BEN BABAMLA NASIL KARDEŞ OLURUM**??
5.187 görüntülenme · 19 yanıt
RE: BEN BABAMLA NASIL KARDEŞ OLURUM**??
BEN BABAMLA KOYUNDAN DAHA KARA BİR SÜT SAĞARKEN KARDEŞTİM YANİ KARDEŞİM VARDI:|:|
ACABA BÖYLE BİŞEYMİ?? ;) :):)
DOĞRU OLMASA BİLE STRES ATMAK İÇİN BİRE BİR VALLA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. B)B)
BEN BABAMLA KOYUNDAN DAHA KARA BİR SÜT SAĞARKEN KARDEŞTİM YANİ KARDEŞİM VARDI:|:|
ACABA BÖYLE BİŞEYMİ?? ;) :):)
DOĞRU OLMASA BİLE STRES ATMAK İÇİN BİRE BİR VALLA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. B)B)
ya belki saçma olacak ama arkadaş heceleri teker teker bak dedi ve şöyle bir şey çıkardım
tabiki babadan kardeş olmaz ama kardeştimi KAR DEŞTİM anlamında çıkardım yani kar deşmek anlamında inşallah doğrudur:D
ya belki saçma olacak ama arkadaş heceleri teker teker bak dedi ve şöyle bir şey çıkardım
tabiki babadan kardeş olmaz ama kardeştimi KAR DEŞTİM anlamında çıkardım yani kar deşmek anlamında inşallah doğrudur:D
2 adet kesme işareti kullanırsak hallederiz bu cümledeki karışıklığını
AK KOYUNDAN KAR'A (buradaki kar kelimesini ayırır, kara yerine kar'a yani karın üstüne olur) SÜT SAĞILIRKEN BEN BABAMLA KAR'DEŞTİM (karı deştim gibi oluyor (ünlüyü düşürdük ) ya da bak şöyle de olabilir kardeştim: gardaştım: kar taşıdım...... B)B)
2 adet kesme işareti kullanırsak hallederiz bu cümledeki karışıklığını
AK KOYUNDAN KAR'A (buradaki kar kelimesini ayırır, kara yerine kar'a yani karın üstüne olur) SÜT SAĞILIRKEN BEN BABAMLA KAR'DEŞTİM (karı deştim gibi oluyor (ünlüyü düşürdük ) ya da bak şöyle de olabilir kardeştim: gardaştım: kar taşıdım...... B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
tevbekar yazdı:bu mu cevap
AK KOYUNDAN KARA SÜT SAĞARKEN BABAMLA KAR DEŞTİK... SÜTÜ KARIN ÜSTÜNE SAĞMIŞ BABASIYLA BİRLİKTEDE KAR DEŞMİŞ (YANİ KARA ÇUKUR AÇMIŞ)
babamla kara süt sağdık sonra bamala onun deştik tabir-i caizse çatladım artık gerçeği bilmek istiyorum çıkmam gerek bu konuya takıldım benim hatrım için söyleyin abiler
babamla kara süt sağdık sonra bamala onun deştik tabir-i caizse çatladım artık gerçeği bilmek istiyorum çıkmam gerek bu konuya takıldım benim hatrım için söyleyin abiler
:D EVETTE Benimde 1 sorum olcak...Okunmayan kitap nedir? Bir arkadaşım var bunu bul araştır diyor ve kimseye söylemiyor...Bende bilmiyorum bileniniz varsa iyi olur inşallah???
:D EVETTE Benimde 1 sorum olcak...Okunmayan kitap nedir? Bir arkadaşım var bunu bul araştır diyor ve kimseye söylemiyor...Bende bilmiyorum bileniniz varsa iyi olur inşallah???
ama kabul edin ben aydınlattım sizi demi:D
yun_us25 yazdı:
tevbekar ve resul kardeşler evet cevabınız doğru :pnasıl aslında cok basitmiş değilmi:pB)
ama kabul edin ben aydınlattım sizi demi:D
abi babama sordum şimdi yazısız kitap dedi oda nasıl kitap oluyorsa:D
resul acer yazdı:
abi babama sordum şimdi yazısız kitap dedi oda nasıl kitap oluyorsa:D
B)B)B) benim soruma cewap yokmu okunmayan kitap nedir??? bende bilmiyorum..B)
B)B)B) benim soruma cewap yokmu okunmayan kitap nedir??? bende bilmiyorum..B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14000-ben-babamla-nasil-kardes-olurum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- babamla ilişki durumu Dini sohbet 3 cevap
- ALLAH'ı şahit tuttum babamla konuşmayacağım .. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Babamla anlaşamıyoruz, benim için dua eder misiniz lütfen İslam'da Aile Hayatı 23 cevap
- kalbdenkalbe mesajlar(müminler nasıl kardeş olur işte akla gelen ilk süre) Kuran-ı Kerim meali 1 cevap
- Hz.Ömer,savaştaki kardeş katiliyle barışta nasıl kol kola yürüdü Medine sokaklarında? Dört Halife 4 cevap
- iki kardeş-ibret Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 23 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.