Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi??
2.988 görüntülenme · 26 yanıt
RE: Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi??
s.a
bende okuyayım inş. rabbim yar ve yardımcıları olsun.aeo;)
Kader_sultan yazdı:
s.a kardeslerim...cok yakin bir tanidigimd ispartada üniversitede okuyor...suan ispartadaki gelendost ilcesinde olan arkadaslarimiz zor durumdaymis...yanilmiyorsam son bir aydan beri sürekli deprem oluyormus 4.9 ve 5.1 arasi ve daha yüksek rakamlarda deprem oluyormus...ordaki kardeslerimiz cok korkmus..sallantilar yüzünden sinav kagitlarini bile dolduramamislar sadece bir kac soru cevaplayip sinifdan cikmislar...ve benim tanidigim kisi benden rica etti...benim bu siteye üye oldugumu bildikleri icin, bizden allah rizasi icin... onlar icin dualarimizi eksik etmememizi istiyorlar onlara suan bu zor durumlarinda dua etmemizi istiyorlar kardeslerim...ve kisa zaman icinde onlarda bu siteye üye olmak istediklerini belirtiler....kardeslerim gönüllerinden kopani dua etmeye cagriyorum.. yasin-i serif de okursak iyi olur bence....allah orda olan kardeslerimiz icin yardimci olsun ve dua eden ve etmeyen kardeslerimizden razi olsun ins. "selam ve dua ile" allaha emanet olun!B)B)
s.a
bende okuyayım inş. rabbim yar ve yardımcıları olsun.aeo;)
RE: Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi??
s.a allah sizden razi olsun kardeslerim...efsude kardesimiz takip edicek ve okuyanlari listeye ekleyecek...hepsini allahin izniyle bir bagislayacagiz ins.B)
s.a allah sizden razi olsun kardeslerim...efsude kardesimiz takip edicek ve okuyanlari listeye ekleyecek...hepsini allahin izniyle bir bagislayacagiz ins.B)
aaaaaaaaaa OKUYALIM TABİ BENDE ORDA ÖĞRENCİYDİM RABBİM SALLIYORSA VARDIR Bİ HİKMETİ.AMA DUA EDELİM O DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ ZARAR GÖRMESİN ÇOLUK ÇUCUK. ÜSTADIN MEKANI ONUN NNİYETİYŞE İSTEYELİM.ONUNYÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YANİ İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA DURDUR DEPREMLERİ.ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ.İNŞALLAH BU AKŞAMA OKURUM KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN VESİLE OLDUN HATIRLAMMAIZA
aaaaaaaaaa OKUYALIM TABİ BENDE ORDA ÖĞRENCİYDİM RABBİM SALLIYORSA VARDIR Bİ HİKMETİ.AMA DUA EDELİM O DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ ZARAR GÖRMESİN ÇOLUK ÇUCUK. ÜSTADIN MEKANI ONUN NNİYETİYŞE İSTEYELİM.ONUNYÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YANİ İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA DURDUR DEPREMLERİ.ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ.İNŞALLAH BU AKŞAMA OKURUM KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN VESİLE OLDUN HATIRLAMMAIZA
amin insallah
handos yazdı:
allah yardımcınız olsun dualarımızdasınız
amin insallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14728-arkadaslar-ispartadiki-kardeslerimiz-icin-allah-rizasi-icin-dua-edelim-olmazmi · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah rizasi icin dedem icin Dua ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- belki ALLAH rizasi icin bilen vardir Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Yardim edin Allah rizasi icin Esmâül Hüsnâ 6 cevap
- arakadaslar allah rizasi icin bi yardimci olun Dini sohbet 11 cevap
- allah rizasi icin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- s.a.Allah rizasi icin yuvam dagildi duanizi esirgemeyin cok kötüyüm, Dua Bölümü 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.