Dünyamız'dan Manzaralar..
7.679 görüntülenme · 61 yanıt
RE: Dünyamız'dan Manzaralar..
Selaünaleyküm;
Allah razı olsun gerçekten çok güzeller emeğine sağlık bir kaç tanesi var hoşuma gittiler alabilirmiyim izninle kardeşim..
Selaünaleyküm;
Allah razı olsun gerçekten çok güzeller emeğine sağlık bir kaç tanesi var hoşuma gittiler alabilirmiyim izninle kardeşim..
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK HEPSİDE ÇOK GÜZEL....DOĞAYI ÇOK SEVİYORUM....ALLAH'IN YARATTIĞI BU GÜZELLİKLERİ GÖRDÜKÇE O'NUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VEİNSANLAR İÇİN BUDÜNYAYI NE GÜZEL YARATTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLUYORUZ....
ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK HEPSİDE ÇOK GÜZEL....DOĞAYI ÇOK SEVİYORUM....ALLAH'IN YARATTIĞI BU GÜZELLİKLERİ GÖRDÜKÇE O'NUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VEİNSANLAR İÇİN BUDÜNYAYI NE GÜZEL YARATTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLUYORUZ....
vealeyküm selam kardeşim ALLAHCC cümlemizden razı olsun.
alabilirsiniz tabiki B)B)B)
selametle kalınB)
aska mecnun yazdı:
Selaünaleyküm;
vealeyküm selam kardeşim ALLAHCC cümlemizden razı olsun.
alabilirsiniz tabiki B)B)B)
selametle kalınB)
ALLAHCC cümlemizden razı olsun..
evet kardeşim cok haklısın..
doğayı korumak için elimizden geleni yapmalıyız..
ALLAHCC tüm insanlara verdiği bu Muhteşem güzelliklerin kıymetini bilelim.B)
selametle kalınB)
bahar56 yazdı:
ALLAHCC cümlemizden razı olsun..
evet kardeşim cok haklısın..
doğayı korumak için elimizden geleni yapmalıyız..
ALLAHCC tüm insanlara verdiği bu Muhteşem güzelliklerin kıymetini bilelim.B)
selametle kalınB)
ALLAHcc cümlemizden razı olsun kardeşim.
alabilirsin tabiki B)B)B)
AYETULLAH-1 yazdı:
ALLAHcc cümlemizden razı olsun kardeşim.
alabilirsin tabiki B)B)B)
ALLAHCC cümlemizden razı olsunB)
helal-i hoş olsun kardeşim sizler için paylaşıyorum :)B)
ebe78 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RESİMLER ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK.RESİMLERİN BAZILARINI KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET.B)
ALLAHCC cümlemizden razı olsunB)
helal-i hoş olsun kardeşim sizler için paylaşıyorum :)B)
üzeyr kardeşim onların hepsi dünyada gerçekten varmı ne güzel şeyler onlar rabbim dünyaya bu güzelliği bahşetmiş elhamdülillah B)B)
üzeyr kardeşim onların hepsi dünyada gerçekten varmı ne güzel şeyler onlar rabbim dünyaya bu güzelliği bahşetmiş elhamdülillah B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14307-dunyamiz-dan-manzaralar · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.