Dünyamız'dan Manzaralar..
7.679 görüntülenme · 61 yanıt
RE: Dünyamız'dan Manzaralar..
ALLAH RAZI OLSUN..RABBİMİN YARATTIĞI GÜZELLİKLERİ GÖRMEMİZE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..O FOTOĞRAFLARI GÖRÜPTE ALLAHA ŞÜKÜR ETMEMEK ELDE DEĞİL..NE GÜZEL ESERLER ONLAR ÖYLE ALLAHIM HAMDÜ SENALAR OLSUN SANA..
KEŞKE ÖYLE YERLERDE YAŞASAM DA DAİM BU TEFEKKÜR HALİNDE BULUNABİLSEM DİYORUM..ÇÜNKÜ NORMAL HAYATTA BU HALE ÇOK ZOR GİREBİLİYOR İNSAN..GERÇİ MARİFET HER DAİM O'NU DÜŞÜNMEKTE,O'NUN ESERLERİNDE O'NU GÖRMEKTE..BİR SİNEKTEN ALLAHIN KUDRETİNİ GÖREBİLMEK,ZEHİRLE BALI KARIŞTIRMADAN BİZLERE ŞİFA OLARAK YARATANI BULMAK,ELSİZ AYAKSIZ BİR BÖCEKTEN İPEĞİ YARATANI BULMAK..VS BU VE BUNUN GİBİ ÇOOK TEFEKKÜR ETMEMİZ GEREKEN MİSAL VAR..BUNLARI BANA ŞUAN HATIRLATTIĞINIZ İÇİN ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN..DUA EDİNİZ
uzeyr yazdı:
devamı gelicek inşaAllah B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN..RABBİMİN YARATTIĞI GÜZELLİKLERİ GÖRMEMİZE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..O FOTOĞRAFLARI GÖRÜPTE ALLAHA ŞÜKÜR ETMEMEK ELDE DEĞİL..NE GÜZEL ESERLER ONLAR ÖYLE ALLAHIM HAMDÜ SENALAR OLSUN SANA..
KEŞKE ÖYLE YERLERDE YAŞASAM DA DAİM BU TEFEKKÜR HALİNDE BULUNABİLSEM DİYORUM..ÇÜNKÜ NORMAL HAYATTA BU HALE ÇOK ZOR GİREBİLİYOR İNSAN..GERÇİ MARİFET HER DAİM O'NU DÜŞÜNMEKTE,O'NUN ESERLERİNDE O'NU GÖRMEKTE..BİR SİNEKTEN ALLAHIN KUDRETİNİ GÖREBİLMEK,ZEHİRLE BALI KARIŞTIRMADAN BİZLERE ŞİFA OLARAK YARATANI BULMAK,ELSİZ AYAKSIZ BİR BÖCEKTEN İPEĞİ YARATANI BULMAK..VS BU VE BUNUN GİBİ ÇOOK TEFEKKÜR ETMEMİZ GEREKEN MİSAL VAR..BUNLARI BANA ŞUAN HATIRLATTIĞINIZ İÇİN ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN..DUA EDİNİZ
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
ALLAH,im yarabbim ne kadar guzel yaratmissin herseyi seninde emegine saglik kardesim ALLAH razi oslun selam ve dua ile..B)B)B)
ALLAH,im yarabbim ne kadar guzel yaratmissin herseyi seninde emegine saglik kardesim ALLAH razi oslun selam ve dua ile..B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ALLAHCC cümlemizden razı olsun kardeşim..
selametle kalın..B)
huzunlu_gurbet yazdı:
ALLAHCC cümlemizden razı olsun kardeşim..
selametle kalın..B)
ayyyyyyyyyy,çok güzeller.keşke oralarda olabilseydim.sağol kardeş,ellerine sağlık
ayyyyyyyyyy,çok güzeller.keşke oralarda olabilseydim.sağol kardeş,ellerine sağlık
s.a hepside cok güzel B) emegine saglik.B)
haklisin saliha kardesim bu güzellikleri yaratmisken rabbimiz kim bilir cennet nasil?!
"selam ve dua ile"
s.a hepside cok güzel B) emegine saglik.B)
haklisin saliha kardesim bu güzellikleri yaratmisken rabbimiz kim bilir cennet nasil?!
"selam ve dua ile"
ve aleyküm selam kardeşim
beğendiğinize sevindim B)
selametle kalın..
RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
eeda yazdı:
esselamu aleyküm
çok guzeller ama atak60'ın dediğı gıbı olum var......burdakılere nıspeten cennetı hayaledemıyorum
B)RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
ve aleyküm selam kardeşim
beğendiğinize sevindim B)
selametle kalın..
RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14307-dunyamiz-dan-manzaralar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.