RE: ŞEFAAT İSTEYEN BURAYA
-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLER:D:D:D
VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM ABLAM ..
MAAŞALLAH KEYFİNİZ YERİNDE.:)
S.A.ŞÜKÜR İYİYİM DE O KADAR KEYFİM YOK.SÜNNET DİYE GÜLÜMSEDİM SADECE.ELİMDEN FAZLA KAÇMIŞ.:D
83.453 görüntülenme · 1.059 yanıt
-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM ABLAM ..
MAAŞALLAH KEYFİNİZ YERİNDE.:)
ADALETIMAHZA yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
AŞKOLSUN KİMSE SELAMIMI ALMAMIŞ.AMA BEN YİNE DE GÜLÜMSEYEYİM DEĞİL Mİ?:D:D:D
ireme yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM ABLAM...NE DEMEK SEN ALLAH (CC) IN SELAMINI VERİRSiNDE BİZ ALMAZMIYIZ...BENDE SANA VEREYİM O ZAMAN BAKALIM SEN ALACAKMISIN?...
SELAMUN ALEYKÜM....
ADALETIMAHZA yazdı:
ireme yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM ABLAM...NE DEMEK SEN ALLAH (CC) IN SELAMINI VERİRSiNDE BİZ ALMAZMIYIZ...BENDE SANA VEREYİM O ZAMAN BAKALIM SEN ALACAKMISIN?...
SELAMUN ALEYKÜM....
VEALEYKÜMSELAM VE RAHMETULLAH VE BEREKATÜHÜ.:)
meftun61 yazdı:
ESSELAMUN ALEYKÜM:D:D BEN GELDİİİMMM
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM HOŞGELDİN SAFALAR GETİRDİN ABLAM...MAAŞALLAH YÜZÜN GÜLÜYO...GÜZEL BİR HABERMİ VAR...YOKSA TRABZONDA HAMSİ SEZONUMU AÇILDI....:DB)
meftun61 yazdı:
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM HOŞGELDİN SAFALAR GETİRDİN ABLAM...MAAŞALLAH YÜZÜN GÜLÜYO...GÜZEL BİR HABERMİ VAR...YOKSA TRABZONDA HAMSİ SEZONUMU AÇILDI....:DB)
HEE AÇILDI SENDE İSTEDİNYA SANADA GÖNDERECEM ABİ KAÇ KİLO OLSUN.:D:D:D KAÇ KİLO YETER SANAA;);):D
-filiz- yazdı:
BENDE SELAM VERMİŞTİM AMA ALMADIM ALINMADIM YANİ:(:(:(
-Esmani- yazdı:
SELAM ADABI
Selam vermek sünnet, selamı almak farzdır. Bir kişi ve toplulukla karşılaşılınca, bir meclise girilince, konuşmadan önce selam vermek gerekir. Selam veren de selama mukabele eden de, birbirlerinin selamını duyacak şekilde seslerini yükseltmelidirler. Bazı âlimlerce Selam: Allah’ın muhafazası altında olasınız. Bazılarına göre de: Selamet üzerinize olsun. Sizden ayrılmasın. manasına gelmektedir. Selama aynıyla mukabele etmek mesela: Esselamü aleyküm diyene Ve aleyküm selam demek selama mukabele etmek farziyetini yerine getirir. Ancak verilen selama daha güzeliyle mukabele etmek daha güzel bir davranıştır.
Esselamü aleyküm diyene, Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakütühü denilmelidir.
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:
HEE AÇILDI SENDE İSTEDİNYA SANADA GÖNDERECEM ABİ KAÇ KİLO OLSUN.:D:D:D KAÇ KİLO YETER SANAA;);):D
S.A
ABLA ARZI GÖNLÜN BİLİR...BEN KANAATKARIM KAÇ KİLO İSTERSEN OLUR...AMA TEMİZLE GÖNDER..MAAZALLAH SİVASA GELENE KADB)AR BOZULUR:)
-filiz- yazdı:
VE ALEYKÜMSELAM :p:p:p
-Esmani- yazdı:
-filiz- yazdı:
VE ALEYKÜMSELAM :p:p:p
SELAMUN ALEYKÜM
ABLAM MAALESEF NOTUNUZU KIRDIM...O ALINTIDA SELAM NE ŞEKİLDE VERİLİRSE AYNIYLA MUKABELE ETMEK GEREK YAZIYOR...;)
-filiz- yazdı:
Ne olursan ol, yine de gel
B)B)RABBIM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN.....B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14657-sen-gulki-guller-gulsun · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.