HERKES DAVETLİDİR
1.344 görüntülenme · 10 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLAR UZUN SÜRE SİTEMİZE BAKMA FIRSATIM OLAMAMIŞTI.ANCAK BEN İZMİRDE İKAMET EDEN BİR KARDEŞİNİZ OLARAK İZMİRDE EFENDİMİZ PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED S.A.V 'e LAYIK BİR GECE TERTİPLEMEYE ÇALIŞIYORUZ PROGRAMIMIZ 21 NİSAN CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00 DA HALKAPINAR KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILACAKTIR. İZMİRDE OTURAN TÜM KARDEŞLERİMİZİ BU ÖZEL GÜNDE BU ÖZEL GECEDE EFENDİMİZİN DE RUHANİYETİNİN OLMASINI BEKLEDİĞİMİZ BU PROGRAMADA GÖRMEK İSTERİZ ALLAHA EMANET OLUN. RABBİM MÜSLÜMANLARI DÜNYA VE AHİRET CENNETLERİNDE BULUŞTURSUN.
RE: HERKES DAVETLİDİR
ahh izmirde olsamda gelsem:(
kardeşim böyle organizasyonlar yapmanız çok güzel ALLAH razı olsun.RABBİM mizanına koysun inşALLAHB)B)B)B)B)B)
ahh izmirde olsamda gelsem:(
kardeşim böyle organizasyonlar yapmanız çok güzel ALLAH razı olsun.RABBİM mizanına koysun inşALLAHB)B)B)B)B)B)
ALEYKÜMSELAM İNŞ BİZLERDE SAAT 21 DE EVLERİMİZDEN KATILIRIZ B)
vakar yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLAR UZUN SÜRE SİTEMİZE BAKMA FIRSATIM OLAMAMIŞTI.ANCAK BEN İZMİRDE İKAMET EDEN BİR KARDEŞİNİZ OLARAK İZMİRDE EFENDİMİZ PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED S.A.V 'e LAYIK BİR GECE TERTİPLEMEYE ÇALIŞIYORUZ PROGRAMIMIZ 21 NİSAN CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00 DA HALKAPINAR KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILACAKTIR. İZMİRDE OTURAN TÜM KARDEŞLERİMİZİ BU ÖZEL GÜNDE BU ÖZEL GECEDE EFENDİMİZİN DE RUHANİYETİNİN OLMASINI BEKLEDİĞİMİZ BU PROGRAMADA GÖRMEK İSTERİZ ALLAHA EMANET OLUN. RABBİM MÜSLÜMANLARI DÜNYA VE AHİRET CENNETLERİNDE BULUŞTURSUN.
ALEYKÜMSELAM İNŞ BİZLERDE SAAT 21 DE EVLERİMİZDEN KATILIRIZ B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
o gecede orda sizlerle olmak isterdim o gece rabbim yar ve yardımcınız olsun
o gecede orda sizlerle olmak isterdim o gece rabbim yar ve yardımcınız olsun
hafize yazdı:
vakar yazdı:
ALEYKÜMSELAM İNŞ BİZLERDE SAAT 21 DE EVLERİMİZDEN KATILIRIZ B)[/qu
EFENDİMİZ İÇİN BÜTÜN KALPLER BİR OLSUN İNSAALLAH
a.s kardeşim gelmeyi çok isterdim ama malesef izmirde değilim :(:(:(
Allah c.c razı olsun inş ne güzel efendimiz için gece düzenliyorsunuz keşke katılabılseydik
üzüldüm şimçik:(:(:(
vakar yazdı:
a.s kardeşim gelmeyi çok isterdim ama malesef izmirde değilim :(:(:(
Allah c.c razı olsun inş ne güzel efendimiz için gece düzenliyorsunuz keşke katılabılseydik
üzüldüm şimçik:(:(:(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14646-herkes-davetlidir · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- islamiyet .gen.tr ailesini pilav gününe tüm site halkı davetlidir. Resimler 22 cevap
- Herkes ölür ama herkes senin gibi ölemez Reis Kendi Şiirleriniz 15 cevap
- Herkes kendi nikinin anlamlarını yazsın Fıkra, Mizah Bölümü 64 cevap
- Herkes "Filistin için" ayağa kalktı!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bizce herkes kardeştir Şiirler 2 cevap
- Herkes İLKYARDIMI öğrenmeli Sağlık ve Yaşam 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.