KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

4.091 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

tuba07 yazdı:
S.A RAVZA_NUR KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK..BUNU ORGANİZE EDEBİLMEK İÇİN VAKİT AYIRDIĞIN İÇİN BÖYLE GÜSEL Bİ OLAYI YAŞAMAYA VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK....
A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun,dua etmek için vaktimiz olacak dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

mahbusin yazdı:
s.a abla allah razı olsun hayırlı bir işin önderi oldun ogün işlediğimiz tüm güzel amellerimize inş ortaksın rabbim kandilimizi hayırlı güzel bir şekilde geçirmeyi bizlere nasip eylesin ...amin..... a.e.o
A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Eğer bir güzellik varsa bu hepimizin gayretyiledirr sizler olmasaydınız ben neyapabilirdimki dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

neslihantuncel yazdı:
ÇOK HOŞUMA GİTTİ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH. B)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim hayırlısı olur inş
Ravza_Nur

Ravza_Nur

anamaya yazdı:
ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH CÜMLEMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN İNŞALLAH
AMİN KARDEŞİM İNŞ HEP BİRLİKTE
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

selamün aelyküm inşallah kurada bende varım rabbim hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşallah benide eklerseniz çok sevinirim kura numaramı siz belirleyin rabbim o geceyi layıkıyla ihfa edenlerden eylesin inşallah ALLAH a emanet olun selam ve dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

hafiz 24 yazdı:
selamün aelyküm inşallah kurada bende varım rabbim hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşallah benide eklerseniz çok sevinirim kura numaramı siz belirleyin rabbim o geceyi layıkıyla ihfa edenlerden eylesin inşallah ALLAH a emanet olun selam ve dua ile
A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz ama siz diğer forumdan bir numara seçip yazsanız daha iyi olacaktır dua ile
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah razı olsun sizden yazdıklarınız tam yerinde oldu inşallah....B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
eliffff

eliffff

Kıdemli Üye · 193 mesaj

s.a.bende katılmak ıstıyorum.yanlız daha önce yazmıştım.bende katılmak ıstedıgım için.yazıldımı bılmıyorum.eger yazılmadıysa bende katılmak ısterim.B)a.e.o.B)
bican

bican

Üye · 20 mesaj

selamun aleyküm sevgili kardeşim unutulan bir sünnetin ihya edilmesinde 100 şehit sevabının bulunduğunu ifade ediyor sevgili peygamberimiz sizler bir tebessüm, bir sadaka,bir anne babanın gönlünü almayla,tanımadığın kardeşinin gıabında yaptığın dualarla ve bunlara vesile olmakla kaç şehidin sevabını elde ediyorsunuz vesile oldunuz mevlam sizden razı olsun ve daha nice güzelliklere sizleri vesile kılsın.

"Evladım, meclisimizde hiçbiriniz diğer bir kardeşinin kusurunu aramasın.
Şayet bir kardeşinizin kusuruna şahit olursanız, o zaman kardeşinizdeki
o hasletin giderilmesi için samimi bir şekilde Allah'a dua edin ve o günkü
ibadetlerinizin sevabını da o kardeşinize hediye edin."
Çorumlu Hacı Mustafa Efendi (Rh.a)
bican

bican

Üye · 20 mesaj

selamun aleyküm sevgili kardeşim unutulan bir sünnetin ihya edilmesinde 100 şehit sevabının bulunduğunu ifade ediyor sevgili peygamberimiz sizler bir tebessüm, bir sadaka,bir anne babanın gönlünü almayla,tanımadığın kardeşinin gıabında yaptığın dualarla ve bunlara vesile olmakla kaç şehidin sevabını elde ediyorsunuz vesile oldunuz mevlam sizden razı olsun ve daha nice güzelliklere sizleri vesile kılsın.

Ravza_Nur

Ravza_Nur

resul acer yazdı:
Allah razı olsun sizden yazdıklarınız tam yerinde oldu inşallah....B)B)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

eliffff yazdı:
s.a.bende katılmak ıstıyorum.yanlız daha önce yazmıştım.bende katılmak ıstedıgım için.yazıldımı bılmıyorum.eger yazılmadıysa bende katılmak ısterim.B)a.e.o.B)
a.s. elif kardeşim evet sizin adınız yazılı ama kuranızı çekmediniz,kuranızı çekerseniz daha iyi olacaktır dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

bican yazdı:

A.S.Değerli kardeşim sağolasın,Rabbim senden razı olsun inş,sizlerle birlikte acizane bir şeyler yapmaya çalışıyoruz dualarınızda unutmayın kardeşim
nurrumeysa

nurrumeysa

Kıdemli Üye · 243 mesaj

cok sağolun kardeşim okurken duygulandım Allah razıolsun İNŞALLAH ogünü ve geceyi güzel geçirmeyi Rabbim nasibeder allaha emanet olun
serap bozkurt

serap bozkurt

Kıdemli Üye · 244 mesaj

S.A. ABLAM
BEN BİRAZ GEÇ GİRDİĞİM İÇİN SİTEYE KONULARA GENELDE YABANCI KALIYORUM AMA KUR A ÇEKİMİNE KATILANLARDANIM AMA ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BEN NUMARA SEÇİN DEDİĞİN DE 18 NUMARAYI SEÇTİM BU NUMARA BENİM NUMARAM MI YOKSA BEN 18 NUMARADAKİ KARDEŞİM İÇİN Mİ DUA EDECEĞİM EĞER BU NUMARA DUA EDECEĞİM KARDEŞİM İÇİNSE O KİM ? ARADA BİR FORMU KAÇIRDIM AMA BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM A.E.O. SELAMETLE
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ABLAM...ŞUAN O KADAR ÇOK DUYGULANDIM Kİ ANLATAMAM..:(:(:(..ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLACIĞIM...RABBİM SENDEN EBEDEN RAZI OLSUN...İNŞAALLAH O GÜNÜ LAYIKIYLA GEÇİRMEYİ RABBİM BİZLERE NASİP EDER...SELAM VE DUA İLE..B)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

S.A RAVZANUR BACIM ALLAH SENDEN SONSUZ DEFA RAZI OLSUN BU GÜZL OLAYI BİZLERLE PAYLAŞTIN. ALLAH SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNB)B)B)
ararat

ararat

Kıdemli Üye · 292 mesaj

SLM ALYK ...ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ..BEN İLK KEZ BU TİP BİR ŞEYE KATTILIYORUM NE YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜRKEN FİKİR SAHİBİ OLMAMA VESİLE OLDUN AYRICA SİTEDE BAZI ARKADAŞLAR BU GECEDE NELER YAPILACAĞINA DAİR ARAŞTIRMA YAPMIŞLAR ..İNŞALLH GÖNÜLHANEMDEKİ MİSAFİRİMİ SENİN DEDİĞİN GİBİ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAYA ÇALIŞIRIM ..RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLH ..ABLAM DUALARIMDA OLUCAKSINIZ İNŞALLH ..SİZDE DUALARINIZDA BİZLERİ HATIRLARSANIZ İNŞALLAH..RABBİM O GECEYE KAVUŞMAYI NASİP EDER İNŞALLH
Ravza_Nur

Ravza_Nur

nurrumeysa yazdı:
cok sağolun kardeşim okurken duygulandım Allah razıolsun İNŞALLAH ogünü ve geceyi güzel geçirmeyi Rabbim nasibeder allaha emanet olun
Rabbim cümlemizden raz olsun kardeşim,inş dilediğiniz herşey olur dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM...ŞUAN O KADAR ÇOK DUYGULANDIM Kİ ANLATAMAM..:(:(:(..ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLACIĞIM...RABBİM SENDEN EBEDEN RAZI OLSUN...İNŞAALLAH O GÜNÜ LAYIKIYLA GEÇİRMEYİ RABBİM BİZLERE NASİP EDER...SELAM VE DUA İLE..B)
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dualarınızda yer bulabilmek dileği ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.