RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
Shehla yazdı:
s.a. can ve din kardeşlerim.yazmayacagım demiştim ama sizlerden ayrı kalınmıyor ki;) ve bende düşüncelerimi yazayım dedim.İlk önce tabii ki mk abiye teşekkür ediyorum ki,bu forumu açtı.Doğrusu sizlerden öğrenecek çok şeylerim var,benim ortamda yaşamış olsanız anlardız yani.Neyse bu haftaki sünnetlere gelince.Biliyor musunuz her tarafında hep cahiller,kafirler yaşayınca inanın ki,ne selamlaşmak nede tebessüm geçiyor adamın aklından.Ama bunu etmem lazım ki, belki insanlar islamın güzelliğini,islamda hoşgörünün olmasını anlarlar diye.Bide din kardeşleri görünce var ya öyle mutlu oluyorum ki,koşup hemen bağrıma basmak istiyorum( tabii kadınları:))
birde burda kötü olan bir şey daha var ki, erkekler kadınlarla elle tokalaşıyor,hatta biraz yakın biri olunca yüzünden opüyorlar bile selamlaşınca!!!! Çok kötü bir şey o yüzden hep uzak durmaya çalışıyorum akrabalardan falan....ama yinede kadınlarla güzelce selamlaşıb,onlara tebessüm ediyorum ya ara-sıra da olsa işte buda bana yeter.İnşallah Allah c.c. her kesi hidayete erdirsin...selametle....
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.NİYE YAZMIYORMUŞSUN BAKALIM?GÖRELİM SENİ,BAK NE GÜZEL FORUMLAR VAR.ŞİKAYETLERİNDE HAKLISIN AMA YAVAŞ YAVAŞ OLACAK HERŞEY.BİZİM BURALARDA DA ÖYLE,BAYAN ERKEK KARŞILAŞINCA SANKİ KARIKOCA DERSİN.AMA BAŞKASININ NE YAPTIĞI DEĞİL,SENİN DURŞUNDUR ÖNEMLİ OLAN.ALLAHA EMANET OL.GEL BURALARA,BAK YALNIZ KALINCA UMUTSUZLUKLARA KAPILMIŞSIN.A.E.O.