BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..:)

3.802 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

RE: BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..:)

SENI YARAMAZ SENI :D:D:D:D:D:D KIZMADIKTA BUTUN KADINLARDA BOYLE DEGIL KI :D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

handan06:D:D:DŞAHSEN BENDE ÜZERİME ALINMIYORUM

zaten bunlar latife üzerinize alınmayın...herkes için geçerli değil..:]
[medya]
yun_us25

yun_us25

huzunlu_gurbetSENI YARAMAZ SENI :D:DKIZMADIKTA BUTUN KADINLARDA BOYLE DEGIL KI :D

.........):evet
[medya]
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

yun_us25HAYIRLI CUMALAR ZEHRA KARDEŞ.....

NASIL SİZ BAYANLAR KABUL EDEMİYORSANİZ BİZ ERKEKLERDE KABUL EDEMEYİZ...

EVET GERÇEKTENDE BAYANLARIN İŞİ ÇOK ZOR BİZLER BUNUBİLİRİZ AMA DİLE DÖKMEYİZ .....

B)B).....SELAM VE DUA İLE......B)B)

evet kardeş doğru kardeşim asında kadınlar olmazsa erkekler erkekler olmazsa bayanlar doğru düzgün yaşıyamazlar.erkek çalışır kadın ev işleri dedikodu falan der gününü bitirir.değilmi öyle öyle
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

yun_us25

yun_us25

ekremeeeevet kardeş doğru kardeşim asında kadınlar olmazsa erkekler erkekler olmazsa bayanlar doğru düzgün yaşıyamazlar.erkek çalışır kadın ev işleri dedikodu falan der gününü bitirir.değilmi öyle öyle

kardeş öyle deme onlar istisna ...:]
[medya]
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

CEVDET-71KADINLAR OLMASA ERKEKLER YAŞAYAMAZ BU LAFLAR ŞAKADIR BENİM KARIM 3 GÜN EVDE YOKTU İNANIN NE YEDİM NE İCTİM BİLEMEDİM KARIM GELİNCEDE ERKEKLİK YAPIYORUZ ONLAR BAŞIMIZIN TACIDIR KADINSIZ HAYAT DÜŞÜNÜLEMEZ ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)B)

ne guzel soyledin cevdet abi ALLAH razi olsun selametle..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Allah razi olsun yuzumu guldurdun kardesim.Dua ile kal
yun_us25

yun_us25

nevintercanAllah razi olsun yuzumu guldurdun kardesim.Dua ile kal

tşk.sizlerdende inşaALLAH SELAMETLE.....
[medya]
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Ben Bir Bayan Olarak Sadece Güldüm....

Allah C.c. Da Seni Güldürsün Kardeşim...

Allaha Emanet Ol.dua Ile...
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

açık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

abı_hayataçık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........
eylül as

eylül as

Aktif Üye · 70 mesaj

:a20:Elinize saglik ÇOK GÜZELMİŞ AMA DOGRU DEGİL YADA BU KADAR DEGİL :a20:
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

:a21:bir hafta yanlız kalsanız bunları söyleyebilir misiniz acaba:a21: çok merak ettim
yun_us25

yun_us25

keltepeBen Bir Bayan Olarak Sadece Güldüm....

Allah C.c. Da Seni Güldürsün Kardeşim...

Allaha Emanet Ol.dua Ile...

RAHMAN cümlemizden razı olsun ;zaten hepsi bi latife:)
[medya]
yun_us25

yun_us25

abı_hayataçık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...

:T:G............
[medya]
yun_us25

yun_us25

nuri sezer
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........

...........
[medya]
yun_us25

yun_us25

eylül as:a20:Elinize saglik ÇOK GÜZELMİŞ AMA DOGRU DEGİL YADA BU KADAR DEGİL :a20:

ıstısna bunlar..:)
[medya]
yun_us25

yun_us25

EFRUZ AFİF:a21:bir hafta yanlız kalsanız bunları söyleyebilir misiniz acaba:a21: çok merak ettim

benim için pek farketmiyo bi odam var okadar. ütümü herşeyimi kendim yapıyorum zaten.. yemekte annem sağolsun varsa yiyorum yoksa bişeyler atıştırıyorum ...
ama birkeresine bizimkiler köye gittiler ben evde yalnızdım ilk günlerde biraz zorluk çektim birazda renklılerle beyazları karıştırdım çamaşırlar gökkuşaği gibi olmuştu hiç unutmam ama tecrübe oldu benim için anladımıkı makına otamatık olsada renklılerle beyazları ayırmıyomuş bunun dışında pek zorluk yaşamadım ...
tabi rahatım bozulmadıda değil..!
[medya]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.