KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

4.091 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

derya_gulu yazdı:
S.A. RAVZA NUR KARDEŞİM YAZDIKLARINI OKURKEN TESADÜFEN YAZINI OKUDUM. BEN YENİ KATILDIĞIM İÇİN KURADAN HABERİM YOKTU ŞİMDİ ÖĞRENDİM LÜTFEN BENİDE BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ALLAH C.C. RAZI OLSUN .BÖYLESİNE GÜZEL BİR ETKİNLİĞİN DIŞINDA KALMAK İSTEMİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
kardeşim diğer forumdan size bir numara verelim inş
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
derya_gulu yazdı:
S.A. RAVZA NUR KARDEŞİM YAZDIKLARINI OKURKEN TESADÜFEN YAZINI OKUDUM. BEN YENİ KATILDIĞIM İÇİN KURADAN HABERİM YOKTU ŞİMDİ ÖĞRENDİM LÜTFEN BENİDE BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ALLAH C.C. RAZI OLSUN .BÖYLESİNE GÜZEL BİR ETKİNLİĞİN DIŞINDA KALMAK İSTEMİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
A.S.Kardeşim Allah razı olsun hemen şimdi öteki formuna geçiyorum.Selametle inşAllah.
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

derya_gulu yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
derya_gulu yazdı:
A.S.Kardeşim Allah razı olsun hemen şimdi öteki formuna geçiyorum.Selametle inşAllah.
S.a. kardeşim 64 numarayı aldım Allah razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.