAH ETSİN
ALLAHIN SELAT VE SELAMI BEREKETİ NİMETİ MAĞFİRETİ AFFI ÜZERİNİZE OLSUN. BEN YENİ ÜYEYİM AMA BU SİTEYE YABANCI DEĞİLİM DAHA ÖNCEDE İBRET.NETTEYDİM VE SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK BU SİTEDE İBRET.NET KADAR GÜZEL
GEL GELELİM BAŞÖRTÜSÜNE SONUNA KADAR EVET BİR TURBANLI OLARAK BAŞÖRTÜSÜNE EVET.
ARTIK UYANALIM YA BAŞÖRTÜSÜNÜ SORUN ETMEK SADECE DIŞ ÜLKELERİN ÜLKEMİZDE İÇ ÇATIŞMA ÇIKARMA İÇİN KULLANDIKLARI SENARYO ADINADA MEDENİYET DİYOLAR.
ALLAH İSLAH ETSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15006-basortusune-evet-kampanya-daha-cok · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.