BENİMDE BİR RİCAM VAR.....
1.181 görüntülenme · 6 yanıt
S.A YARIN BABAMIN VEFATININ (İSMİ CEMAL) 40. GÜNÜ SİZLERDE BİR YASİN OKURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ. ŞİMDİDEN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN A E O.B)B)B)
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
RE: BENİMDE BİR RİCAM VAR.....
ZEHRA MELEK ÇOK SAĞOLUN.ALLAH RAZI OLSUNB) A E O.
ZEHRA MELEK ÇOK SAĞOLUN.ALLAH RAZI OLSUNB) A E O.
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
RE: BENİMDE BİR RİCAM VAR.....
çok özürdilerim benim hatam inanın yanlışlıkla aynı anda ikidefa göndermişim iyi bir kullanıcı değilim düzeltemedim.tekrar özürdilerim
çok özürdilerim benim hatam inanın yanlışlıkla aynı anda ikidefa göndermişim iyi bir kullanıcı değilim düzeltemedim.tekrar özürdilerim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14932-benimde-bir-ricam-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bana Hakaret Etmeyin Benimde Onurum Var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Arkadaşlar benimde bugün doğum günüm :) Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- peygamberim,benimde göz yaşımı silermisin??? Peygamberlerimiz 26 cevap
- benimde göz yaslarimi silermisin?? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 11 cevap
- Ben Benimde Sen Kimsin Ey Mahluk Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Benimde Gözümün Yaşını Silermisin> Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.